Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida. Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på eposten i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

63 svar til Ønskjer jobb

 1. Tora Hatlestad seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på 23 år som har så lyst til å være avløser/budeie neste sommer! I hovedsak på seter med kyr og /eller geiter.

  Ei venninne av meg har vært budeie i et par somre, og jeg har blitt utrolig inspirert og nysgjerrig på å få lov til å gjøre det selv. Starter tidlig med tanke på at det ikke blir aktuelt før neste sommer eventuelt, men hadde vært så flott å komme i kontakt med noen allerede, og forberede meg tilstrekkelig. Jeg har ikke så mye erfaring fra gård annet enn med hest, men har en brennende kjærlighet for dyr og et sterkt ønske om å lære! Tenker at dette kan være god erfaring med tanke på eget småbruk som ligger i fremtidsplanene.

  Jeg er hardtarbeidende, selvstendig og utrolig motivert for dette. Har som nevnt erfaring fra hest, med den respekten og kjærligheten som følger med, og er derfor heller ikke redd for å få skitt under neglene. Dessuten er jeg glad i å gå turer, være ute, lære nye ting, ta i et tak og se mulighetene som finnes i en slik erfaring. Nå har jeg tenkt på det i et og et halvt år allerede, og håper virkelig å kunne gjøre det til virkelighet!

  Med store håp og ønsker
  Tora Hatlestad

  Kontakt meg på:
  torahatlestad@hotmail.com

 2. Martina Safarikova seier:

  Hei, we are a couple from former Czechoslovakia (28, 34 years old) and we are looking for a job at any kind of farm for late summer and autumn 2017. We are hardworking, responsible and we love nature and animals. We can help during harvest or taking care of animals or whatever. If you need any workers, do not hesitate to contact me.
  Takk!
  Best Regards Martina

  safarikova.mar@gmail.com

 3. Mainka, Micha seier:

  Hei – jeg er en tysk utdannet avløser / mekaniker 52 år gammel og ledig for jobb fra og med 20.07. 2017 førerkort Traktor/Bil til 7,5t

  m.mainka-erfurt@gmx.de

 4. Line Fredheim seier:

  Trenger du budeie/ gjeter et par uker i sommer?

  Er ei jente på 43 år, ansvarsfull, opptatt av dyrevelferd, jeger, har hunder trent på kadaver, har gjeterhund, mye erfaring med sau, noe erfaring med ku.

  Line Fredheim

  marihonning@gmail.com

  • Jan Briskeby seier:

   Hei
   Vi er saue bønder fra Hadeland/Gran som er plaget med ulve angrep nesten hver dag. Det ser ut som at vi har fått tak i ett fjell beite i Vang i Valdres og trenger gjetere med en gang. Det er gode lønnsbetingelser gjennom fylke og stat.

   Fint om du kan ringe meg.
   Hilsen Jan Briskeby
   tlf 97710765

 5. Marlene Imre seier:

  Kvinne på 44 år søker budeiejobb i 1-2 uker i juli. Ønskelig Hallingdal, Valdres området. Hestevandt, men ingen tidligere budeieerfaring. Trenger ingen lønn, kun kost og losji. Jeg har hatt ei gommo og gofa i Hemsedal som hadde stølsdrift, og nå har kjempelyst til å lære stølsdrift/meieriproduksjon. Har mer enn ti års arbeidserfaring fra hotell og servicebransjen og er god på engelsk og tysk.
  Bill.mrk «tærig jente»

  Marlene Imre
  m.imre@live.no

  • Asbjørn stølen seier:

   Hei,

   Eg er ein bonde frå ål i hallingdal med seter mellom Ål og Hemsedal.
   Hadde avtale med tidlegere budeie,men ho melde sjukdomsforfall i dag.
   flytter på setra mandag.
   Asbjørn Stølen 414 73 310 Ps. pleier å betale 900- 1000 kr. dagen, 9 kuer

 6. Hei!

  Jeg er en jente på 18 år som har et så ekstremt stort hjerte for dyr og gårdslivet. Jeg jobbet på en gård på arbeidsuka som vi hadde på ungdomsskolen. Jeg har eid sauer og geiter. Jeg ønsker virkelig en sommerjobb på en seter, det og jobbe med geiter er virkelig det jeg trenger akkurat når. Kan jobbe med andre dyr og. Har lyst og oppleve noe annet. Jeg savner og være rundt geiter og andre gårdsdyr.

  Mvh Inga Vold Enerhaug

  ingavold@gmail.com

 7. Helene Worren seier:

  Hei.
  Jeg er ei aktiv jente på 29 år søm ønsker å hjelpe til på gård uka 7. Juli til 13. Juli. Har ikke mye erfaring med gårdsbruk, men lærer fort og er arbeidssom glad i dyr, og interessert i mat.

  Jeg Bor i Bergen.

  Ta kontakt dersom noen vil ha litt hjelp den uka.

  mvh
  Helene Worren

  hik.worren@gmail.com

 8. Maria Breivik Skarshaug seier:

  Heihei!

  Jeg er ei blid jente som snart er ferdig med 2.året på veterinærstudiet. Jeg er på jakt etter sommerjobb i fjøs, stall eller på ei seter.
  (Fiskeanlegg eller fiskeslakteri er også aktuelt).

  Tidligere har jeg gått 3 år på landbruksskole, der jeg fikk prøve meg både i fjøs og stall. På 2.året VGS gikk jeg Hest og Hovslager, så det er hest jeg har mest praktisk erfaring med, men jeg er veldig glad i å lære nye ting!

  I fjor sommer var jeg to uker og jobbet i kufjøs, og to uker på fiskeanlegg.

  Jeg er ikke kresen på arbeidsplass. Det viktigste for meg er å få litt praktisk erfaring, og forhåpentligvis lære noe nytt. Lønn er et pluss, og jeg er veldig fleksibel med tanke på hvor i landet jobben befinner seg. Jeg elsker å reise.

  Ta gjerne kontakt for en hyggelig prat, dersom du har noen spørsmål.

