Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida. Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på eposten i meldinga deira og ikkje svar på innlegget. Får du problem, send epost til seter@seterkultur.no

17 svar til Ønskjer jobb

 1. Suleiman Adam seier:

  Hei
  Jeg er en gutt på 19 år fra Sudan (Darfur) som bor i Bergen og ser etter jobb i sommer. Jeg har erfaring fra ulike typer gardsdrift. Jeg har vokst opp med geit, høns og esel. Jeg jobbet som gardsgutt i ett og et halv år i Libya med sau. Har erfaring med gjeting, melking av geit m.m.
  I Norge har jeg jobbet på sykkelverksted, og kan sende attest fra dem.
  Jeg er arbeidssom og i god form. Liker å arbeide både inne og ute, og liker godt å være i fjellet i Norge. Jeg kom til Norge for nesten tre år siden og snakker norsk.

  Håper noen har jobb til meg.
  Hilsen Suleiman Adam
  Mobil: 47746158
  suliman.abdellh@gmail.com

 2. Helle Roland Rolfsrud seier:

  Hei!

  Jeg er en 17 år gammel (blir 18 i år) jente som har veldig lyst til å jobbe på en gård eller seter. Erfaringen jeg har er at jeg har jobbet mye i grisefjøs og at jeg har gått VG1 Naturbruk, på skolen lærte vi mye om gårdslivet med gris, ku, høns og hest. Nå går jeg VG2 hest- og hovslagerfaget på et lite sted som heter Bygland.
  Jeg er seriøs, pliktoppfyllende og lærer veldig fort , gjør det som må gjøres. Er vant med lange harde dager i både skogen (hugge tømmer med motorsag) og i stallen/fjøset.
  Jeg har lyst til å bo på en seter fordi jeg vil ha et lite avbrekk fra Internett og sosiale medier, da det suser rundt meg 24/7.

  Bare å ta kontakt hvis jeg virker interessant

  Helle Roland Rolfsrud

  hellerolfsrud99@gmail.com

 3. God dag, kjære norske bønder!

  Her er jeg en stakkar ukrainsk agronom, med 10 års erfaring, som ser etter jobb hos dere. I ti lange og lykkelige år har vi drevet vår familiebedrift med korn og fugleproduksjon, samt melkekyr, geiter, griser og noen sauer. Vi drev stort med hvete, rug, havre, mais og bygg. Hadde dyrket og fulgt opp ulike typer fugler helt fra inkubator til markedsplass i form av egg og kjøtt. Der var det både kyllinger, kalkuner, gås og ender. Vi jobbet selv, hadde innleid arbeidskraft og enkle robothjelp i melkeproduksjon. Dessverre ble vi presset ut av markedet av store innkjøpskjeder som ga oss for lite inntekt. Nå ser jeg etter en jobb i Norge og håper at både min kunnskap og erfaringer kan fortsatt brukes i landbruket, da dette er livet mitt. Det er det jeg kan og vil jobbe med. Så klart har jeg førerkort klasse B, C og kan også kjøre traktor. Elsker jord, planter og dyr. Jeg snakker engelsk, og har begynt å lære norsk. Da jeg ønsker å få realkompetanse i Norge som agronom. Denne annonsen fikk jeg hjelp med å skrive av en tidligere kunde av meg som bor nå i Norge og anbefalte meg å prøve lykken her i landet. Derfor har jeg både referanser fra norske og ukrainske kunder og samarbeidspartnere. Vennligst ta kontakt med meg på engelsk. Jeg kan starte å jobbe omgående i fra noen måneder opp til et halvt år eller mer ( ett år). Jeg blir glad i å hjelpe noen som tar vare på det grønne og levende rundt oss.

  Med vennlig hilsen
  Yurii Omelianchenko
  yuriiomelianchenko@i.ua

 4. Hei
  Jeg og mine to barn, Bruno 13 og Junifer 11, ønsker å dra til fjells og passe geiter på en seter igjen denne sommeren, 2018.
  Vi har passet geiter i to sommere på en seter i Heidal, mens barna var små.
  Nå ønsker de å dele ansvaret sammen med meg. Den gangen hadde vi 40 geiter vi melket med en halvautomatisk maskin. Det gikk veldig bra, og enn så små de var hadde barna sine mindre oppgaver. Nå håper vi å kunne reise til fjells igjen og være budeier.
  Fjellet er det beste stedet å være om sommeren!

  Vennelig hilsen
  Regien , Bruno og Junifer Cox Baggethun
  regiencox@gmail.com

 5. Ine seier:

  Hei.
  Arbeidsom, positiv og hyggelig dame på 32 år, som ønsker å jobbe i lærerferien i sommer. For to år siden jobbet jeg i to uker med å holde oppsyn med sau i Hedmark, samt litt småting/bistand på en gård. Trivdes med alle arbeidsoppgavene, om det var å rive opp ugress under strømgjerder, flytte halmballer til traktorhenger, andre småting og selvfølgelig vandring i skogene resten av dagen. Mitt favorittsyssel er å gå i fjellet, og små arbeidsoppgaver ute, og dette ble derfor en fantastisk opplevelse. Håper jeg kunne gjort tilsvarende sommeren 2018, rundt 4 uker. Ingen formening om hvor i landet; hjelper gledelig til hvor som helst.

