Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

36 svar til Ønskjer jobb

 1. Ole Marius Øfsthus seier:

  Hei!

  Eg er ein 26 år gamal lærar og teiknspråkstudent som ynskjer å arbeide på gard.

  Av studie og arbeidserfaring har eg gjennomført grunnskulelærarutdanning for 5.-10.trinn, og jobba i barnehage, bokhandel og mest nyleg på kafé. No studerer eg til å bli tolk.

  Eg har litt erfaring med slåttearbeid frå å ha hjelpt familien min på Osterøy, men stort sett er gardsarbeid nytt for meg. Derimot har eg mykje lærevilje, arbeidsevne og eit sterkt engasjement for økologisk gardsdrift. Eg finn stor verdi i å bruke tida mi ute i rørsle og ynskjer spesielt å kome tettare på dei prosessane som ligg bak maten vi et. For framtida har eg som mål å sanke og dyrke mat sjølv, og leve meir aktivt og berekraftig i samspel med naturen. Eg er i god fysisk form, kan gjerne ta i eit tak og er jamt over i godt humør!

  Eg vonar på eit positivt var og ser fram til kontakt.
  Venleg helsing,

  Ole Marius Øfsthus
  ole.ofsthus@gmail.com

 2. admin seier:

  Hei!

  Jeg heter Maren Agnethe og er 25 år gammel. Jeg er nettopp ferdig utdannet barnevernspedagog, men ønsker i sommer å oppfylle barndomsdrømmen, nemlig å jobbe som budeie på seter.

  Jeg er oppvokst på småbruk på innlandet, men trenger nok litt opplæring. Er i hovedsak vokst opp med sau, men vi ha også hatt hester, griser, høns og kyr. Jeg elsker å være ute i naturen, lage mat og håndarbeid. Jeg og samboeren min drømmer om et lite småbruk i fremtiden, og jeg ønsker derfor erfaring og kunnskap om dyrehold, matproduksjon og dyrking.

  Selv om jeg har noe manglende erfaring er jeg derimot svært lærelysten! Jeg er også en rolig og trygg person som ikke blir skremt av en utfordring. Gjennom hele oppveksten har jeg også vært med å være vertskap på setra på Eiktunetdagene (Eiktunet et et kulturhistrorisk museeum på Gjøvik), og har derfor noe erfaring som kan være fin å ha i tilfellet det er snakk om en besøksseter. Jeg bor nå i Trondheim, og kan begynne på kort varsel.

  Håper på positivt svar!
  Hilsen Maren Agnethe Landgraff

  Ta gjerne kontakt på marenagnethe@gmail.com eller på tlf. 970 37 536

 3. admin seier:

  Hei!
  Voksen ansvarsbevist friluftsdame har lyst å jobbe på en sæter/fjellgård i sommer 2019.
  Av utdanning er jeg ingenjør og har mye praktisk arbeidserfaring fra forskjellige bransjer. Jeg har ikke jobbet med dyr før og er veldig interessert i det. Trives i naturen og liker variert arbeid. Er fysisk i meget god form.
  Opprinnelig er jeg fra Tyskland, har bodd i Norge siden 2002 og snakker bra norsk.
  Gleder meg å høre fra noen interessante steder

  Med vennlig hilsen
  Ute Horstmann

  uhorstmann@live.de

 4. Hei!
  Er to jenter på 17 år som ønsker som ønsker oss sommerjobb på gård. Vi er glade i natur og friluft, pliktoppfyllende og veldig arbeidsmotiverte! I dagliglivet holder vi på å gjennomføre videregående, og har veldig lyst til å skaffe oss noen nye arbeidserfaringer og lære mer om jordbruket i Norge. Vi er begge glade i dyr 🙂

  MVH
  Margret & Sunneva
  Margret Grooss Gunnarsdottir
  margretgg@hotmail.no

 5. Maarten seier:

  Jeg er ikke Norsk men Nederlandsk. Samen med samboer min har jeg to barn i alderen ni og fem år, som ser etter et godt sted i Norge for å leve og jobbe. Vi har bodd i More og Rømsdal før (jobbet for Landbruk NordVest) og gikk tilbake til Nederland av ulike grunner, men Norge har vist seg å være vårt hjem.
  Her i Nederland har jeg erfaring med forsjellige typer landbruk. I Nederland er jeg en uavhengig gjeter av sauer og geiter, for tiden har jeg ca 500 dyr som jeg er ansatt for å opprettholde naturreservatene. Før vi kan komme tilbake til Norge, ønsker vi å ha til minst 1 av vårt arbeid slik at vi har et godt grunnlag for en ny start.
  Jeg har erfaring med forskjellige typer dyr og gårdsdrift. Jeg har erfaring med kyr, sau, gieter og høns.
  De siste 7 årene har jeg min egen drift med sau og geiter jobber her basert på økologiske prinsipper. Dessverre er det veldig vanskelig å få en inntekt i Nederland med drifta. Jeg mottar ofte barn og voksne for å fortelle om arbeidet. Jeg jobber sammen med 4 hunder og 5 frivillige ansatte.

  Jeg liker å jobber med dyr og være i natur. Eventuell er det også mulig å jobber sammen med samboer min.

  Maarten
  m.zomer@hotmail.com

 6. Šárka and Ondřej seier:

  Work in Norway
  We are a couple from the Czech Republic. I am a student and my boyfriend is currently working as a tourist guide.
  We’ve visited Norway for several times and we really love its natural beauty and people’s mentality.
  We would love to spend this summer by working in Norway.
  We are available for 2 months – from the middle of June to the middle of August.
  We would be really happy for any type of work.
  Do you have some free place for foreign workers, who can work with you this summer?

  Thank you in advance.

  With love
  Šárka and Ondřej

  E-post: krotkasarka@gmail.com

 7. Hei, vi er to jenter på 38 og 42 år som starter vår tur nå i Juni der vi ønsker å lære mer om økologisk geitehold, melking og ysting, gjerne som er så selvforsynt som mulig. Vi tenker å reise over hele Europa (men starter her i Norge) for å få med oss mest mulig erfaring og kjører en liten bobil. Vi ønsker å jobbe som frivillig mot kost og losji. Vi har begge en profil på workaway.info og som dere vil se reiser jeg med min nydeligste og veldig dyrevant hund. Vi har begge erfaring innen landbruk. (Geiter, sau, høns, kyr etc) og kan anskaffe referanser.

  Wenche Skånøy
  Wskanoy@hotmail.com

 8. Hei,
  Mitt navn er Andrea og jeg er 25 år. Jeg er meget glad i dyr og natur og er derfor på utkikk etter jobb på gård eller seter hvor som helst i Norge fra midten av juli og utover.
  Jeg har en bachelor i psykologi, men kjenner jeg trives best med arbeid ute i naturen og gjerne med dyr.
  På fritiden er jeg mye utendørs, trener, går turer og steller i hagen.
  Jeg er en reflektert, samvittighetsfull og positiv person med grønne fingre som liker å ta i et tak, og er interessert i å lære og få nye erfaringer.
  Ta gjerne kontakt om jeg skulle være av interesse 🙂

  Mvh,
  Andrea Åmli van Gilst
  andyy_94@hotmail.com

 9. Lisa Skogstad seier:

  Hei!
  Jeg ser etter jobb på ei seter sommeren 2019. Jeg er 26 år og lærerstudent. Jeg er vant til å ta i et tak og trivest best ute, uansett vær. Jeg har noe gårdserfaring, men i hovedsak mange års erfaring fra arbeid i gartneri, hvor det har vært mye fysisk arbeid. Jeg har veldig lyst til å lære om seterdrift, er veldig glad i dyr og er ivrig til å lære.
  Ta gjerne kontakt! Jeg holder for tiden til Oslo, men er ute etter arbeid hvor som helst i landet.

  Hilsen fra
  Lisa Skogstad
  skogstadlisa@gmail.com

 10. Adam Weicht seier:

  Dear farmers,

  me and my girlfriend Lucy from Czech Republic we are looking for a short term summer job in Faroe Islands or in Norway. We both are travellers and we just would like to earn some money for our traveling experience. Two years ago we got a job in hotel in Winthrop, Washington, USA where we were housekeeping and dishwashing. We spent summer 2018 on farm in Iceland where we were milking cows, gathering sheeps and doing additional works around the farm such as painting, fence repairing and so on.

  This summer we would like to spend in Norway and we would like to ask you for any kind of work in your facility. We are not squeamish about any job and we are very teachable and open to new experience. We are available approximately from 5th August to 13rd September 2019. We can send you our CVs if you want to know more information about us.

  We would be very glad to get a short-term job in your place. If it is not possible to get a job from you we would be glad if you forward this message to your friend or if you recommend us any place where we could find a job. Do not hesitate to contact us for any additional information.

  Thank you very much. We are looking forward to hearing from you.
  Best regards.
  Adam Weicht and Lucy Hellebrandová
  adam.weicht@gmail.com

 11. Hei!

  22 år gammel medisinstudent på jakt etter jobb! Ser etter en jobb på en sæter eller en gård i 3 uker denne sommeren evt sauegjeting. Har vokst opp med hester og høns så er godt vant med og veldig glad i dyr, men trenger nok litt opplæring med melkemaskin o.l om det blir aktuelt. Er særlig interesesrt i tradisjonell gårdsdrift der mye av arbeidet forgår ute. Er hardtarbeidende, pliktoppfyllende og tar jobben seriøst!

  Una Nikolaisen
  una-nikolaisen@hotmail.com

 12. Hei,

  Jeg er en glad gutt på 21 år som går på folkehøyskole for jakt. 11 mai er folkehøyskoleåret over, og da må jeg starte å jobbe. Jeg er pliktoppfyllende og følger opp det ansvaret jeg har fått i arbeidet mitt.

  Jeg elsker å gå turer i fjell og skog. Derfor ønsker jeg å prøve å gjete sauer eller geiter. Jeg er i god form og kan gå langt til fots dag etter dag. Jeg er ikke redd for tungt, krevende arbeid.

  Jeg er 180 cm høy og veier 78 kilo og bor i Bærum komune.

  Jeg har egen bil og kan reise dit jeg må.

  Ta gjerne kontakt på mail eller telefon(41 36 60 47)

  rusvik1997@gmail.com

  Andreas Rusvik

 13. Vemund seier:

  Vi er to spreke og arbeidsglade unge mennesker på 20 og 24, som ser
  etter seterjobb. Gjerne geiteseter. Vi har begge to gårdserfaring.

  Vemund, 24 er fra Hadeland og har vokst opp på gård med ammeku.
  Yngvild, 20 har jobbet mye med hest opp igjennom åra. Hun har erfaring fra jobb i
  barnehage og kan hjelpe til med småbarn om det trengs.

  I tilfelle besøksseter kan vi opptre med akrobatikknummer.

  Ta kontakt for mer informasjon 🙂

  vemund.bjoralt@gmail.com

 14. Robbie Bankes seier:

  Hei alle!
  Eg heiter Robbie, og kjem i frå Canada. Eg har budd i Noreg i nesten fem år og studere folkemusikk på Rauland i telemark (spillar gitar og fele). Eg leite etter job på en koselig litten støl eit par veker i juni/juli, alt er av interesse! Eg har litt erfaring som avløysar med geit her i vinje. Likar å være ute, og er glad i dyr og fjell. Har egen bil og kan kjøre langt for den riktige jobb. Snakkar norsk bedre en eg skrivar det.
  Alt vel – Robbie
  robbie.bankes@gmail.com

 15. Ingunn seier:

  Hei!

  Vi er to aktive, blide og arbeidsvillige 20-åringer som gjerne kunne tenkt oss en sommerjobb på gård/seter i juli 2019 – hvor som helst i Norge.
  Med stor interesse for friluftsliv i Norges elleville natur, vil nok en slik jobb være midt i blinken. Vi gikk begge på folkehøgskole i fjor, der vi begge hadde valgfaget «Småbruk». Der fikk vi prøvd oss på alt fra saueklipping til traktorkjøring. Da dette ga mersmak, vil garantert en lignende sommerjobb gjøre det samme.

  Håper på positiv respons!

  Mvh
  Ingunn
  ingunn_nf@hotmail.com

 16. Nora seier:

  Hei! Jeg er en jente på 21 år som gjerne ønsker en sommerjobb. Går første året på veterinærstudiet. Ønsker blant annet derfor å få mer erfaring med gårdsdyr. Jeg er veldig glad i natur og dyr, og har mye erfaring med hest. Har også jobbet frivillig med konservering av afrikanske villdyr i flere mnd, så har litt gårdserfaring. Jeg er alltid arbeidsvillig, tid og sted spiller ingen rolle.
  Ellers veldig selvstendig og ansvarlig, aktiv og blid! Er tilgjengelig fra juni-august.

  Nora
  nora.tg@outlook.com

 17. Gyda, Marta og Maria seier:

  Vi er tre 21-år gamle jenter som studerer medisin i Bergen. Vi lever et aktivt studentliv bestående av frivillig arbeid, lesing og utendørsaktiviteter. Vi ser etter en seter/gård for sommerjobb i 2019. Vi er åpne for alle typer arbeid, både gårdsdrift, husdyrhold og turisme. Vi snakker norsk og engelsk flytende, i tillegg har vi kjennskap til fransk og spansk. Vi har engasjement og arbeidsvilje i bøtter og spann! Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe, vi håper på positive tilbakemeldinger!
  Med vennlig hilsen, Gyda, Marta og Maria
  maingama@gmail.com

 18. Ingvild seier:

  Hei! Eg er ei jente på 23 år som elskar å vere i aktivitet ute og har lyst til å jobbe på ei sæter i sommar.

  Eg er masterstudent i agroøkologi ved NMBU på Ås, og eg kjem frå ein vestlandsgard med storfe, sauer, griser, geiter, hestar, diverse smådyr og Inn på tunet. Eg er godt vand med gardsarbeid og å sjå etter sauer på fjellet om sommaren.

  Eg har mellom anna arbeidd fleire år i helsekostbutikk, med særleg interesse for kortreist kvalitetsmat. Som agroøkolog spesialiserer eg meg i matsystem og matsikkerheit. Eg skriv for tida masteroppgåve om andelslandbruk i Noreg.

  Denne sommaren er eg tilgjengeleg frå midten av juni til slutten av august. Ta kontakt for ein hyggeleg og uforpliktande samtale!

  Venleg helsing,
  Ingvild

  ingvildhaugen0@gmail.com

 19. Eline Forberg seier:

  Hei!
  Jeg er en pliktoppfyllende og arbeidsom NTNU-student på 20 år som gjerne ønsker sommerjobb på seter. Jeg har jobbet litt på gård en sommer i forbindelse med «grønt spatak», og det ga mersmak. Jeg har erfaring med blant annet hest og sau, og er glad i dyr og natur. Jeg håper på en sommerjobb der jeg kan få jobbe med det.
  Jeg er tilgjengelig fra midten av juni til slutten av juli.

  Vennlig hilsen
  Eline Forberg
  eline.forberg@gmail.com

 20. Catrin Langeland seier:

  Heisann !
  Eg er ei sprudlande og arbeidsam dame på 30 år som er på leit etter ein sumarsjobb på ei seter i Noregs langstrakte land. Eg er oppvaksen på gard med kyr og melkeproduksjon og har alltid hatt eit nært forhold til dyr. Til dagen jobbar eg på eit landhandleri der ein av våre spesialitetar er kortreist gardsmat.
  Fritida tilbringes for det meste saman med familien utandørs, sumar som vinter. Frå tidlegare har eg og familien tilbrakt noko av sumaren som hyttevertskap i nokon av turistforeiningas mange turisthytter.

  Eg er tilgjengeleg i perioden juni-august 2019 når det måtte høve seg (med forbehald om tidleg beskjed)

  Ta gjerne kontakt dersom det skulle vera noko.

  Catrin Langeland
  Catrinlangeland88@gmail.com

 21. Peter seier:

  Hej,

  min jente og jeg søger et sommerjobb i Norge her i 2019. Vi er begge arkitektstuderende bosiddende i London. Lidt om os:

  Peter, 34, fra Danmark. Har arbejdet stort set indenfor alle servicefag gennem de sidste 15 år: Restaurant, hotel, tjener, bar, receptionist, drueplukker i Frankrig mm.

  Tereza, 21, fra Tsjekkia, har arbejdet på restaurant og bager.

  Jeg, Peter, taler dansk og forstår norsk. Tereza taler desværre kun engelsk. Som sagt bor vi begge i London og studerer begge til arkitekt.

  Vi er åbne overfor alle tilbud. Om det er på gård, hotel, på fjellet eller i Oslo. Som udgangspunkt vil vi kunne arbejde i en måned – enten i juli eller august.

  Jeg vil meget gerne uddybe information om os selv og om vores forventninger og ønsker ved at jobbe i Norge.

  Mange hilsner

  Tereza og Peter
  pfyllgraf@gmail.com

 22. Åsa Hillingseter Løyning seier:

  Hei,

  Mitt navn er Åsa, og jeg ønsker meg sommerjobb som budeie i juli måned.
  Jeg har tidligere erfaring som budeie fra en støl med geiter i Blåbergdalen som tilhører en gård i Røldal. Der passet jeg på og melket på det meste 80 geiter.
  Jeg er glad i dyr, fjellet og gårdsarbeid.
  Jeg drømmer om en sommer uten internett og det travle livet jeg ellers lever i Oslo.
  Jeg er 34 år har førerkort og god arbeidsmoral.

  Håper på positivt svar!

  asaloh@gmail.com

 23. Ania seier:

  hei! 🙂
  Jeg heter Ania og jeg kommer fra Polen. Jeg er veldi glad i den norske naturen og dyr. Jeg elsker fjell og sjø og jeg søker våren eller sommerjobb på en gård . Mest jeg har lyst til å jobbe med geiter eller sauer fordi drømmen min er å lære gjør geitost. 🙂 Jeg er aktiv, optimistik, jeg løper og spiser sunt og jeg er i god form.
  Jeg er også fotograf så jeg kan også lage bilder av bonde familien og dyrene. Jeg snaker engelsk,polsk og jeg lærer norsk-så unskyld stavefeiler :)- Jeg vil jobbe på liten gård med vennlige mennesker , helst på Lofoten … men det er ikke nødvendigvis. 🙂
  Bare ta kontakt med meg hvis noe samsvarer med denne beskrivelsen 🙂
  Tusen takk!!

  med vennlige hilsen fra Polen 🙂
  Ania
  ania.matuszna@gmail.com

 24. Eline Løvstakken seier:

  Hei,
  Jeg er en entusiastisk og pliktoppfyllende jente på 19 år som ønsker meg en meningsfull sommerjobb på en seter eller gård. Jeg elsker å være ute i naturen og er i god fysisk form. Av relevant erfaring har jeg jobbet som sessongmedarbeider på Vestre gravlund, hvor jeg jobbet med å lage bedd og plante blomster ved graver. Jeg merket hvor godt jeg trivdes meg å jobbe ute i naturen med hendende i jorden, og kunne tenke meg å gjøre noe lignende til sommeren. Jeg har drevet en del med ridning i barndommen, og vil gjerne gjøre noe som involverer stell og pass av dyr (men er åpen for alt). Jeg er engasjert og nysgjerrig som person, og er veldig interessert i å lære mer om gård- og seterbruk i Norge! På fritiden liker jeg å ta bilder, lese, redigere videoer og male. Håper noen vurderer søknaden min 🙂

  Vennlig hilsen,
  Eline Løvstakken
  eline.lovstakken@gmail.com

 25. admin seier:

  Emne: Sommerjobb, Erle 🙂

  Hei! 🙂 Jeg heter Erle, og jeg leter etter en sommerjobb! Kan godt jobbe utover høsten, gjerne på en seter og kanskje som gjeter! I fjor jobbet jeg som budeie på Reindalsseter, noe som var veldig fint men jeg har så lyst til å jobbe med dyr, og gjerne på en gård. Er i fysisk god form og til vanlig studerer jeg økologi og naturforvaltning i Bø i Telemark, hvor jeg stort sett bor i lavvon å er mye ute i naturen.
  Jeg ønsker å jobbe med noe innenfor natur, fjell og dyr, har billappen og kan reise hvor som helst i sommer. Hvis dere vet dere om noe som kunne passe si gjerne i fra 🙂

  Med vennlig hilsen Erle Marlene Botten Hedne
  erle@hedne.no

 26. C seier:

  Jeg ser etter arbeid på en gård i hele Norge for sommeren 2019.

  Hei,
  Mitt navn er Carlo Wengler og jeg er 18 år gammel. Jeg går til skolen i Berlin til mai og uteksaminerer.

  Sommeren 2018 har jeg allerede tilbrakt en måned på en alpin gård i Grisons, i Avers-dalen, og var også i stand til å samle små opplevelser i landbruket i nærheten av Berlin på Bio-Gärtnerhof med dyr av en venn. Om sommeren har jeg ofte gjort flere hytteturer i Sveits, Østerrike og Frankrike, og gjennom sporten min (orientering) er det veldig passform i det bratte terrenget. Jeg er i tysk landslag i orientering og kan finne veien gjennom mange treningsleirer og internasjonale konkurranser veldig bra med kart i terreng.

  I Avers-dalen jobbet jeg hovedsakelig som gjerder, høi, rydding, dyrkontroll, gjerdeskutting og transport. Selv den lengste heutagen i bratt terreng hindret meg ikke, men viste meg hva det betyr å jobbe på alpene, og det er hardt arbeid. Ved melking og ost har jeg ingen tidligere erfaring, men jeg er enda mer ivrig etter å lære og mer åpen for nye ideer.

  På skolen har jeg fransk som høyt nivå instruksjon og har vært i 3 måneder på utveksling i franske alper. Også på engelsk er jeg veldig sikker. Jeg lærer litt norsk, men jeg vil gjerne lære det riktig. For øyeblikket driver jeg kjørerkortet mitt og har deltatt i ungdomslederutdanning (JuLeiCa). Jeg er generelt en veldig åpen og sympatisk person og liker å reise.

  Jeg vil gjerne kjøpe en campingvogn fra min lønn og dagens besparelser og å reise i scandinavia.

  Hvis du er interessert i meg som arbeidstaker, skriv meg en epost.

  Jeg gleder meg til meldingen din 🙂

  Hilsener fra Berlin,

  Carlo

  carlo@rohloff-design.de

 27. Linda Sund seier:

  Hei!
  For 23 år siden satt jeg og skrev et liknende brev til en islandsk bonde, med ønske om å få jobbe på gården deres på sommeren. Der fikk jeg en fantastisk sommer med melkekyr, hest, høykjøring og turisme. Nå har jeg snart rundet 42 år, og har to gutter på snart 13 og 10 år. Jeg skulle veldig godt tenke meg å oppleve noe lignende sammen med mine to håpefulle. Eldstemann sitt største ønske er å bli bonde. Guttene har vokst opp med smådyr, hund og hest, og har fått prøvd seg litt i fjøs. I kontrast til tradisjonelle ferier med sol og strand, setter vi heller pris på natur og bevegelse, og jeg ønsker å gi de opplevelse av å ha bidratt med noe verdifullt.
  Jeg er utdannet agronom, har i mine yngre dager jobbet som avløser både med melkekyr og griseproduksjon. ( Har også hatt hest i alle år, og har jobbet i stall/turistridning). Jeg utdannet meg deretter til sykepleier og har jobbet som sykepleier og miljøterapeut, veileder og leder inntil jeg utdannet meg til leadership Coach. I dag driver jeg eget firma med lederutvikling/teamarbeid.
  Ønskedrømmen er å kunne være 3-4 uker på en fjellseter. Vi kan bistå med godt dyrestell og også turisme om det er en del av driften.
  Fra midten av juni til starten av august er vi tilgjengelige.
  Nysgjerrig på om det er noen som kunne tenke seg å gi oss en slik mulighet.

  Mvh Linda Sund
  linda@sundleadership.no

 28. anna marit seier:

  Vi er Anna og Jette. Vi vil å begi oss ut på en reise gjennom Norge. I løpet av tur vi vil arbeider. Derfor vi er ut etter en jobb på en gård eller seter.
  Anna har erfaring i jordbruk. Om sommeren hvert år hun jobber på sveitser alpene. Hun kan melking av kyr og småfe og hun kan lage ost.
  Vi jobbet sammen på Island og i Sveits – vi er et godt team og vi er å være vant til å arbeide hardt.
  Trenger noen hjelp på gården/seter fra mars 2019 og kan tilby oss en jobb?

  (Unnskyld, jeg lærer norsk..)
  Vi snakker tysk og engelsk.

  For ytterligere spørsmåls: henriettefreitag@gmail.com

  Gleder oss til å høre fra dere!
  Anna & Jette

 29. Kristian seier:

  HEI!

  21 år gamal student på leit etter jobb på gard eller seter.
  Friluftsmenneske som er vakse opp på bygda utanfor Molde og vant til fysisk arbeid. Jobba eit år (i fjor) som avløysar på sauefjøs samstundes som eg studerte, og fekk gjennom den jobben erfaring med foring og stell av dyra.

  Er eigentlig tilgjengelig når som helst mellom juni og august, og det er heller ikkje noko problem å reise dit det er nødvendig. Hardtarbeidane, pliktoppfyllande og tek jobben seriøst.

  Kristian
  krisons@stud.ntnu.no

 30. admin seier:

  Vi er en familie på to voksne og fire barn. Vi leter etter en flott plass (gård/seter) hvor vi kan tilbringe en lang sommer (2019). Gjerne på fjellet og veldig gjerne langt fra sivilisasjonen. Vi har et eget småbruk, så er godt vant til gårdsarbeid og dyrehold. Vi trenger en avveksling og har lyst til å se et annet område i Norge – alle steder er derfor av interesse! Vi har begge erfaring med melking av ku, og med stell av de fleste andre dyr. Vi snakker norsk, tysk og engelsk. Turisme kan også være interessant. Vi er vant til lav standard og det er bare topp hvis det ikke finnes elektrisitet eller innlagt vann:)

  Gleder oss til å høre fra dere!

  Vennlig hilsen Silje Austdahl og Jan Hagen
  siljeaustdahl@gmail.com

 31. Ingrid seier:

  Hei! 🙂

  Trenger du arbeidskraft/budeie i juli 2019?
  Jeg er ei grepa jente på 25 år som elsker gardsarbeid og fjell! Jeg bor i Rauma, og studerer nå på andre året for å bli sykepleier.
  Mine store lidenskaper er fjell, ekspedisjoner, dyrking av grønnsaker og urter, hundekjøring osv osv… Jeg har mange interesser, men alle interessene er enten i – eller med natur å gjøre.

  Jeg har vært sauegjeter i 5 somre, noe jeg har elsket! Jeg har gått Norge på langs, overvintret i Canadas villmark en hel vinter, vært på utallige fjellturer i hele Norge. Jeg er aktiv og optimistisk. Det er ikke moro å promotere seg selv, men håpet er jo å finne en sommerjobb som budeie, noe jeg har ønsket siden jeg var ei lita jente.

  Jeg ønsker å arbeide hele juli måned, i Møre og Romsdal eller Lesja/Dorve-området. Har forresten alltid ønsket å bli kjent med fjellområdet Forollhogna 😉
  Kontakt meg gjerne for mer info 🙂

  Mvh
  Ingrid
  ingrid_elizza@hotmail.com

 32. Benedikte Kristin Fuhrmann seier:

  Hei!

  Mitt navn er Benedikte, 27 år og er fra Oslo. Meget glad i dyr og natur, og er derfor på utkikk etter jobb på seter/ gård. Veldig glad i sau, og kunne gjerne tenkt meg å ta vare på disse. Er en blid og arbeidsvillig jente. Aktiv og glad i det naturlige. Skulle det trengs behov utenom sommer månedene er jeg også interissert i det.

  Bare å ta kontakt om jeg skulle være av interesse – da blir jeg veldig glad!

  Vennlig hilsen,
  Benedikte
  benedikte.fuhrmann@gmail.com

  • Hei e har ei geite seter, men skal bygge ei nye seter bu. Så e kan bare tilby ei camping vogn og eller lavo å bo i, med varm dusj og strøm. søk gjerne Kalvefløto på facebook så kan du sjå stølen. E har 150 geit og har behov fra ca.23 juni og frem til 1 sep. men kan få til noen som kan avveksle deg ei uke eller to. Betaler etter tariffen i avløserlaget! Søkte deg opp på facebook og kona har vokst opp på oks. Og vi er engasjert i pinsekirka på Ål. Me bur øvert i Hallingdal. 15 min fra Hermon. Stølen ligger 30 min fra oss.

   Ole Øvrejorde

   ole@ovrejorde.no

 33. Hilde seier:

  Ektepar på 35 og 41 år ønsker jobb på gård. Har erfaring med jobb på både seter og på gårdsbruk i full drift med melkekuer. Kunne egentlig ønsket oss å jobbe med sau eller geit. Kan også i perioder i løpet av året jobbe når det er hektiske tider med feks lamming osv. Seriøse voksne folk som liker å ta i et tak. Pliktoppfyllende og kreative.

  Mvh
  Hilde
  hillijoon@gmail.com

 34. Anette seier:

  Er ei dame på 25 år som ønsker seg en givende sommerjobb på gård/ sæter. Jeg er ikke redd for å ta et tak, er flink med dyr, og veldig tålmodig. Har en ståpåvilje uten like og er alltid blid og liker utfordringer.
  Ta gjerne kontakt for mer info 🙂

  anette_olsen@hotmail.no

 35. Grethe Arnegard seier:

  Hei.
  Vi er en familie på to voksne og fire barn. Vi kunne tenke oss et par uker på støl/seter i august 2019. Vi har erfaring fra gård/dyr av ulike slag.
  Vi bor på Ål, har bil og kan reise dit vi trengs/vil trives 🙂

  post@teknisktegnekontor.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.