  Beste hilsen, Maria Skarshaug

  maria_skarshaug@hotmail.com

 9. Ote Breines seier:

  Søker avløserjobb i Trondheim og omegn.
  Hei! Jeg er en 26 år gammel jente fra Oslo som flytter til Trondheim i juli for å fullføre agronom utdannelsen! Jeg er på utkikk etter en jobb ved siden av skolen på gård i Trondheims området!
  Har tidligere jobbet med melkekyr, boergeit(kjøtt-fe), kjeing og med sau.
  Ta kontakt hvis du har bruk for en aktiv, selvstendig og lære lystig jente som brenner for gårds livet! Sender deg full CV og attester selvfølgelig! 🙂
  Håper å høre fra deg!

  Ote Breines
  Kontakt:991 28 058
  Ote.Breines@gmail.com

 10. admin seier:

  Hei! Er du på utkikk etter en hardtarbeidende og pliktoppfyllende person til gårdsarbeid /seterarbeid i sommer?

  Jeg er en 23 år gammel jente som studerer medisin og har lenge drømt om å kunne jobbe med dyr og melkeproduksjon. Jeg hadde besteforeldre som drev med griseproduksjon da jeg vokste opp, og jeg har gjentatte ganger hjulpet venninnen min som jobber på støl i Valdres. Med andre ord vet jeg hva denne type arbeid innebærer.

  Jeg er en blid, positiv, omsorgsfull og sosial person. Jeg liker å ta i et tak 🙂 Jeg er tilgjengelig fra slutten av juni til slutten av august.

  Ta gjerne kontakt på malin.johansen94@gmail.com eller +4791606361.

  Med vennlig hilsen
  Malin Johansen

 11. Erik Kolsung seier:

  Hei,

  Er en 23 år gammel student, bosatt i Trondheim, som søker jobb på seter i sommer. Går master i bevegelsesvitenskap ved NTNU og jobber deltid som vitenskapelig assistent. Lidenskapelig interessert i all slags friluftsliv, driver mye med jakt og fiske. Har også en toppidrettskarriere som syklist bak meg. Er med andre ord godt rustet til å takle fysisk krevende arbeid på en god måte. En jobb i fjellet og på seter tror jeg derfor ville passet meg midt i blinken. Har ingen erfaring fra seter tidligere, men jeg tilegner meg ny kunnskap raskt. Jobb på seter har alltid vært en drømmejobb. Er veldig glad i dyr og har blant annet vokst opp med mange hunder i familien. Alle arbeidsoppgaver er av interesse, først og fremst i Trøndelags-regionen, men resten av landet kan også være aktuelt dersom jeg har et sted å bo. Tilgjengelig fra starten av juni til starten av august.

  Kan nås på e-post ekolsung@gmail.com eller telefon 46964453.

  Med hilsen
  Erik Kolsung

 12. admin seier:

  Jeg er en aktiv jente på 20 år som er interessert i jobb på seter sommeren 2017.
  Til daglig studerer jeg i Trondheim og ønsker en annen utfordring denne sommeren.
  Fra tidligere har jeg erfaring fra å jobbe på en stall og er glad i alle slags dyr.
  Jeg tar utfordringer på strak arm og er klar for å lære nye ting!
  Er interessert i jobb over hele landet og alle arbeidsoppgaver er aktuelle.
  Bare ta kontakt hvis du har noen spørsmål!

  Hanna
  hanna_es@hotmail.com

 13. Hei ! Har i flere år vert ute etter en budeie jobb om det vere seg på en sæter eller i lavlandet/bygda.Har 10 års ansinitet med melkeku og gris som avløser og jobber fortsatt hos bruker med +/- 20 melkekuer gjennom hele året.Eg er ein kar på 43 år og bosatt på Lillehammer.Er åpen for alle slags typer oppdrag og varigheter på oppdragene over hele landet

  ola andersbakken

  oandersb@bbnett.no

 14. Mona seier:

  Hei
  Jeg er ei 21 år gammel jente fra Stjørdal som ønsker seg en mulighet til å jobbe på seter sommeren 2017.
  Folk kjenner meg som en glad sjel med masser av innsatsvilje og positivitet. Er svært selvstendig og lettlært, og sier ikke nei takk til en utfordring.
  Har tidligere erfaring fra videregående landbruksskole hvor hovedfokuset var hest og hestehold. Har også hatt opphold på seter tidligere, noe som ikke var et problem. Oppvokst med sau.

  Jeg jobber gjerne med hvilke som helst dyr og er mer enn villig til å ta arbeidsplasser over hele landet hvis jeg kan få bo et sted. Tilgjengelig fra tidlig juni til starten/midten av august.
  Send gjerne epost om det skulle være noen videre spørsmål

  // Mona

  monarons@hotmail.com

 15. Christer seier:

  Hei,

  35 år gammel PhD-student i Oslo og ønsker å jobbe frivillig på gård i sommer for å lære og skaffe seg erfaring. Er hardtarbeidende og glad i idrett, dyr og natur. Ta kontakt ved interesse. Er fleksibel i forhold til lokasjon i landet.

  Christer

  christer.hadland@gmail.com

 16. Jørgen Sjeggestad seier:

  Hei!

  Mitt navn er Jørgen Sjeggestad og jeg kommer fra Oslo. Denne sommeren blir jeg 18 år, og jeg er ute etter en jobb i ferien. Det jeg mest av alt kunne tenke meg er å jobbe på en gård eller seter. Dette er fordi jeg liker friluftsliv, å være i samvær med dyr, og å møte nye mennesker. Jeg har ingen særlig erfaring med gårdsbruk, men jeg har vært mye sammen med dyr, og jeg er veldig interessert i å lære noe nytt innenfor et felt jeg er sikker på at jeg kommer til å like.

  Jeg er tilgjengelig største delen av sommerferien, fra ca. 20. juni til slutten av juli. Håper det er plass til en som vil ta i et tak og ha det gøy samtidig!

  Med vennlig hilsen
  Jørgen Sjeggestad

  jorgen.sjeggestad@gmail.com

 17. Marthe Wigen seier:

  Hei! Noen som trenger hjelp til lamming og sau i mai og starten av juni, eller hjelp med ku og annet gårdsarbeid?

  Jeg er en 23 år gammel hardtarbeidende jente, med erfaring som avløser og budeie. Skal jobbe på støl igjen i to måneder fra juli 2017, men lengter meg allerede bort til dyr, fysisk arbeid og spirende jorder. Jeg ser etter en jobb i mai og litt av juni ettersom jeg for øyeblikket er student og skriver bacheloroppgave, som ble ferdig tidligere enn planlagt.

  Send gjerne mail til marthewigen@hotmail.com om det kan være av interesse.

  Mvh Marthe Wigen

 18. admin seier:

  We are interested in 2 places, work on the farm, if you want 2 hardworking men, for your farm, you can contact us at tanuboss2009 @ yahoo.com, specify working conditions, salary, and requirements! Thank you.

  Vi ser for 2 personer, som arbeider på gården hvis du vil ha to hardt arbeidende menn til gården din, kan du kontakte oss på tanuboss2009 @ yahoo.com, angir arbeidsvilkår , lønn og krav! Takk.

 19. Henrik Domino seier:

  Hei! Vi er et par på 55 og 57 år som ønsker seterjobb med geiter. Henrik (57) jobber til daglig som landbruksrevisor, og har tidligere jobbet med melkekyr, sau og gris i tillegg til melking av geiter på seter. Har gode referanser etter tidligere jobber på Møre og i Sogn. Siri (55) jobber i Regnskogfondet og har lyst til å oppleve seterliv med geiter.
  Vi ønsker oss jobb deler av sommeren – ideelt sett 5-6 uker.

  Henrik Domino
  henrik@debio.no

 20. Lars Bjørnar Ericsson seier:

  Hei!
  Jeg heter Lars Bjørnar og er en 16 (blir 17 i mai) år gammel gutt fra Hærland i Indre Østfold, som kunne tenke meg å jobbe på en seter til sommeren. Jeg bor midt i bygda og er veldig vant med dyr og mennesker av alle typer og fasonger. Har også jobbet et år på en åpen gård i nærheten, hvor jeg har vært nødt til å takle mye forskjellige mennesker og dyr, og mange forskjellige situasjoner. Jeg går på Tomb landbruksskole. Der går jeg naturbruk vg1, med friluftsliv som valgfag.

  Utelivet er noe jeg er vant med. Jeg er nemlig en gutt som er mye ute i skog og mark, og en del på fjellet. En av de største interessene mine er dessuten fisking. Jeg har spilt teater i noen år, og hatt hovedroller i litt større musikaler. Så jeg er gjerne med på å lage god stemning om kveldene om dere ønsker det. Jeg er en utadvendt person og passer sammen med de fleste jeg møter på. Jeg møter andre mennesker med et smil, og er en positiv og glad gutt.

  Jeg er egentlig en kar dere kan bruke til det meste og gjør det dere ber meg om å gjøre. Grunnen til at jeg søker på denne jobben, er at jeg ønsker meg en alternativ sommerjobb hvor jeg kan få dratt oppover mot fjellet, og fordi jeg kan få gjenget meg med mye forskjellige folk, mye flott natur og få lært mye nytt.

  Jeg har jobbet en uke en sommer på en seter. Dette var en 4H seter. Jeg veit derfor en del om hva det går ut på, det å jobbe på seter. Gårdsdyr og dyr generelt er noe jeg er vant med, ettersom jeg hele livet har jobbet rundt om kring med dyr. På skolen er jeg også mye i fjøset. Jeg kommer med ung arbeidskraft og vilje, er en kar som tar i et tak og ikke er redd for å prøve noe nytt!
  Håper at du/dere syns jeg virker som en knakanes trevlig kar, og håper på at dere kunne tenkt dere å ha meg i jobb hos dere.

  Med vennlig hilsen
  Lars Bjørnar Ericsson
  larsbjornar@hotmail.com

 21. Jonas Kaldhussæter seier:

  Hei.

  Jeg er en mann på 30 som kunne tenkt meg å jobbe en sommer på seter.
  For tiden er jeg bosatt i Oslo men kommer opprinnelig fra Larvik.
  Er veldig interessert i natur og friluftsliv, men har aldri jobbet med seter/gårdsdrift før.
  Jeg er hardtarbeidende, blid og sosial kar som ikke redd for å ta i et tak en uværs dag.
  Jeg interesserer meg meget for historie og mat. Har også et kokkefagbrev.
  Derfor virker avsidesliggende setre som holder gammel skikk i bruk, veldig interessant.
  Og jeg kunne veldig gjerne tenkt meg å oppleve noen uker/måneder på et slikt sted.

  Mvh Jonas Kaldhussæte

  j.kaldhus@gmail.com

 22. Vibeke Skabo seier:

  Endelig «fri og frank» (barna er blitt voksne og «trenger» ikke mor lenger) til å kunne gjennomføre drømmer jeg har hatt lenge, bl.a. å jobbe på en seter en sommer.
  Har selv tilbrakt alle sommerferier på fjellet i barne- og ungdomstiden hvor nærmeste naboer var sætre i full drift. Og by jenta fikk delta på mye av den daglige driften.
  Har et sterkt ønske om å få oppleve dette igjen. Jeg er 60 år, sprek og sporty og absolutt ikke redd for å ta i et eller flere tak uansett hva det måtte være. Alt er av interesse og det spiller ingen rolle hvor i landet seteren befinner seg. Kan jobbe alt fra 1-5 uker. Forventer selvfølgelig ikke lønn, men litt mat og en seng hadde vært fint. Tenk om min drøm går i oppfyllelse!!

  Vibeke Skabo
  vibekeskabo@hotmail.com

 23. Jacqueline Borgqvist seier:

  Hej 🙂
  Jeg er en dansk jente på 25 år, som søger sommerjob på en seter. Til sommer har jeg afsluttet årsstudium i friluftsliv i Bø i Telemark.

  Jeg har tidligere erfaring indenfor restaurationsbranchen, hvor jeg har arbejdet som kok.
  I den forbindelse har jeg stor interesse indenfor madlavning, og hjemmeproduktion.

  Jeg trives godt ude, og har stor interesse indenfor dyr og mad. Og er meget alsidig i mine jobb ønsker.

  Jeg ser frem til at høre fra dig, og vil meget gerne kontaktes.

