Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

12 svar til Ønskjer jobb

 1. Hei!
  Vi er to jenter på 16 år som går første året naturbruk på Mære landbruksskole. Dyr og natur er en stor interesse for oss begge, så seterlivet ville passet oss perfekt. Vi er interesserte i en sommerjobb og kan jobbe hvor som helst i landet. Som følge av vår studieretning har vi relevant erfaring med de fleste husdyr. Lærelysten er stor hos begge, og vi er svært arbeidsvillige og positivt innstilt til hardt arbeid. En av oss har traktorlappen. Om dette virker interessant, ikke nøl med å kontakte oss på 45889400 / 94183883 🙂

  Toni Frigaard og Anna Sletten Bedin

  toni.frigaard@gmail.comannaflyta.no

 2. Andrea seier:

  Hei,
  Jeg er en kvinne på 25 år som ser etter jobb på gård. Kan gjerne begynne omgående, og har mulighet til å jobbe fram til påske.
  Sommeren 2019 jobbet jeg på en støl med melking av geiter samt annet lett gårdsarbeid, noe jeg trivdes veldig godt med og skal for øvrig tilbake dit sommeren 2020.
  Jeg holder nå på å ta siste emnet av en bachelorgrad i psykologi. Emnet er nettbasert, så kan gjøre dette hvor som helst.
  Referanser kan sendes på forespørsel.
  Ser frem til å høre fra deg!
  Mvh,
  Andrea Å.
  andyy_94@hotmail.com

 3. Anonym seier:

  Hei
  Vi er to søstre på 22 og 25 år som ønsker å arbeide på en seter i sommer (2020). Vi er to eventyrlystne jenter som alltid har hatt en interesse for naturen og dyr. Vi har ingen erfaring fra seterlivet, men dette er for oss noe vi har villet i lang tid. Begge to er arbeidsomme, pliktoppfyllende og omsorgsfulle. Selv om vi ikke har så mye erfaring fra dette tidligere er vi alltid nysgjerrig og ivrig etter å lære mer.
  Jeg (søster på 25 år) studerer medisin på mitt femte år, og burde få meg en jobb på et sykehus for å få erfaring. Det som trekker meg i den andre retningen er drømmen om å jobbe på en seter.
  Den andre søsteren på 22 år har i to år bodd i Australia hvor hun har jobbet på en fiskefabrikk og på en vingård der hun har lært å dyrke på økologisk vis. I tillegg har hun brukt ett år på å reise i Asia.
  Vi ønsker å lære, og er åpen for arbeid med både kyr/geiter.

  Mvh. Sofie Helvig
  sofie.helvig@hotmail.com

 4. admin seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på snart 15, og har ei venninne på snart 17 år. Vi har sett for oss at det kunne vært gøy og lærerikt å jobbe på seter en sommer. Begge to har mye erfaring med store dyr, da vi begge to rir aktivt. Jeg er også ganske vant med kyr, siden min bestefar drev tidligere gård, som nå min eldre bror driver. Har vært der og hjulpet til en del. Ingen av oss har lappen, men har foreldre som gjerne vil kjøre oss hit og dit:)

  Vi beskriver oss selv som pliktoppfyllende, arbeidsomme og dyrevenner.

  Om noen ønsker to setertauser, ikke nøl med å ta kontakt!

  Karen T. Brattli

  karen.brattli@gmail.com

 5. Hilde seier:

  Hei!
  Ektepar søker sommerjobb. Kan jobbe med diverse, alt fra stell av dyr til å yte service. Har erfaring innen flere yrker. Catering/ matlaging, servering, røkter, avløser, jobbet på seter og med melkekuer og travhester og kundeservice osv. Voksne pålitelige folk, nøyaktig og ryddige, ærlige og til å stole på.
  43 og 37 år gamle. Oppstart etter avtale.
  Send e-post for mer info samt telefon nummer.

  hillijoon@gmail.com

 6. Romea Som seier:

  Hei

  My name`s Romea from Switzerland. We have a lot of Alps, I know. But somehow Norway and it`s astonishing nature and it`s culture interest me a lot – I want to come back and experience Norway working on an alp. I`m love to live and work with nature. I`m openminded, a quik learner, I do have endurance and soooo much motivation to spend the summer on an alp in Norway.

  Would be beautiful to hear from you.

  All the best,
  Romea

  somromea99@gmail.com

 7. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er en jente på 20 år fra innlandet som kunne tenke meg en sommerjobb på gård/seter deler av sommeren 2020. Jeg har bestandig vært glad i dyr og synes det å være blant dyrene både gir meg energi og indre ro. Fra før har jeg lite/ingen erfaring med gårdsarbeid, men er mer enn villig nok til å lære. Jeg beskriver meg selv som pliktoppfyllende, omsorgsfull, pålitelig og arbeidsom – er ikke redd for å ta i et tak. For tiden studerer jeg for å bli sosionom, og arbeidsmessig har erfaring fra både serviceyrke og helse/omsorg. Har veldig lyst til å tilegne meg en ny type kunnskap, og seterlivet har i en lang stund vært en drøm. Jeg har egen bil.
  Gjerne send meg en melding!
  Epost: Karolineam99@hotmail.com

  Mvh Karoline Amdahl

 8. Hei. Jeg er en 46 år gammel mann med en hund som alltid er i bånd. Jeg er på leiting etter en jobb sommer som vinter. Gjerne som gjeter men alt av intresse. Har vokset opp og jobbet med dyr men aldri på en Seter. Har ikke førerkort.

