Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

Får du problem, send epost til seter@seterkultur.no

15 svar til Ønskjer jobb

 1. Peter seier:

  Hej,

  min jente og jeg søger et sommerjobb i Norge her i 2019. Vi er begge arkitektstuderende bosiddende i London. Lidt om os:

  Peter, 34, fra Danmark. Har arbejdet stort set indenfor alle servicefag gennem de sidste 15 år: Restaurant, hotel, tjener, bar, receptionist, drueplukker i Frankrig mm.

  Tereza, 21, fra Tsjekkia, har arbejdet på restaurant og bager.

  Jeg, Peter, taler dansk og forstår norsk. Tereza taler desværre kun engelsk. Som sagt bor vi begge i London og studerer begge til arkitekt.

  Vi er åbne overfor alle tilbud. Om det er på gård, hotel, på fjellet eller i Oslo. Som udgangspunkt vil vi kunne arbejde i en måned – enten i juli eller august.

  Jeg vil meget gerne uddybe information om os selv og om vores forventninger og ønsker ved at jobbe i Norge.

  Mange hilsner

  Tereza og Peter
  pfyllgraf@gmail.com

 2. Åsa Hillingseter Løyning seier:

  Hei,

  Mitt navn er Åsa, og jeg ønsker meg sommerjobb som budeie i juli måned.
  Jeg har tidligere erfaring som budeie fra en støl med geiter i Blåbergdalen som tilhører en gård i Røldal. Der passet jeg på og melket på det meste 80 geiter.
  Jeg er glad i dyr, fjellet og gårdsarbeid.
  Jeg drømmer om en sommer uten internett og det travle livet jeg ellers lever i Oslo.
  Jeg er 34 år har førerkort og god arbeidsmoral.

  Håper på positivt svar!

  asaloh@gmail.com

 3. Ania seier:

  hei! 🙂
  Jeg heter Ania og jeg kommer fra Polen. Jeg er veldi glad i den norske naturen og dyr. Jeg elsker fjell og sjø og jeg søker våren eller sommerjobb på en gård . Mest jeg har lyst til å jobbe med geiter eller sauer fordi drømmen min er å lære gjør geitost. 🙂 Jeg er aktiv, optimistik, jeg løper og spiser sunt og jeg er i god form.
  Jeg er også fotograf så jeg kan også lage bilder av bonde familien og dyrene. Jeg snaker engelsk,polsk og jeg lærer norsk-så unskyld stavefeiler :)- Jeg vil jobbe på liten gård med vennlige mennesker , helst på Lofoten … men det er ikke nødvendigvis. 🙂
  Bare ta kontakt med meg hvis noe samsvarer med denne beskrivelsen 🙂
  Tusen takk!!

  med vennlige hilsen fra Polen 🙂
  Ania
  ania.matuszna@gmail.com

 4. Eline Løvstakken seier:

  Hei,
  Jeg er en entusiastisk og pliktoppfyllende jente på 19 år som ønsker meg en meningsfull sommerjobb på en seter eller gård. Jeg elsker å være ute i naturen og er i god fysisk form. Av relevant erfaring har jeg jobbet som sessongmedarbeider på Vestre gravlund, hvor jeg jobbet med å lage bedd og plante blomster ved graver. Jeg merket hvor godt jeg trivdes meg å jobbe ute i naturen med hendende i jorden, og kunne tenke meg å gjøre noe lignende til sommeren. Jeg har drevet en del med ridning i barndommen, og vil gjerne gjøre noe som involverer stell og pass av dyr (men er åpen for alt). Jeg er engasjert og nysgjerrig som person, og er veldig interessert i å lære mer om gård- og seterbruk i Norge! På fritiden liker jeg å ta bilder, lese, redigere videoer og male. Håper noen vurderer søknaden min 🙂

  Vennlig hilsen,
  Eline Løvstakken
  eline.lovstakken@gmail.com

 5. admin seier:

  Emne: Sommerjobb, Erle 🙂

  Hei! 🙂 Jeg heter Erle, og jeg leter etter en sommerjobb! Kan godt jobbe utover høsten, gjerne på en seter og kanskje som gjeter! I fjor jobbet jeg som budeie på Reindalsseter, noe som var veldig fint men jeg har så lyst til å jobbe med dyr, og gjerne på en gård. Er i fysisk god form og til vanlig studerer jeg økologi og naturforvaltning i Bø i Telemark, hvor jeg stort sett bor i lavvon å er mye ute i naturen.
  Jeg ønsker å jobbe med noe innenfor natur, fjell og dyr, har billappen og kan reise hvor som helst i sommer. Hvis dere vet dere om noe som kunne passe si gjerne i fra 🙂

  Med vennlig hilsen Erle Marlene Botten Hedne
  erle@hedne.no

 6. C seier:

  Jeg ser etter arbeid på en gård i hele Norge for sommeren 2019.

  Hei,
  Mitt navn er Carlo Wengler og jeg er 18 år gammel. Jeg går til skolen i Berlin til mai og uteksaminerer.

  Sommeren 2018 har jeg allerede tilbrakt en måned på en alpin gård i Grisons, i Avers-dalen, og var også i stand til å samle små opplevelser i landbruket i nærheten av Berlin på Bio-Gärtnerhof med dyr av en venn. Om sommeren har jeg ofte gjort flere hytteturer i Sveits, Østerrike og Frankrike, og gjennom sporten min (orientering) er det veldig passform i det bratte terrenget. Jeg er i tysk landslag i orientering og kan finne veien gjennom mange treningsleirer og internasjonale konkurranser veldig bra med kart i terreng.

  I Avers-dalen jobbet jeg hovedsakelig som gjerder, høi, rydding, dyrkontroll, gjerdeskutting og transport. Selv den lengste heutagen i bratt terreng hindret meg ikke, men viste meg hva det betyr å jobbe på alpene, og det er hardt arbeid. Ved melking og ost har jeg ingen tidligere erfaring, men jeg er enda mer ivrig etter å lære og mer åpen for nye ideer.

  På skolen har jeg fransk som høyt nivå instruksjon og har vært i 3 måneder på utveksling i franske alper. Også på engelsk er jeg veldig sikker. Jeg lærer litt norsk, men jeg vil gjerne lære det riktig. For øyeblikket driver jeg kjørerkortet mitt og har deltatt i ungdomslederutdanning (JuLeiCa). Jeg er generelt en veldig åpen og sympatisk person og liker å reise.

  Jeg vil gjerne kjøpe en campingvogn fra min lønn og dagens besparelser og å reise i scandinavia.

  Hvis du er interessert i meg som arbeidstaker, skriv meg en epost.

  Jeg gleder meg til meldingen din 🙂

  Hilsener fra Berlin,

  Carlo

  carlo@rohloff-design.de

 7. Linda Sund seier:

  Hei!
  For 23 år siden satt jeg og skrev et liknende brev til en islandsk bonde, med ønske om å få jobbe på gården deres på sommeren. Der fikk jeg en fantastisk sommer med melkekyr, hest, høykjøring og turisme. Nå har jeg snart rundet 42 år, og har to gutter på snart 13 og 10 år. Jeg skulle veldig godt tenke meg å oppleve noe lignende sammen med mine to håpefulle. Eldstemann sitt største ønske er å bli bonde. Guttene har vokst opp med smådyr, hund og hest, og har fått prøvd seg litt i fjøs. I kontrast til tradisjonelle ferier med sol og strand, setter vi heller pris på natur og bevegelse, og jeg ønsker å gi de opplevelse av å ha bidratt med noe verdifullt.
  Jeg er utdannet agronom, har i mine yngre dager jobbet som avløser både med melkekyr og griseproduksjon. ( Har også hatt hest i alle år, og har jobbet i stall/turistridning). Jeg utdannet meg deretter til sykepleier og har jobbet som sykepleier og miljøterapeut, veileder og leder inntil jeg utdannet meg til leadership Coach. I dag driver jeg eget firma med lederutvikling/teamarbeid.
  Ønskedrømmen er å kunne være 3-4 uker på en fjellseter. Vi kan bistå med godt dyrestell og også turisme om det er en del av driften.
  Fra midten av juni til starten av august er vi tilgjengelige.
  Nysgjerrig på om det er noen som kunne tenke seg å gi oss en slik mulighet.

  Mvh Linda Sund
  linda@sundleadership.no

 8. anna marit seier:

  Vi er Anna og Jette. Vi vil å begi oss ut på en reise gjennom Norge. I løpet av tur vi vil arbeider. Derfor vi er ut etter en jobb på en gård eller seter.
  Anna har erfaring i jordbruk. Om sommeren hvert år hun jobber på sveitser alpene. Hun kan melking av kyr og småfe og hun kan lage ost.
  Vi jobbet sammen på Island og i Sveits – vi er et godt team og vi er å være vant til å arbeide hardt.
  Trenger noen hjelp på gården/seter fra mars 2019 og kan tilby oss en jobb?

  (Unnskyld, jeg lærer norsk..)
  Vi snakker tysk og engelsk.

  For ytterligere spørsmåls: henriettefreitag@gmail.com

  Gleder oss til å høre fra dere!
  Anna & Jette

 9. Kristian seier:

  HEI!

  21 år gamal student på leit etter jobb på gard eller seter.
  Friluftsmenneske som er vakse opp på bygda utanfor Molde og vant til fysisk arbeid. Jobba eit år (i fjor) som avløysar på sauefjøs samstundes som eg studerte, og fekk gjennom den jobben erfaring med foring og stell av dyra.

  Er eigentlig tilgjengelig når som helst mellom juni og august, og det er heller ikkje noko problem å reise dit det er nødvendig. Hardtarbeidane, pliktoppfyllande og tek jobben seriøst.

  Kristian
  krisons@stud.ntnu.no

 10. admin seier:

  Vi er en familie på to voksne og fire barn. Vi leter etter en flott plass (gård/seter) hvor vi kan tilbringe en lang sommer (2019). Gjerne på fjellet og veldig gjerne langt fra sivilisasjonen. Vi har et eget småbruk, så er godt vant til gårdsarbeid og dyrehold. Vi trenger en avveksling og har lyst til å se et annet område i Norge – alle steder er derfor av interesse! Vi har begge erfaring med melking av ku, og med stell av de fleste andre dyr. Vi snakker norsk, tysk og engelsk. Turisme kan også være interessant. Vi er vant til lav standard og det er bare topp hvis det ikke finnes elektrisitet eller innlagt vann:)

  Gleder oss til å høre fra dere!

  Vennlig hilsen Silje Austdahl og Jan Hagen
  siljeaustdahl@gmail.com

 11. Ingrid seier:

  Hei! 🙂

  Trenger du arbeidskraft/budeie i juli 2019?
  Jeg er ei grepa jente på 25 år som elsker gardsarbeid og fjell! Jeg bor i Rauma, og studerer nå på andre året for å bli sykepleier.
  Mine store lidenskaper er fjell, ekspedisjoner, dyrking av grønnsaker og urter, hundekjøring osv osv… Jeg har mange interesser, men alle interessene er enten i – eller med natur å gjøre.

  Jeg har vært sauegjeter i 5 somre, noe jeg har elsket! Jeg har gått Norge på langs, overvintret i Canadas villmark en hel vinter, vært på utallige fjellturer i hele Norge. Jeg er aktiv og optimistisk. Det er ikke moro å promotere seg selv, men håpet er jo å finne en sommerjobb som budeie, noe jeg har ønsket siden jeg var ei lita jente.

  Jeg ønsker å arbeide hele juli måned, i Møre og Romsdal eller Lesja/Dorve-området. Har forresten alltid ønsket å bli kjent med fjellområdet Forollhogna 😉
  Kontakt meg gjerne for mer info 🙂

  Mvh
  Ingrid
  ingrid_elizza@hotmail.com

 12. Benedikte Kristin Fuhrmann seier:

  Hei!

  Mitt navn er Benedikte, 27 år og er fra Oslo. Meget glad i dyr og natur, og er derfor på utkikk etter jobb på seter/ gård. Veldig glad i sau, og kunne gjerne tenkt meg å ta vare på disse. Er en blid og arbeidsvillig jente. Aktiv og glad i det naturlige. Skulle det trengs behov utenom sommer månedene er jeg også interissert i det.

  Bare å ta kontakt om jeg skulle være av interesse – da blir jeg veldig glad!

  Vennlig hilsen,
  Benedikte
  benedikte.fuhrmann@gmail.com

 13. Hilde seier:

  Ektepar på 35 og 41 år ønsker jobb på gård. Har erfaring med jobb på både seter og på gårdsbruk i full drift med melkekuer. Kunne egentlig ønsket oss å jobbe med sau eller geit. Kan også i perioder i løpet av året jobbe når det er hektiske tider med feks lamming osv. Seriøse voksne folk som liker å ta i et tak. Pliktoppfyllende og kreative.

  Mvh
  Hilde
  hillijoon@gmail.com

 14. Anette seier:

  Er ei dame på 25 år som ønsker seg en givende sommerjobb på gård/ sæter. Jeg er ikke redd for å ta et tak, er flink med dyr, og veldig tålmodig. Har en ståpåvilje uten like og er alltid blid og liker utfordringer.
  Ta gjerne kontakt for mer info 🙂

  anette_olsen@hotmail.no

 15. Grethe Arnegard seier:

  Hei.
  Vi er en familie på to voksne og fire barn. Vi kunne tenke oss et par uker på støl/seter i august 2019. Vi har erfaring fra gård/dyr av ulike slag.
  Vi bor på Ål, har bil og kan reise dit vi trengs/vil trives 🙂

  post@teknisktegnekontor.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.