  Vh Jacqueline Borgqvist

  Jacquelineborgqvist@gmail.com

 24. Heidi Aasen seier:

  Hei
  Er en kvinne i 50-åra som kan tenke meg å hjelpe til på en seter/støl/gård 1-2 uker i sommer 2017. Er veldig glad i dyr. Og ønsker å få denne opplevelsen, da dette er en drøm jeg har bært på i årevis. Ønsker ingen lønn, bare kost og losji.
  Håper på et positivt svar.

  Heidi Aasen
  heidiaanilsen@gmail.com

 25. admin seier:

  Dear Sir or Madam,

  we are two students from the Czech Republic Šimon (19 y. o.) and Michal (18 y. o.) and we are looking for a summer job in 2017 to practice our language skills and gain new experience. We are enthusiastic, flexible and hard-working people. We are wiling to do any job. We would like to stay for 7-9 weeks. Our CVs are attached. Thank you for your answer.

  Šimon Gilar and Michal Žůrek
  simon.gilar.10@seznam.cz

 26. Thea Bøyesen seier:

  Hei!
  Jeg er en student på 24 år som ser etter sommerengasjement på seter. Fra før har jeg lang erfaring med både dyr og jordbruk, men har lenge ønsket å jobbe i litt mer landlige omgivelser og gjerne på en seter. Jeg er sterk, ivrig og arbeidsom, og svært glad i både natur og dyr. Jeg har assistert som avløser, jobbet med melkekyr, har erfaring med hest og jobbet med geiter på seter.
  Jeg har bred erfaring og er selvstendig og engasjert. Jeg er fleksibel og ledig hele stort sett hele sommersesongen.
  Ta gjerne kontakt, gleder meg til sommeren!

  Thea Bøyesen
  the.avik@hotmail.com

 27. Hilde Bjølgerud seier:

  Hei
  Jeg er en kvinne på 44 år som ønsker å jobbe og lære om stølsdrift, reindrift, lage ost/- ysting, slakting, behandling av pels, fødsler(dyr) og alt annet som er med på å holde gamle norske tradisjoner i hevd. Alt er av interesse – smått eller stort. Jeg ønsker å bosette meg mer landlig for å komme nærmere naturen og ha mulighet for dyrehold.
  Jeg har vokst opp med smådyr av forskjellige arter, som bla. fugler, marsvin, katter, hund, og hver sommer på hytta var det nærkontakt med sau. Av større dyr har jeg erfaring med hest og har ridd noen få år. Og for ikke å glemme Oskar, en lama jeg fikk låne med på tur.
  Jeg er generelt glad i dyr og synes nærhet, samspill og roen til dyr og natur er den beste opplevelsen en kan ha. Jeg har kanskje ikke den største kompetansen mht større dyr, – sett bort fra hest, men jeg er uredd, og får jeg tillit og mulighet så gir jeg alt.
  Ang. lønn så vektlegger jeg ikke det først og fremst, men ser det heller som en bonus. Det å lære og å ha mulighet til å tilegne meg erfaring og å være nyttig er i første rekke mest viktig.

  Jeg er praktisk, rolig men aktiv, positiv, lærevillig og fleksibel.

  Håper å høre fra deg/ dere, og ser fram til nye erfaringer og møte med dyr og mennesker nå i sommer 2017.

  Mvh Hilde Bjølgerud
  heiiiiiiiiiiiii@yahoo.no

 28. admin seier:

  Hei. Ønsker meg sommerjobb på seter sommeren 2017. 47 år gammel . Gikk ut som agronom I 91. Har erfaring med ku og gris. Drevet med hest I 35 år. Glad I natur. Frisk og sterk. Jobber I sandefjord kommune til daglig som maskin fører.

  slettvold285@gmail.com

 29. admin seier:

  Hei!

  Jeg er en 18 år gammel gladlaks fra Sørlandet som ønsker en sommerjobb på seter året 2017. Er veldig glad i dyr og jobbet som avløser forrige sommer. Liker å være ute og ta i et tak – beste kombinasjon for en setersjobb?

  Marita Vigmostad
  maritavig98@gmail.com

 30. Christoffer Sletmoe seier:

  God dag!
  Jeg er en 27 år gammel mann som drømmer om småbruk, men kjenner mer og mer en tiltrekking mot skikkelig gårdsbruk.
  Jeg er helt fersk på dette området, men jeg elsker dyr, elsker friluftsliv, og fysisk arbeide.
  Jeg er lærevillig og positiv, og jobber og yter alltid 100%.

  Christoffer Sletmoe
  christoffer@sletmoe.no

 31. Nina Larsson seier:

  Hei hei!
  Stødig, raus, praktisk og higer etter et friminutt fra hverdagens kjas og mas. Eventyrlysten «budeie» på 42 år søker tjeneste på støl/seter sommer 2017. Kan starte ca 20 juni – 15 august. Er utdannet sykepleier og leder. Jobbet som leder i helsevesenet de siste ti årene. Har ingen særlig erfaring med gårdsdyr selv om jeg bor på bygda, men er ikke redd for møkk under negler og er meget lærenem. Utfordringer er gøy og jeg ønsker å bidra så godt jeg kan for dyrenes ve og vel.

  Nina Larsson
  ninalarsson_74@yahoo.no

 32. Andrea Fjågesund & Per Ove Hille seier:

  Hei
  Vi ønsker sommerjobb på seter/støyl sommeren 2017.
  Vi studerer begge i Bergen for tiden, men jeg (Andrea) kommer fra gård i Telemark.
  Født og oppvokst med dyr og hatt sauer fra jeg var liten. Brukt mye tid sammen med dyrene og vært aktiv med hest i 7-8 år. Brukt masse tid ute i naturen og har jegerprøvekurs og liker godt å være ute i naturen og spesielt glad i fiske.
  Har lenge villet jobbe på støyl om sommeren og dette er noe vi kunne tenkt oss å gjøre sammen.
  Per Ove er fra Austevoll utenfor Bergen og er vandt med fiske. Liker å lære nye ting og utfordre seg selv.
  Hvis det hørtes aktuelt ut eller ønsker mer informasjon er der bare å kontakte oss.

