Ledige jobbar

Har du ein jobb å tilby nokon legg du igjen eit svar i botnen av sida.

Når du tek kontakt, nyttar du epostadressa og ikkje svar på innlegget.

Får du ikkje lagt ut innlegget ditt her, send det til: seter@seterkultur.no

2 svar til Ledige jobbar

 1. admin seier:

  Budeie sommeren 2018

  Vi har en økologisk melkegård og vi ønsker en budeie sommeren 2018 til vår sæter ved Forollhogna Nasjonalpark i Vingelen, Tolga.
  Du vil alene ha ansvaret for våre melkekyr, og også ha tilsyn til våre kalver (ca 4-6stk) som skal være på innmark. Vi har rørmelkeanlegg og vil ha ca 6-12 kuer som skal melkes gjennom sesongen fra 16. juni til 8. september. Kuene er på innmark om natten og utmark om dagen og må hentes inn.

  Vi trenger også hjelp til reparasjon av gjerde samt sette opp nye gjerder, så dersom er interessert i slikt arbeid, er det fint.

  Det vil være snakk om ca 3t med fjøsstell delt på morgen og kveld, og ca 2t med sanking. Lønnen avtales individuelt.
  Sæteren ligger 850moh, har ikke strøm eller innlagt vann. Det er dog mulighet for ladning og annet strømbruk når aggregatet går (under fjøsstell).

  Sæteren ligger 8km fra dagligvarehandel(Vingelen) og 28km fra sentrum(Tynset). Den har utedo, gasskomfyr- og kjøleskap samt liggeplasser til ca 7 stk (noe provisorisk). Det er dårlig ned internett og mobilsignal, men det finnes steder med signal. Sætra er noe kald men har vedfyring.Flotte muligheter for turer i Forollhogna samt et fiskevann man kan benytte!

  Vi kan kontaktes på telefon: 94 48 41 08 eller mail: post@tollefshagen.no

  Hilsen fra Henning & Marie

 2. Ledig seterjobb,geit, sommeren 2018. Her er det moderne fasiliteter. Setter krav til renslighet,orden og omsorg for dyrene. En jobb rik på opplevelser, kanskje ikke «den» jobben å bli rik på. Arbeidskontrakt.Lønning via avløserlag. Be om mer informasjon.
  Antatt arbeidsperiode ca starten av juli til noe ut i august.

  Roy B. Pettersen
  geitekos@gmail.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.