Ledige jobbar

Har du ein jobb å tilby nokon legg du igjen eit svar i botnen av sida.

Når du tek kontakt, nyttar du epostadressa og ikkje svar på innlegget.

Får du ikkje lagt ut innlegget ditt her, send det til: seter@seterkultur.no

4 Responses to Ledige jobbar

 1. Anders Nerjordet seier:

  Søker budeie til sommeren, har planer om å ha 10-15 melkekyr + noen kalver oppe på setra. Det er melking med spann. Den befinner seg i gausdal vestfjell, setra heter Mjødokka. Jeg trenger noen som kan melke og stelle dyrene fra ca 20.juni og helst 6-7 uker fremover. Er muligheter for at jeg kan ta helger og dager innimellom hvis det er ønske om fri.

  Mjødokka ligger langt inn i gausdal vestfjell, det er ca 30 km i fra forset sentrum i vestre gausdal. Tlf signal er dårlige så må stå på bestemte steder for å ringe. Det ligger ved veien så kan kjøre bil helt frem. Ellers tur muligheter med fiskevann, fjelltopper, campingplasser og kafeer.
  Hvis interesse ta kontant på tlf: 90408082
  Anders Nerjordet
  a.nerjordet@live.no

 2. Jo Risløv seier:

  Eg har ledig jobb som budeie/gardshjelp sommaren 2020.
  Du vil hovudsakleg få ansvar for mjølking og stell av dei 130 geitene på garden. Geitene beitar på innmarksbeite og skal mjølkast morgon og kveld. Flokken er sanert, og fjøsen vart modernisert med mjølkestall og automatisk kraftfôrtildeling i 2011. Elles kan det vera aktuelt å at du tek del i litt anna arbeid på garden.
  Garden ligg om lag 7,5 km frå Vik sentrum. Vik er ei jordbruksbygd i Sogn, med mykje fin natur. Om du likar å gå i fjellet, er det gode høve til det her.
  Du kan finna meir informasjon om Vik her http://www.vik.kommune.no/ , og her http://vikjavev.no/

  Det kan avtalast bustad i eit eldre hus på garden, med innlagt straum og vatn.
  Send søknad og CV på e-post til jo.rislov@gmail.com innan fredag 03.04.2020.

  Ta kontakt på mobil 971 70 653 dersom du har spørsmål.

  Jo Risløv

 3. Hei,

  Jeg er en dame over 40 år som bor på Østlandet. Jeg har alltid drømt om å starte min egen buttikk som lager og selger ost. For å oppnå målet, vil det være praktisk å finne en opplærings/mentor løsning som inkluderer jobbing i helgene og i ferietida . Jeg kan gjerne tilby gratis jobbing på helst en eksisternede maieria som lager ost i dag for bosted og mat under de dagene jeg jobber om dette gjelder ferie/helg. Det ville ha vært spennende å kunne starte opp min egen butikk/produksjon innen 1- 1 1/2 år.
  Hvis dette samarbeid høres interessant for deg, ta kontakt:-)

  Urmilla Gregussen
  urmilla.gregussen@live.com

 4. Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter AS seier:

  Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarkssenter AS søker etter to ansvarlige og dyrevante budeier med erfaring til vårt seterprosjekt for sommeren 2020. Du må kunne jobbe minimum fem uker i perioden fra 4. juli til 6. september. Skriv gjerne i søknaden når og hvor lenge du kan jobbe.Sommeren 2020 blir årets første setersesong for Dokkadeltaet Nasjonale Våtmarksseter. Setra skal være åpen for besøkende som ønsker å lære mer om tradisjoner rundt setring.

  Søknad og CV sendes i èn PDF-fil til olsen@dokkadeltaet.no
  innen 16. februar 2020
  Kontakt: Marte Olsen tlf: 46 28 72 09

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.