  Andrea Fjågesund og Per Ove Hille
  Anfja15@gmail.com

 33. Kine Tjønnsø seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på 23 år som kommer fra Vikna i Nord- Trøndelag, og lurer på om noen trenger avløser av noe slag, i sommer?
  Har erfaring fra seter i fjor, hvor jeg passet geiter. Har ellers hatt dyr rundt meg hele livet, og vært frivillig på opplevelsesgård.
  Er ellers vant til, og glad i, å ta i et tak. Når jeg får en oppgave, går jeg helhjertet inn for å gjøre den med flid.
  Har ellers jobbet i barnehage, og driver med teater, om det skulle være relevant.
  Studerer i Trondheim, og har siste eksamen 30. mai, og kan derfor ikke jobbe før den tid.
  Hvor i landet jobben måtte være, har ingenting å si.
  Er det noe du lurer på? Kontakt meg gjerne!
  Telefon: 90 83 73 20
  E- post: ktjonnso@gmail.com

  Vennlig hilsen
  Kine Tjønnsø

 34. Johanne Sonstad Blix og Emma Sofie Trollvik seier:

  Hei, vi er to jenter som snart fyller 16 år og er ivrige etter en sommerjobb. Vi har lenge drømt om en jobb på ei seter. Vi har ikke mye erfaring, men elsker dyr og vil gjerne lære noe nytt. Vi ønsker å bidra på alle vis – dyrestell, matlaging, rydding og det som ellers skal til.

  Johanne Sonstad Blix og Emma Sofie Trollvik

  smilejohanne@gmail.com

 35. Tommy Rodahl seier:

  Hei! Mann på 53 ønsker seterjobb. Jeg drev gård med ca 100 sau på ei øy på Trøndelagskysten i 22 år. Vi var eneste familien på øya og måtte klare alt selv. I tillegg til sauen hadde vi masse hobbydyr, hunder, katter, hest, kyr, høner ender osv. Vi la ned i 2010 da vi måtte flytte pga videregående skole for vårt eldste barn. Siden har jeg vunnet Farmen, jobbet i bygg/anlegg, journalist, forfatter foredragsholder, fjøsavløser og røkter på en melkegård. Jeg er svært selvstendig og selvgående i hverdagen, men jobber også godt med andre. Alle driftsformer av interesse, men jeg setter stor pris på foredling og salg fra plassen.

  Tommy Rodahl
  tommy.rodahl@gmail.com

 36. admin seier:

  Hallo!
  Jeg søker budeiejobb på en seter sommeren 2017. Aller helst som vikar i 1 til 2 uker.
  Jeg er en sprek 70 åring med mye erfaring med dyr. Har tilbrakt hver sommer på
  Fatfjellsætran i Folldalen hvor jeg har en seterhytte. Har hjulpet mye til i fjøset om somrene.

  Sist sommer (2016) deltok jeg på et seterstellkurs / budeiekurs på Inner Gammelseter i 
  Grøvudalen som innebar fjøsstell, ysting og kinning av smør mm. Fikk en
  fin attest siste kursdag. Jeg er veldig glad i dyr, har selv to fuglehunder og
  ønsker meg inderlig budeiejobb til sommeren.

  I tillegg til tidligere annonse har jeg noen flere opplysninger.
  Lønn for budeiejobben er ikke viktig for meg. Nærheten til dyr
  og natur er viktigst.
  Det hadde passet bra med en seter som ligger i Nordøsterdalen, 
  Einnundalen eller Folldalen, men åpen for andre steder også.

  Med vennlig hilsen 
  Kari B. Søhoel
  E-post: karibsohoel@icloud.com
  Mobil: 918 09 141

 37. Veronika Måge seier:

  Hei. Jente på 21 år med agronom utdanning ønsker sommerjobb. Lang erfaring med mjelking og storfe heimefra. Har jobba eit år som avløyser i NLT Hordaland. Ønsker å jobbe ein sommer i fjellet med dyrestell, mjelking, ysting osv. Håper på bra respons!

  Mvh Veronika Måge
  veonika.maage@kvamnet.no

 38. Amanda Alvheim Krüger seier:

  Hei!
  Jeg er en 18 år gammel jente fra Bergen som ønsker å jobbe til seters/gård hele juli 2017. Jeg har vokst opp i naturen med tre hytter der en var ved sjøen, på landet og den siste var i Geirangerfjellene. Jeg elsker å være i naturen og går ofte tur og er glad i å fiske. Jeg hjelper til med å holde eiendomen til min morfar om sommeren, det er en stor eiendom med stor hage med masse skog å holde vedlike. Så jeg er ikke ny med å klippe store gress arealer, hagearbeid, plukke bær osv. Jeg er ikke så erfaren med dyrestell, men er veldig interessert i å lære mer om det. Jeg jobber nå på Norske bunader i Bergen sentrum hvor jeg selger bunader. Jeg er veldig glad i gamle norske tradisjoner og å ivareta de. Jeg trives best i fjellet og ønsker helst å være der, men alt er av interesse uansett hvor det er i Norge. Jeg er ikke redd for nye utfordringer og er glad i å være aktiv, så jo mer fysisk arbeid, jo bedre. Håper noen har bruk for an arbeidsom jente hele juli 🙂 har utrolig lyst til å bo på gård og oppleve og lære om det å arbeide til gards.

  Amanda Alvheim Krüger
  amandakru@live.com

 39. Ei budeie på 57 år ønsker jobb på støl til sommeren. Var budeie på stølen hos mine foreldre i 8 år for mange år siden. Var også på en støl i 2 mnd for 2 år siden. Håper noen der ute har bruk for meg.

  Tove Steinsrud Kjeserud
  tove-ste@hotmail.com

 40. Sunniva Kråbøl seier:

  Hei,
  me er to jenter på 23 år som søkjer arbeid på gard eller seter/støl sommaren 2017. For tida studerer me i Bø i Telemark og i løpet av våren får me bachelorgrad i henhaldsvis Friluftsliv, kultur- og naturrettleiing og Friluftsliv, natur og miljø. Hovudinteressa vår er eit allsidig friluftsliv med sikte på naturopplevingar.

