Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

Får du problem, send epost til seter@seterkultur.no

5 svar til Ønskjer jobb

 1. Ingrid seier:

  Hei! 🙂

  Trenger du arbeidskraft/budeie i juli 2019?
  Jeg er ei grepa jente på 25 år som elsker gardsarbeid og fjell! Jeg bor i Rauma, og studerer nå på andre året for å bli sykepleier.
  Mine store lidenskaper er fjell, ekspedisjoner, dyrking av grønnsaker og urter, hundekjøring osv osv… Jeg har mange interesser, men alle interessene er enten i – eller med natur å gjøre.

  Jeg har vært sauegjeter i 5 somre, noe jeg har elsket! Jeg har gått Norge på langs, overvintret i Canadas villmark en hel vinter, vært på utallige fjellturer i hele Norge. Jeg er aktiv og optimistisk. Det er ikke moro å promotere seg selv, men håpet er jo å finne en sommerjobb som budeie, noe jeg har ønsket siden jeg var ei lita jente.

  Jeg ønsker å arbeide hele juli måned, i Møre og Romsdal eller Lesja/Dorve-området. Har forresten alltid ønsket å bli kjent med fjellområdet Forollhogna 😉
  Kontakt meg gjerne for mer info 🙂

  Mvh
  Ingrid
  ingrid_elizza@hotmail.com

 2. Benedikte Kristin Fuhrmann seier:

  Hei!

  Mitt navn er Benedikte, 27 år og er fra Oslo. Meget glad i dyr og natur, og er derfor på utkikk etter jobb på seter/ gård. Veldig glad i sau, og kunne gjerne tenkt meg å ta vare på disse. Er en blid og arbeidsvillig jente. Aktiv og glad i det naturlige. Skulle det trengs behov utenom sommer månedene er jeg også interissert i det.

  Bare å ta kontakt om jeg skulle være av interesse – da blir jeg veldig glad!

  Vennlig hilsen,
  Benedikte
  benedikte.fuhrmann@gmail.com

 3. Hilde seier:

  Ektepar på 35 og 41 år ønsker jobb på gård. Har erfaring med jobb på både seter og på gårdsbruk i full drift med melkekuer. Kunne egentlig ønsket oss å jobbe med sau eller geit. Kan også i perioder i løpet av året jobbe når det er hektiske tider med feks lamming osv. Seriøse voksne folk som liker å ta i et tak. Pliktoppfyllende og kreative.

  Mvh
  Hilde
  hillijoon@gmail.com

 4. Anette seier:

  Er ei dame på 25 år som ønsker seg en givende sommerjobb på gård/ sæter. Jeg er ikke redd for å ta et tak, er flink med dyr, og veldig tålmodig. Har en ståpåvilje uten like og er alltid blid og liker utfordringer.
  Ta gjerne kontakt for mer info 🙂

  anette_olsen@hotmail.no

 5. Grethe Arnegard seier:

  Hei.
  Vi er en familie på to voksne og fire barn. Vi kunne tenke oss et par uker på støl/seter i august 2019. Vi har erfaring fra gård/dyr av ulike slag.
  Vi bor på Ål, har bil og kan reise dit vi trengs/vil trives 🙂

  post@teknisktegnekontor.no

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.