  Kontakt meg på Lisbeth.bjorno@gmail.com
  Hilsen Lisbeth Trøite Bjørnø

 6. Erlend Storaker Christensen seier:

  Hei !

  Jeg er en mann på 24 år med et stort ønske om å få jobbe på gård eller seter våren og/eller sommeren 2018, med mulighet for å jobbe hvor som helst i landet. Skulle det være behov for det, kan jeg fint jobbe både før og etter nevnte perioder.

  Jeg har over to perioder bodd og arbeidet på Island, senest fire måneder i høst. Først og fremst som servitør, men ettersom jeg bodde på gården til restauranteieren, ble det til at jeg hjalp til på gården også. Det innebar blant annet sanking, fôring og klipping av sauer. Jobber gjerne med andre dyr også, det skal sies.
  Jeg er en eventyrlysten fyr som elsker fysisk arbeid, er godt vant med dyr og som også har jobbet som vaktmester på Færøyene og på hotell i Estland.

  Vennlig hilsen

  Erlend S Christensen
  93nordmann93@gmail.com

 7. Gunhild Nyaas seier:

  Hei!
  Jeg er ei 29 år gammel dame som søker sommerjobb på ei sæter i sommer. Min erfaring er budeiejobb på sæter med ku i Vingelen i 3 somre for noen år tilbake og jeg har vært avløser i kufjøs.
  Jeg drømmer om noen ukers jobbing på geitsæter (gjerne på Vestlandet), men ku er også supert! Jeg er fjellglad, uredd, driftig og dyrevant, så kan settes til det meste.
  Setter pris på alle tips og henvendelser!

  Vh Gunhild Nyaas
  gunhildnyaas@gmail.com

 8. Tuula Sharma Vassvik seier:

  Hei! Jeg er en 25 år gammel kvinne som har lyst å jobbe som budeie en sommer-sesong (sommeren 2018). Jeg har ikke erfaring med dette, men har snakka med venner som har fortalt om sine erfaringer i denne stillinga og jeg syns det virker utrolig givende.

  Jeg har en del erfaring med å jobbe ute i all slags vær både som gartner-assistent og som felt-assistent under arkeologiske utgravninger. Å være ute og å jobbe fysisk er noe jeg er veldig glad i.

  Håper på å høre fra deg!

  Med vennlig hilsen
  Tuula Sharma Vassvik
  tuulalu@hotmail.com

 9. Anne Bø Tibballsa seier:

  Hei,
  Jeg er ei smilende og arbeidssom dame som ønsker å jobbe på seter i sommer, gjerne som budeie, eller med annet arbeid dere har behov for. Jeg har erfaring fra somre på gård med melkefjøs i ungdomstida.
  Jeg er 36 år og jobber til daglig som landskapsarkitekt. I år ønsker et avbrekk fra kontordagene, og tilbringe en hel sommer ute i landskapet, og bli litt bedre kjent med den flotte setertradisjonen fra innsiden. Jeg er sprek og glad i å være ute i skog og fjell.

  Hilsen Anne Bø Tibballsa

  annetibballs@gmail.com

 10. admin seier:

  Jeg er en jente på 23 som gjerne ønsker seg å jobbe på seter
  eller gård i løpet av første halvår av 2018 og ut sommeren 2018. Kan jobbe hvor som
  helst i landet så lenge det er bofasilliteter på stedet.
  Jeg har erfaring med melkekyr og melkeorgan, og har tidligere jobbet som avløser i Gol. Med andre ord, jeg vet hva dette arbeidet innebærer og jeg lengter tilbake til det. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer og geiter.
  Ellers er jeg er en blid og omgjengelig person og er motivert for å jobbe. Jeg er glad i å ta i et tak 🙂

  Om noen har behov for hjelp mellom januar og august 2018 er det bare å ta
  kontakt!
  Jeg kan sende referanse hvis det ønskes 🙂

  Vennlig hilsen

  Malin Johansen
  Tel: 91606361
  malin.johansen94@gmail.com

 11. Ebba seier:

  Heia! For sommeren nærmere bestemt juli 2018 søker jeg noen som trenger en gjeter med gjeterhund, f.eks for patrullering i marka og som holder oppsyn over dyra på fjellet. Jeg kan jobbe ideelt mot bosted. Jeg bor i Møre og Romsdal men er flyttbar. Under sommeren har jeg fri fra jobben min som er innen kultur.
  Jeg har tidligere arbeidet ideelt på et dyrehjem for hjemløse dyr.
  Jeg er ikke noen gardsbrukerjente, men sporty, vennlig og ansvarsfull. Dyrevelferd står høyt i kurs!

  Mvh Ebba
  100phund@gmail.com

 12. Annie Dahr Nygaard seier:

  Hei!

