Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

10 Responses to Ønskjer jobb

 1. Ingo Hagemann seier:

  Hello.
  Me, 47 years old, my wife, psychotherapist, and our 2 daughters, 4 and 5 years old are looking for setter work. We have 20 summer saisons experience in Switzerland, credencials of Swiss farmers available. Reliable and friendly we are used to work on our selves. Milking (by hand or machine), producing cheese, butter, yoghurt and so on, and last not least, caring for the animals. We like to work in Norway for about 2-3 month. Please don´t hesitate to contact us.
  Phone 0049 176 3236 2347
  mail: ingo.hagemann@yahoo.de
  Sincerely,
  Ingo

 2. Bente H. seier:

  Hei!
  Eg er ei kvinne på 23 år frå tidlegare Hordaland fylke som veldig gjerne kunne tenkt seg nokre veker på ei seter/ein gard til sommaren. Ynskje om dette er basert på på ei stor glede og interesse for dyr. Har vore særleg glad i geiter som yngre, men er interessert i å jobbe med alt av dyr der eg kan lære noko nytt. Har inga konkret erfaring å vise til, men er svært lærevillig og tek ting fort. Eg er elles sjølvstendig, positiv og særleg glad i fysisk og variert arbeid. Kan utan problem jobbe lange arbeidsdagar om det trengs.

  Håpar du tek kontakt om du har passande arbeid!

 3. Ida Delphin Gulbrandsen seier:

  Hei, er en jente på 20 år som kunne tenke seg å jobbe på en seter i innlandet-området sommeren 2021. Går på veterinærstudiet på NMBU og ønsker derfor å kunne jobbe på seterdrift for å få mer erfaring med husdyr.
  Har avløserkurs og erfaring med sau og melkeku fra tidligere, men er interessert i å jobbe med alt av dyr.

 4. Anonym seier:

  Er ei jente på 20 år, som ønsker å jobbe på gard/seter for å få meir erfaring. Kan godt arbeide for kost og losjii, da eg gjerne vil ha meir praktisk erfaring med den typen jobb. Eg har tidligare gått 3 år på landbruksskule, så heilt ukjent er eg ikkje med arbeidet, men eg har enno mykje å lære. Eg er selvstendig, lærevillig, positiv og glad i å arbete allsidig.

 5. M Zomer seier:

  Hei,
  Siden mars bor jeg i den vakre kommunen Hustadvika og vil gjerne jobbe på en seter eller gård på en øy i denne kommunen. Jeg har mye erfaring med sauer og kyr og vil gjerne støtte noen som kan bruke litt ekstra hjelp. Jeg vil gjerne bli kjent med seterkulturen og bidra til å opprettholde denne kulturen.

 6. anonym seier:

  Heisann!
  Ser etter en sommerjobb som budeie sommeren 2021. Jeg fyller er fylt 19 når sommeren kommer og er klar for nye eventyr. I lomma har jeg 3 år erfaring fra skolegang på en landbruks som heter Øya videregående skole i Trøndelag. Hjemme har jeg odel på en melkegård på 20 melkedyr og er vant til å ta i et tak når det trengs. Vi har også noen høner og en hane, i tillegg til to utganger sauer jeg har foret opp og slaktet selv i høst. Jeg er veldig allsidig og har snekret på gjerder, vase fjøs og anlegg også videre. Produksjon av mat er viktig og kortreist skal den være så godt det er mulig. Hjemme har vi bringebær, plommer, epler, rips, solbær, stikkelsbær, poteter, gulerøtter, kål, korn osv. og dette prøver jeg å utnytte så best som mulig. Er veldig service og har jobbet noen uker/dag på credo, storkjøkken, ysteri og slakteri.
  Jeg har lyst til å jobbe på seter for å få videreføre tradisjoner, kultur og kunnskap om vår fortid og nåtid. Vi være et pluss hvis det er en besøks plass eller en avløser/budeie til på setra. Vil gjerne jobbe fulle arbeidsdager (7,5 time) og kan jobbe hele juli og slutten av juni.

 7. Anonym seier:

  Er på utkikk etter jobb på seter i 2021.

  Er en kvinne på 25 år, opprinnelig fra Trøndelag men er bosatt i Oslo.
  Jeg har lenge drømt om å skaffe meg sommerjobb som budeie, men har alltid skjøvet det fra meg da jeg har tenkt at det bør forbli en drøm. Men har bestemt meg for å prøve å realisere dette. Jeg har studert i et par år nå, og har 6 års erfaring innen service og restaurantbransjen. Er ikke ukjent med dyr, men har ingen fjøserfaring -dog jeg er villig til å lære! Er mye ute i friluft og har det best når jeg får være ute i natur. Er ikke redd i å ta i et tak og jeg setter pris på hardt arbeid og utfordringer.
  Jeg har lyst til å jobbe som budeie for å være med på å ta vare på en kulturarv som jeg alltid har satt pris på og alltid ville vært med på å føre videre. Et ekstra pluss hvis setra er knyttet til et ysteri!
  Erfaringen mangler kanskje, men drømmen og stå-på viljen er her!
  Hvis du/dere ønsker å ta kontakt, eller har spørsmål vennligst send e-post til: Karen_95@ymail.com

 8. Anonym seier:

  Hei, vi er to jenter på 14år (vi blir 15 i 2021). Vi er glade i dyr, natur, fysisk arbeid og nye utfordringer. Vi har ikke jobbet med dyr før, men vi lærer fort, og er ikke redd for å få skitt på hendene.
  Vi er selvstendige, ryddige, punktlige, lærevillige og ikke redde for å ta i ett tak når det trengs. I tillegg er vi serviceinnstilt, vante med å bo enkelt og klare for seterlivet hvor enn i landet det måtte være!
  Vi har lyst å jobbe som budeier i 2021 i perioden fra 19.juli- 15.august.
  ta kontakt på tlf (send melding): 46801762 eller 95459053

 9. Anonym seier:

  Hei!
  Vi er to frøkner på 19 år (2020) som gjerne kunne tenkt oss å jobbe på en seter sommeren 2021. Vi er glade i dyr, natur, mennesker, fysisk arbeid og nye utfordringer. Vi har middels grad av erfaring med gårdsdrift (melkekyr, hest, alpakka, sau, gris), er selvstendige, lærevillige og ikke redde for å ta i ett tak når det trengs. I tillegg er vi serviceinnstilt, vante med å bo enkelt og klare for seterlivet hvor enn i landet det måtte være!

  Har du en seter og behov for to sommerbudeier sommeren 2021, ta gjerne kontakt med oss! Nå oss på 95876260/46519808.

 10. kai a m seier:

  fisker 42 år. ønsker og jobbe på gård mot kost og losji. Har også jobbet litt innen maling,snekkring.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.