  Me har ikkje erfaring frå gardsarbeid, men har eit stort ynskje om å lære om dyrehald og jordbruk. Alt av arbeid me har hatt tidlagare har vore av praktisk art og me er arbeidsame, pliktoppfyllande og svært lærevillige. Me er interesserte i å ta i eit tak, anten arbeidet er gjeting, vedlikehald, dyrestell, rydding av skog eller kva det måtte vere. Grunnen til at me no henvender oss her, er at me tykkjer praktisk og fysisk arbeid er meiningsfylt og vil bruke sommaren på dette.

  Denne sommaren kan me jobbe stort sett frå midten av juni til midten av august. Håpar nokon har bruk for oss, ta i så fall berre kontakt. Me sender gjerne meir informasjon og CV ved førespurnad.

  Helsing frå Kristine Hetlesæter og Sunniva Kråbøl

  sunnivakraboel_93@hotmail.com

 41. Kristin Brekke Hovland seier:

  Jente 47 år søker sommerjobb som geitebudeie sommeren 2017. I ungdommen hadde jeg i en periode på ca 5 år sommer- og påskejobb som budeie på støl (sommer) og gård (påske) for ca 70 geiter pluss killinger. Nå skulle jeg svært gjerne tatt opp igjen den aktiviteten, og håper å kunne komme i kontakt med noen som trenger hjelp i 3-4 uker til sommeren. Med meg på lasset vil jeg gjerne ha med meg ektefelle på 52 år, han er snekker til vanlig og kan utføre mindre vedlikeholdsarbeid og reparasjoner om det skulle være ønskelig. Jeg har også en svært dyrekjær sønn på 14 år som blir med meg som hjelper om jeg skulle være så heldig å få sjangsen til å jobbe som geitebudeie igjen.
  Foretrukket geografisk område: Vestlandet eller Østlandet.

  Kristin Brekke Hovland
  kbho@broadpark.no

 42. Catrin Langeland seier:

  Hei! Eg er ei sprudlande dame på 28 år frå Vestlandet som har eit stort ønskje om å få jobbe på ein gard/støl i sommar 2017. Eg er oppvaksen på gard med kyr og er ikkje redd for å ta i eit tak der det trengs eller lange arbeidsdagar.
  Eg studerer for øyeblikket grunnleggende medisin, men har og eige foretak både som fotograf og terapeut, så sjølvstendig arbeid er ikkje noko problem. Har og ein stor lidenskap for matlaging, og gjerne med lokalt produsert mat, og ellers bruke naturen som «matbutikk». Eg jaktar ikkje sjølv men er med å flår hjort i jaktsesongen heime på garden der eg kjem frå.

  Dei siste åra har eg og sambuaren min med hans to jenter jobba friveleg som hyttevertar på turistforeningshytter i nokon veker om sommaren. Det har så absolutt gitt meirsmak og det å kunne leve og bu med naturen som nærmaste nabo er fantastisk!

  Kan komme kor som helst i landet, jobbe saman med andre eller aleine, til fjells under primitive forhold, mm. Har mest erfaring med kyr, sau, og litt hest. Men er villig til å lære. Eg er interessert i det aller meste!

  Ser fram til å høyre nettopp frå deg! 🙂

  Catrin Langeland
  Chaty123@hotmai.com

 43. Ane Halvorsen seier:

  Hei hei!

  Jeg er ei jente på 27 år som er utdannet agronom i økologisk landbruk fra Sogn jord- og hagebruksskule. I sommer vil jeg veldig gjerne jobbe på en seter/gård med melkeproduksjon, gjerne geiter, men kyr er også aktuelt. Jeg har erfaring med melking av både kyr og geiter, og har også litt erfaring med melkeforedling.

  En sommer på seter vil passe meg veldig godt fordi jeg elsker naturopplevelser og liker å arbeide. Jeg er ikke redd for å ta i et tak og kan godt jobbe lange dager. I tillegg synes jeg at osteproduksjon og melkeforedling er utrolig spennende, så det vil jeg gjerne lære mer om og få noe mer erfaring med. Jeg er positiv, pålitelig og arbeidssom. Jeg kan jobbe fra juni-august, og det spiller ingen rolle hvor i landet det er.

  Hilsen Ane

  anehal89@gmail.com

 44. Ingerid Marie Randem seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på snart 18 år. Drømmer om å jobbe på seter i Østerdalen. Har mulighet til å jobbe i perioden 19. juni – 19.august 2017. Både geiter og kyr er aktuelt. Er oppvokst på en gård i Akershus, hvor det drives kombinert melk og korn-produksjon.

  Jeg har fullført vg1 naturbruk og går nå vg2 landbruk og gartnernæring på Tomb Videregående skole og Landbruksstudier i Råde/Østfold. Etter sommeren 2017 starter jeg på agronomutdannelse.
  Er blid, positiv og læringsvillig. I tilegg liker jeg naturopplevelser og arbeid med dyr.

  Håper å høre fra deg/dere!
  MVH Ingerid Marie Randem

  imariera@hotmail.no

 45. Anja Bakken Reistad seier:

  Hei! Jeg er ei jente på 21 år som for tiden studerer skomaker i Fredrikstad. Har flere år tenkt at det hadde vært gøy å jobbe på en seter i sommerferien. Kommer fra ei bygd som heter Gausdal og er vandt med dyr. Har hatt hund hele livet og har blant annet vært i Sør Afrika og arbeidet som frivillig med ville dyr i over en måned.

  Å være i fjellet gir meg en slik ro, og spesielt hvis jeg får tilbringe den med gressende kyr og brækende sau! Vokste selv opp i et nabolag, men likevel var nærmeste nabo bonde. Har alltid hatt lyst til å arbeide mere med dyr og håper jeg får muligheten til det sommeren som kommer nå (2017).

  Kan veldig gjerne komme på vest og sørlandet da jeg gjerne vil oppleve mer av den norske naturen. Er fleksibel på hvor lenge jeg skal jobbe så lenge det er etter 20 juni.
  Jeg er positiv, ansvarsfull og er ikke redd for å ta i et tak. Er vandt med tunge løft og hard jobbing. Vil gjerne også lære hvordan man lager f.eks. ost og lignende da jeg elsker gamle tradisjoner og gjøremåter.