  Mvh
  Kjell Ulven Valsjø
  kjellvalsjo@gmail.com

 9. Katharina seier:

  Vi er et samboerpar på 30 og 37 år fra Trondheim som ønsker oss sommerjobb på seter. Vi startet på voksenopplæring i landbruksfag nå i høst på Mære landbruksskole og kunne tenkt oss sommerjobb på seter for å tilegne oss mer praksis men også for opplevelsen sin del. Vi har lite erfaring fra før, men håper det ikke utgjør noe hinder. Vi ønsker å lære og er åpen for arbeid med både kyr/geiter og evt dyrking av grønt. Da vi ikke har mye erfaring fra før ser vi at det kan være best å arbeide på seter med ikke altfor mange dyr.
  En av oss kommer til å arbeide frivillig med husdyrstell og dyrking av grønt på Voll gård i Trondheim fra januar 2020 og utover våren. Så noe erfaring vil vi inneha innen sommeren.
  Vi ønsker helst arbeid nord/sør for Trondheim, i nærliggende kommuner eller fylker.
  Vi har en sønn på 4 år som vi må ha med oss som assistent, dette vil være en stor og lærerik opplevelse for han og han elsker å være med dyr.
  Håper på å høre fra noen.

  Mvh
  Kine W.Aune

  Epost: kinewaune@hotmail.no

 10. Anonym seier:

  Hei.
  Jeg er en mann på 60 som er på utkikk etter en sommerjobb på
  seter/gård (ca. mai til september) i 2020.
  Jeg har en agronomisk utdanning i bunn og jobbet som avløser
  tidligere. Akkurat nå er jeg turistguide i Bergen med gjester fra
  mange ulike land. Når jeg har ledig tid jobber jeg som kaffevert på
  Bergensbanen. Jeg snakker flytende norsk, engelsk, tysk, fransk og
  nederlandsk. Det ville vært helt topp med bevertning og innlogering av
  gjester ved siden av arbeidet på seter/gården.
  Vestlandet er mitt foretrukket område men kan egentlig jobbe hvor som
  helst. Jeg førerkort for bil og traktor/snøscooter.

  Paul
  paul@evers.no

 11. Anonym seier:

  Hei.
  Jeg er en kvinne på 31 år som ønsker seterjobb for sesongen 2020. Jeg har jobbet på seter med kyr flere sommere tidligere og kan melke både for hånd og med maskin. Jeg finner stor glede og ro i seterlivet, og trives veldig godt med stell av dyr.

  Jeg er gift og har en datter på 3 år, og mann og barn tenker jeg å ta med meg til seters. De har opplevd setersommer før og trives godt med det. I utgangspunktet ønsker vi å finne en koselig seter hvor vi kan tilbringe sommeren, og hvis vi finner et slikt sted kan jeg jobbe kun for oppholdet.

  Jeg har referanser som kan sendes på forespørsel.

  Mvh
  Annie Dahr Nygaard
  annie.d.nygaard@gmail.com

 12. Hei.
  Jeg er en jente på 23 som kunne tenke meg en gårdbasert sommerjobb, gjerne på seter, sommeren 2020, mulighet for utover høsten også. Jeg er da ferdig med bachelor i biologi, og kunne gjerne tenkt meg å utvide erfaringsområdet mitt litt. Jeg er glad i natur og dyr, har holdt på med hest i mange år, og har også i det siste fått en stor interesse for planter og dyrking. Spesielt kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr, gjerne sau og geit. Hest hadde vært nydelig, om mulig.
  Ved siden av at jeg synes en sånn jobb i seg selv hadde vært veldig gøy, kunne jeg tenkt meg litt bredere erfaring innenfor faktisk ressursbruk i Norge, økologisk landbruk og spesielt seterdrift, da dette er av interesse innenfor min retning i økologi. Mer lærdom rundt dyrking og jordbruk kunne jeg også likt.

  Ellers er jeg aktiv, liker svært godt at det skjer ting, som fotturer med overnatting, toppturer på ski, surfing og klatring. Jeg er utholdende og liker praktisk arbeid. Jeg har vokst opp på småbruk, uten at vi har hatt stor gårdaktivitet der utover høner og en hund 🙂
  Jeg er åpen for å jobbe hvor som helst. Jeg har bil.

  Mvh
  Ingvild Remø
  ingvildrem@hotmail.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.