  Vi er en liten familie på tre, som søker opphold og jobb på gård eller seter sommeren 2018. Vi kan jobbe fra juni til ut august, eller lengre etter avtale.

  Jeg (mamma) er 29 år gammel og har jobbet på gård og seter flere sommere tidligere og kan sende referanser hvis det er ønskelig. Jeg har mest erfaring med kyr, men er lærenem og nysgjerrig, og jeg tar gjerne på meg ansvar for andre dyr også. Jeg har erfaring med både håndmelking og melkemaskin.

  Pappa er 31 år gammel, sprek og sterk, og bidrar gjerne både i fjøset eller med andre oppgaver som vedlikehold av hus o.l.

  Datteren vår fyller to år i April 2018. Hun er glad i dyr og tillitsfull, og elsker å treffe nye mennesker og besøke nye steder.

  Vi er blide og arbeidsomme og ikke redd for fysisk arbeid. Vi er veldig glad i dyr og natur. Til vanlig bor vi i Oslo hvor vi jobber som skuespillere. Vi er interessert i jobb over hele landet, men drømmer særlig om vestlandet eller Lofoten.

  Ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!

  Vennlig hilsen
  Annie Dahr Nygaard
  annie.d.nygaard@gmail.com

 13. Ingerid Østborg Helmen seier:

  Hei!

  Jeg er en 30 år gammel kvinne som ønsker å jobbe på en seter i noen uker av sommeren 2018. Jeg har noe erfaring med gårdsarbeid da jeg mine fleste somre som yngre hjalp til på min onkels gård med alt fra mjølking av ku til å plukke floghavre. Jeg er godt kjent med og er glad i dyr. Ta gjerne kontakt på mail.

  Mvh.
  Ingerid Østborg Helmen
  ingerid.helmen@gmail.com

 14. admin seier:

  Jeg er en jente på 24 som gjerne kunne tenke seg å jobbe på seter
  eller gård i løpet av første halvår av 2018. Kan jobbe hvor som
  helst i landet så lenge det er bofasilliteter på stedet Jeg har en
  forkjærlighet for aboslutt alle dyr og har tidligere jobbet med diverse
  oppgaver på en ranch i Zimbabwe. Ellers er jeg blid og positiv, ikke
  redd for å ta i et tak og veldig nysgjerrig og lærervillig.

  Om noen har behov for hjelp mellom januar og juni 2018 er det bare å ta
  kontakt!

  Vennlig hilsen
  Ingvild Mathisen

  ingvild_my@hotmail.com»

 15. Elvira Margrethe Wilberg seier:

  Heisann..Jeg er ei dame på 46 år. Jeg ser etter en seterjobb/gårdsjobb. Jeg har erfaring med sau og geit,innsanking og møkking av telje (Dombås/Dovrefjell). Jeg har også erfaring som gårdsdame ved Stenerud Islandshestegård.Har levd med gårdsdrift i familien med aktiv deltakelse helt fra barndommen. Ønsker jobb som gjeter sommeren 2018. Jeg er en ansvarsfull og sterk naturelsker. Med teknisk erfaring.Jeg søker også etter jobb på gård fra januar 2018,da med boligmulighet. Jeg har en 7 mnd. gammel boardecollie/finsk lapphund. Bo og passe på bygningsmasser og tomt med påfølgende oppgaver er også av interesse.
  Håper på positivt svar.

  Mvh:
  Elvira Margrethe Wilberg
  elvirawilberg@gmail.com

 16. Karoline Nymoen seier:

  Hei,

  Jeg er ei smilende og glad 25 år gammel jente som trives med dyr, mye aktivitet og flott natur rundt meg. I juli 2018 kunne jeg tenke meg å jobbe på en koselig seter ett eller annet sted i Norge. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer, geiter eller hester. Hund, hest og katt er jeg vokst opp med.

  Jeg er hardtarbeidende, lærevillig og veldig glad i å ta i et tak! Jeg jobber mer enn gjerne ved ei besøks-seter, eller ei seter med et lite utsalg eller kafé.

  Skulle du ha ei koselig seter med behov for arbeidskraft i juli-måned 2018, ta gjerne kontakt.

  Vennlig hilsen
  Karoline Nymoen

  karoline.nymoen@gmail.com

 17. Hilde Iren Pouragha seier:

  Hei.
  40 år gammel dame ønsker jobb på gård som gårdsarbeider, stallmedarbeider , produksjon av gårdsmat o.l . Har mange års erfaring som leder innen service og retail. Har et stort ønske om å jobbe og bo på gård. Har erfaring med hester og hunder og litt erfaring med kyr, sau og høns. Jeg er nevenyttig og har førerkort på traktor. Vant til tungt fysisk arbeid og lange dager.
  Seriøs og pliktoppfyllende. Ønsker å bo på stedet og er flyttbar til størstedelen av landet. Jobber pr i dag som retail store manager og har oppsigelsestid.
  Ta kontakt om du trenger en med på laget.

  Hilde Iren Pouragha
  hilde_iren@live.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.