Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida. Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på eposten i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

2 svar til Ønskjer jobb

 1. Karoline Nymoen seier:

  Hei,

  Jeg er ei smilende og glad 25 år gammel jente som trives med dyr, mye aktivitet og flott natur rundt meg. I juli 2018 kunne jeg tenke meg å jobbe på en koselig seter ett eller annet sted i Norge. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer, geiter eller hester. Hund, hest og katt er jeg vokst opp med.

  Jeg er hardtarbeidende, lærevillig og veldig glad i å ta i et tak! Jeg jobber mer enn gjerne ved ei besøks-seter, eller ei seter med et lite utsalg eller kafé.

  Skulle du ha ei koselig seter med behov for arbeidskraft i juli-måned 2018, ta gjerne kontakt.

  Vennlig hilsen
  Karoline Nymoen

  karoline.nymoen@gmail.com

 2. Hilde Iren Pouragha seier:

  Hei.
  40 år gammel dame ønsker jobb på gård som gårdsarbeider, stallmedarbeider , produksjon av gårdsmat o.l . Har mange års erfaring som leder innen service og retail. Har et stort ønske om å jobbe og bo på gård. Har erfaring med hester og hunder og litt erfaring med kyr, sau og høns. Jeg er nevenyttig og har førerkort på traktor. Vant til tungt fysisk arbeid og lange dager.
  Seriøs og pliktoppfyllende. Ønsker å bo på stedet og er flyttbar til størstedelen av landet. Jobber pr i dag som retail store manager og har oppsigelsestid.
  Ta kontakt om du trenger en med på laget.

  Hilde Iren Pouragha
  hilde_iren@live.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *