Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

Eitt svar til Ønskjer jobb

 1. Hei.
  Jeg er en jente på 23 som kunne tenke meg en gårdbasert sommerjobb, gjerne på seter, sommeren 2020, mulighet for utover høsten også. Jeg er da ferdig med bachelor i biologi, og kunne gjerne tenkt meg å utvide erfaringsområdet mitt litt. Jeg er glad i natur og dyr, har holdt på med hest i mange år, og har også i det siste fått en stor interesse for planter og dyrking. Spesielt kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr, gjerne sau og geit. Hest hadde vært nydelig, om mulig.
  Ved siden av at jeg synes en sånn jobb i seg selv hadde vært veldig gøy, kunne jeg tenkt meg litt bredere erfaring innenfor faktisk ressursbruk i Norge, økologisk landbruk og spesielt seterdrift, da dette er av interesse innenfor min retning i økologi. Mer lærdom rundt dyrking og jordbruk kunne jeg også likt.

  Ellers er jeg aktiv, liker svært godt at det skjer ting, som fotturer med overnatting, toppturer på ski, surfing og klatring. Jeg er utholdende og liker praktisk arbeid. Jeg har vokst opp på småbruk, uten at vi har hatt stor gårdaktivitet der utover høner og en hund 🙂
  Jeg er åpen for å jobbe hvor som helst. Jeg har bil.

  Mvh
  Ingvild Remø
  ingvildrem@hotmail.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.