  Håper noen finner meg interessant og tar kontakt med meg. Bare å sende mail, er rask til å svare.

  Mvh Anja Bakken Reistad
  anja.b.reistad@gmail.com

 46. Arne Ingvaldsen seier:

  Ønsker å komme i kontakt med noen som trenger hjelp på en seter sommeren 2017.
  Er vant med dyr fra min oppvekst. Like å jobbe.
  Å få være med i det daglige arbeidet hadde jeg satt pris på.

  Er 64 år og holder meg i form daglig.

  Arne Ingvaldsen
  arningvaldsen@gmail.com

 47. Oda Lavine seier:

  To arbeidsomme og naturglade medisinstudenter ønsker å jobbe på seter sommer 2017.

  Hallo, kyr og fjell!
  Vi er et muntert og sporty kjærestepar som ønsker å tilbringe sommeren tett på norsk natur til sommeren. Vi er da ferdige med 3.året på legestudiet.
  Jeg (Oda) har erfaring fra seter tidligere, og et over gjennomsnittet aktivt friluftsliv.

  Vi er interessert i seterdrift, gårdsarbeid, melking, stell og annet som måtte melde seg. Vi er fleksible og åpne!

  Ta kontakt så kan vi avtale datoer nærmere. (Tilgjengelige fra Juli – September)

  Oda Lavine

  odajobb@live.no

  Vi gleder oss! 🙂

  Mvh
  Oda og Karrar

 48. Hei! Jeg er ei sosial og utadvendt 17 år gammel jente fra Langesund på kysten av nedre Telemark. For tida går jeg på Porsgrunn VGS der jeg går studiespesialisering med samfunn, språk og økonomi. Jeg er leder i Grenland senterungdom og synger i Gruppa SoulTeens. Jeg også 3,5 års jobberfaring fra oppvask, cafe og gatekjøkkendrift.

  Jeg har lenge drømt om en sommerjobb som budeie eller liknende på en seter eller gård. Er villig til å jobbe hvor som helst i Norge sommeren 2017, helst nedenfor Trondhjem, men er åpen for alt. Jeg har erfaring med hester, ender og kaniner fra ridekurs og leirer fra jeg var yngre, og stell av disse dyrene. Er også godt vandt med hunder ettersom at jeg har vokst opp med to stk. Ingen erfaring med melking og steling av kyr og geiter men er veldig glad i dyr generelt og svært lærevillig.

  Kan jobbe fra og med uke 27 til og med 32. Ta mer enn gjerne kontakt på mail om du vil ha en blid, engasjert, omgjengelig medarbeider til sommeren 🙂
  Med svært vennlig hilsen,
  Ellen Marie

  ellemie99@gmail.com

 49. Hallo!
  Jeg søker budeiejobb på en seter neste sommer . Aller helst som vikar 1 til 2 uker.
  Jeg er en sprek 70 åring med mye erfaring med dyr. Har tilbrakt hver sommer i en setergrend som heter Fatfjellsetra i Folldalen hvor jeg har en seterhytte . Har hjulpet mye til i fjøset om somrene .

  I sommer deltok jeg på et seterstellkurs på Inner Gammelseter i Grøvudalen som. innebar fjøsstell, ysting og kinning av smør . Fikk en fin attest siste kursdag . Jeg er veldig glad i dyr , har selv to fuglhunder , og ønsker meg inderlig budeiejobb til sommeren. Har jobbet som flyvertinne i mange år , og behandling av mennesker og dyr med omsorg gir meg mye glede .

  Med vennlig hilsen
  Kari B. Søhoel
  karibsohoel@icloud.com

 50. Tea Fallås seier:

  Hei, jeg er ei jente på 27 år fra Eidsvoll som leiter etter sommerjobb på seter for sommeren 2017.

  Jeg har jobbet med melkeku, både økologisk og konvensjonelt, og både i båsfjøs og i løsdrift med melkegrav. Jeg har også jobbet med geit som ble håndmelket. Ellers har jeg gått naturbruk på videregående og har fagbrev i hest. Jeg har m.a.o en god del erfaring fra landbruket. Jeg har også erfaring med «inn på tunet-tjenester» og jobber for tiden i en gårdsbarnehage.

  Som person er jeg ansvarsfull og positiv og glad i å jobbe både selvstendig og i lag med andre. Jeg elsker dyr, natur og å bruke kroppen i fysisk arbeid. Jeg er også svært interessert i foredling av dyreprodukter som f.eks osteproduksjon og har noe erfaring med dette, men ønsker å lære mye mer.

  Håper noen har bruk for meg, i så fall er det bare å ta kontakt for en mer utfyllende CV og referanser. Jeg kan reise hvor som helst i landet og er svært fleksibel på tidsrom/arbeidslengde.
  Mvh. Tea Fallås
  tea.fallaas@gmail.com

 51. Annie Dahr Nygaard seier:

  Hei!

  Jeg er en 28 år gammel jente fra Oslo, og jeg vil gjerne ha sommerjobb på gård eller seter i sommer. Jeg er spesielt ute etter jobb på Stadlandet eller i Lofoten. Jeg har jobbet flere somre på seter med ansvar for melking og stell av opptil 13 kyr. Jeg elsker å være ute i naturen og omgås dyr, særlig kyr som jeg mener vi mennesker kan lære mye av. Jeg har erfaring fra både håndmelking og maskinmelking. Kan sende attester og referanser hvis ønskelig.

  Jeg har en liten familie som består av min mann og vår datter som fyller 1 år i april 2017. De må få være med dit jeg skal jobbe.

  Håper å høre fra deg!

  annie.nygaard@hotmail.com

 52. Ulrik de Saint Martin seier:

  Hei, jeg er en fransk-norsk agronomistudent i Frankrike som ønsker sommerjobb/praksis på en gård i minst 1 måned sommeren 2017. Praksisen inngår som en del av studiet mitt. Prinsippet er at jeg jobber gratis mot fri kost og losji på gården + lommepenger. Jeg har ikke tidligere erfaring med å jobbe på gård, men er innstilt på og liker fysisk arbeid. Jeg har erfaring fra tungt hagearbeid. Jeg er meget motivert å lære om norsk gårdsbruk, og villig til å dele det jeg kan om franske forhold.

  Med vennlig hilsen Ulrik
  ulrikdesaint@gmail.com

 53. Lucas Ende seier:

  Hei,

  jeg leter etter en jobb på seter for neste sommer. Jeg er fra Tyskland og jeg er 26 år gammel. Jeg snakker bare litt norsk.

  I have worked every summer on my grandpa’s farm (cows, pigs and horses). I am especially interested in working with sheep and dogs but am also keen to work with any other animal. I can work hard and am flexible concerning the timing. Please let me know, if you need assistance on your seter next summer.

  Hjertelig hilsen
  Lucas Ende
  lucas_ende@gmx.net

 54. Siv-H.Schrøen seier:

  Min mor er 65 år, og har et inderlig ønske om å oppleve ekte sætersliv. Hun er selv oppvokst på en liten vekselbruksgård i Nord-Norge hvor far var fisker ig de hadde et fjøs med kuer, noen sauer. Hun er i god form, veldig hyggelig og et skikkelig arbeidsjern:-) send meg en melding om noen vil være med å realisere hennes livsdrøm. Hun ønsker å lære å yste, ha kontakt med dyr, kanskje lage mat?

  Hilsen hennes datter : Siv-Hege
  Siv@st-elisabeth.no

 55. Tone Kvisberg seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på 23 (24 over nyttår) som søker sommerjobb 2017 på en gård/seter i Oppdal/ Møre og Romsdal-regionen. Jeg har jobbet som melkeproduksjon avløser de siste fire årene både i båsfjøs og robot. Over gjennomsnittet interessert i melkeproduksjon! Jeg er ei blid og positiv jente som liker utfordringer å lære nye ting. Jeg er ikke redd for og bli møkkete på fingrene og ta i ett tak!
  Har førerkort på bil. Kjører traktor, men har ikke førerkort på dette enda!

  Er ledig fra ca. mai til juli, med noen helger utover høsten om ønskelig.

  Mvh, Tone Kvisberg

  Send e-post: tone_kvisberg_@hotmail.com
  melding/ring: 901 97 602

 56. Janne seier:

  Hei på dere.
  For sommeren 2017 søker jeg budeiejobb på støl med kyr av gammelnorske raser alt. geiter, eller begge deler med foredling av mjølkeprodukt. Foretrukket periode er i fellesferien, dvs juli-mnd.
  Jeg var sommeren som var, budeie på Skjerdal Stølsysteri, og fikk der opplæring i ysting på tradisjonelt vis. Attest kan sendes.
  Denne sommerjobben ga mersmak og ønsker veldig gjerne enda en slik sommer, men gjenre med kyr til avveksling. Er også utdannet økologisk agronom.
  Samtidig er det ønskelig å kunne ta med seg 2 ponnier på fjellbeite rundt stølen.
  (disse kan evt brukes som attraksjon for besøkende)
  Ønsket område er Valdres, Gubrandsdalen, Østerdalen, Telemark.
  Har du/dere noe å tilby, som er innenfor ønsket mitt, så er det ei felespillende budeie som kommer til å bli veldig veldig glad. 🙂

  jannekoot@hotmail.com

 57. Erling Hasle seier:

  Hei!

  Mitt navn er Erling Hasle. Jeg er en mann på 34 år, og jeg ønsker å jobbe som gjeter til neste sommer. Har fast jobb i Nets AS til vanlig, men er villig til å bruke ferie på å jobbe som gjeter. Har jobbet mye frivillig med hjemløse hunder og katter de siste 15 årene, og har på den måten fått mye erfaring med å håndtere og kommunisere med dyr. Dette er arbeid som har involvert alt fra medisinering til sosialisering og kommunikasjonstrening med dyr.

  Jeg har ikke tidligere erfaring med å jobbe med gårdsdyr, men er villig til å lære, og er innstilt på fysisk arbeid. Jeg forventer ingen kompensasjon for å gjennomføre en sesong (så langt jeg kan tilby med tanke på ferieavvikling), men jobber gjerne gratis. Grunnet mine andre plikter overfor fast arbeidsgiver må dog evt. arbeid avtales i god tid.

  Ta gjerne kontakt på e-post dersom du har gjeterarbeid tilgjengelig og jeg virker som en aktuell kandidat.
  erlingha@gmail.com

  Med vennlig hilsen
  Erling Hasle

 58. Ane Marit Willmann seier:

  Hei!

  Jeg er 36 år og ser etter jobb på seter. Hadde vært flott om det også var mulighet for å drive med videreforedling av melk til ulike produkter. Jeg har jobbet i ysteri og har erfaring med ysting i litt større skala, men vil veldig gjerne ha erfaring med tilbereding av andre produkter som smør og rømme og få prøve mer tradisjonelle måter å fremstille meieriprodukter på.

  Vant med dyr, både kyr, hester, hunder og kaniner ☺ Jeg kommer fra gård i Sør-Trøndelag der det var båsfjøs med melkeproduksjon og jobber nå 25% som avløser hos melkebonde med 20 kyr, løsdrift med melkegrav. Glad i fysisk arbeid, dyr og naturopplevelser.

  Setter inn annonse nå, først og fremst med tanke på å være tidlig ute for neste sesong, men kan også være interessert i denne type arbeid også utenfor sommersesongen.

  Beste hilsen, Ane
  willmannane@hotmail.com

 59. Heidi Engelin seier:

  Hei.Jeg er ei jente på 52 år.Utdannet anestesisykepleier.Har lenge hatt en drøm om å jobbe en sommer på ei seter,med dyr,uansett rase.Har godt dyretekke,men ingen spesiell erfaring med unntak av hest og hund.Da vi snart er halveis i juni,er det først sommeren 2017 som er aktuell.Alt er av interesse,uansett hvor i landet seteren befinner seg.Om mulig ønsker jeg å ha med mitt barnebarn på nesten 5 år,da jeg mener det er viktig at barn lærer å omgås og respektere dyr.

  heidiengelin@hotmail.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *