Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

48 Responses to Ønskjer jobb

 1. kai a m seier:

  fisker 42 år. ønsker og jobbe på gård mot kost og losji. Har også jobbet litt innen maling,snekkring.

 2. Amanda Remseth seier:

  Hei, vi er 2 jenter på 18 år som har veldig lyst til å ha sommerjobb på en gård/støl. Vi begge er vant med hester og dyr. Vi er arbeidsvillige og liker utfordringer og lære nye ting. Jeg har vært med moren min på en seter for et par år siden. Vi begge to er arbeidsdedikerte og vil gjerne hjelpe til denne sommeren.

  Mvh
  Amanda Remseth
  aremseth@gmail.com

 3. Tove Øymo seier:

  Hei,

  Vi er et par på 26 år som ønsker å jobbe på seter eller gård i sommer, gjerne en gang i deler av eller hele perioden 16.06 – 14.08. Vi har begge førerkort og er glade i både dyr, mennesker og natur.

  Vi er praktiske mennesker, ikke redd for å ta i et tak når det trenger og lærer fort. Tove har også jobbet mange år i blomsterbutikk og har erfaring med blomster og og arbeid som planting, såing osv. Dette er også noe hun har stor interesse for. Begge er vant til å bo enkelt, men i og med at vi til vanlig holder til i byen må det være mulig å bo på sætra eller ved gården i den aktuelle perioden. Vi er begge nyutdannede jurister i år så vi har dessverre ikke all verdens erfaring når det gjelder fjør eller melking, men ønsker så gjerne å kunne lære noe nytt og samtidig hjelpe til i denne rare tiden. Vi er aktive mennesker med stor interesse for natur, fotturer, ski og dyreliv, og er svært lærevillige og omgjengelige.

  Ta gjerne kontakt hvis det skulle være aktuelt,

  Tove Øymo

  • Anonym seier:

   Har kommet i knipe med noen til å stelle for meg på setra resten av sesongen, dvs ut august. Har 15 melkekyr. Er klar over at dere vil trenge opplæring. Setra ligger i Einunndalen, i Folldal Kommune. Ta kontakt hvis det er aktuelt.

   Med hilsen Tor Steimoeggen, Alvdal, tlf 91309417

 4. Johanne Walle seier:

  Noen uker i sommer
  Vi er et par som kunne tenke oss å jobbe på sæter noen uker i sommer. Erik er 42 år, jeg er 34 år. Jeg har tidligere jobbet på en sauegård på Island. Ellers har jeg ridd i mange år og er vant til å håndterer store dyr. Erik har hatt sauer og høns på hans oppvekstssted. Ta kontakt om du/dere skulle trenge hjelp noen uker i sommer?

  Venlig hilsen
  Johanne Walle
  johanne.walle@gmail.com

 5. Katharina seier:

  Hei!
  Jeg er en engasjert og hardtarbeidende jente på 25 år som ser etter en plass å jobbe sommeren 2020. Jeg er oppvåkst på et småbruk og er godt vant til dyr og skogsarbeid. Jeg har vært med på en rekke lamminger og kalvinger, og har gjetet både ku og sau. Jeg er også godt vant til hest.
  Gården jeg vokste opp på er et småbruk, men jeg har også jobbet på mange store gårder i nabolaget.
  Jeg er selvstendig, tilpasningsdyktig, og tar ansvar for dyr veldig seriøst. Ellers er jeg også i god fysisk form og kan gjøre tyngre arbeid som å rydde skog, hesje, eller hjelpe med innhøsting.
  Jeg kommer til å tilbringe sommeren i Trøndelag på Inderøya så om det ikke er mulighet for overnatting jeg ser etter arbeid i nærheten. Jeg er også villig til å bo ved arbeidsplass.
  Kan gi referanser ved forespørsel.

  Mvh
  Karoline Grønvik
  K.gronvik95@gmail.com
  46885748

 6. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er en engasjert og hardtarbeidende jente på 25 år som ser etter en plass å jobbe sommeren 2020. Jeg er oppvåkst på et småbruk og er godt vant til dyr og skogsarbeid. Jeg har vært med på en rekke lamminger og kalvinger, og har gjetet både ku og sau. Jeg er også godt vant til hest.
  Gården jeg vokste opp på er et småbruk, men jeg har også jobbet på mange store gårder i nabolaget.
  Jeg er selvstendig, tilpasningsdyktig, og tar ansvar for dyr veldig seriøst. Ellers er jeg også i god fysisk form og kan gjøre tyngre arbeid som å rydde skog, hesje, eller hjelpe med innhøsting.
  Jeg kommer til å tilbringe sommeren i Trøndelag på Inderøya så om det ikke er mulighet for overnatting jeg ser etter arbeid i nærheten. Jeg er også villig til å bo ved arbeidsplass.
  Kan gi referanser ved forespørsel.

  Mvh
  Karoline Grønvik
  K.gronvik95@gmail.com
  46885748

 7. Knut Thujord seier:

  Mangler du budeie på fjellet etter skolestart i august?
  5 år siden sist jeg melket, må snart friske opp litt! Gjerne turister e.l. i tillegg. 25 års erfaring som melkebonde, 4 H gård og Inn på tunet. Nå husdyransvarlig, statsansatt bonde uten melkekyr!
  Knut Thujord, Horten.
  Tlf 93 28 26 16
  knutthujord@icloud.com

 8. Gunhild Dahle seier:

  Hei Jeg er ei 41 år gammel tidligere budeie som har et ønske om at gutta mine på 9 og 7 år skal få oppleve en uke på ei seter. Jeg er lærer på en naturbruksskole, vi har selv hatt sau og jeg har tidligere jobbet mye med både ku og geit. Ønsker fortrinnsvis ei uke på ei geiteseter i fjellet. Veit at ei uke er kort tid for et arbeidsforhold, men kanskje er det noen som driver setra selv og bare trenger et lite avbrekk? Det må være mulig å bo på setra, men et enkelt husvære duger for oss.

  gunhilddahle@hotmail.com

 9. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er en hardtarbeidende og engasjert student på 25 år som ønsker å jobbe på seter eller gård.
  Jeg har en stor kjærlighet for dyr og natur, og har jobbet frivillig med dette flere steder i Sør-Amerika. Eksempelvis har jeg jobbet på to rehabiliteringssenter for skadde dyr. En viktig del av arbeidet var å finne mat til dyrene, hvilket innebar å gå i skogen for å finne riktig trær og planter til dem. En annen oppgave var vedlikehold av oppholdsstedene til dyrene og senteret generelt. Vi klippet gress, spadde og lukte bed, sådde frø, rakte og innredet stedet mest mulig naturlig og dyrevennlig. Arbeidet økte min forståelse for grønt arbeid, og har gjort meg interessert i å jobbe videre med dyr og natur.
  Dyrevelferd er svært viktig for meg. Når jeg arbeider med dyr er det viktig for meg at ivaretakelsen av dyrene er sentralt i arbeidet. Alle dyr har egenverdi i mine øyne, derfor ønsker jeg å behandle dem med dyp respekt og kjærlighet.
  Jeg har syv års erfaring fra serviceyrke om bord på ferje. Her jobbet vi 13 timers vakter over flere uker, så jeg er utholdende med stå på-vilje. Mine kolleger beskriver meg som positiv og energisk. Jeg har også førerkort klasse B.
  Min trivsel er størst når jeg står opp tidlig om morgningen, beveger kroppen og er i kontakt med naturen. Jeg har et stort ønske om å bidra. Når det gjelder tid og sted er jeg åpen for det meste. Ta gjerne kontakt dersom du ønsker å bli bedre kjent med meg.

  Mvh Maren Sandnes
  Maren-sandnes@hotmail.no
  45273064

 10. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er en ung kvinne på snart 25 år som er på jakt etter en morsom, hyggelig og utfordrende sommerjobb. Jeg har drevet med og hatt hest hele livet, og har vokst opp med alle slags dyr. Derfor har jeg en enorm respekt for dyr, og kunne tenke meg å jobbe med alt fra høner til kyr. Dyrevelferd står ekstremt høyt hos meg, og du kan være sikker på at dyra dine får stellet de skal ha når jeg har ansvar for de. Jeg har jobbet på dyreklinikk tidligere (smådyr) og jeg har også jobbet som turistguide på Island med islandshest.

  Jeg er ikke redd for å ta i et realt tak, og elsker å være aktiv, gå turer og drive med fysisk arbeid. Tidligere har jeg vært med min søster da hun var budeie på setra, og har da vært med på melking av kyr og forefallende gårdsarbeid. Jeg starter på skole til høsten (naturforvaltning) og er derfor ledig fra mai til midten av august. Så hvis du ser etter en positiv, ærlig og lojal person til å passe på dyra dine i sommer, så kan jeg love at du ikke blir skuffet. Jeg har også egen bil. Bare å sende en mail om det er interessant med CV/referanser.

  Mvh
  Frida Small
  fkgsmall@hotmail.com

 11. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er ei sterk og sprek jente på 27 år som har levd hele livet i ei lita bygd på Romeriket. Da jeg var liten fantes både kyr, griser og sauer på gården jeg kommer fra, men rundt 10-års alderen ble gården gjort om til småbruk. Jeg er odelsjente til gården, og drømmer om å smått starte opp igjen dyrehold den dagen jeg tar over. En sommerjobb på ei seter er noe jeg har drømt om og vurdert i årevis, så nå som alt av ferieplaner er avlyst ser det ut til at det er dags å følge opp. Jeg trives best i naturen blant dyr og friluftsliv, og turer i skog og fjell er aktiviteter som opptar meg ofte. Til vanlig jobber jeg som lærer i drama på en Steinerskole i Oslo, og holder også på med diverse frilans innen kunst og kultur ved siden av. Jeg har som lærer sommerferie fra omtrent uke 25 til rundt uke 34, så jeg er tilgjengelig så godt som hele sommeren!

  Jeg har også en venninne som er i samme situasjon, så hvis 2 budeier er ønskelig kan jeg muligens stille med en ekstra!

  Jeg kan kontaktes på mobil så vel som på mail:
  karoline.saeter@gmail.com

  Mvh
  Karoline Sæter

 12. Hanna seier:

  Hej!
  Familj med två små barn vill gärna jobba på en stoyl i sommar!
  Vi har utbildning och lång erfarenhet inom lantbruk, framförallt med mjölkkor men också med alla andra arbeten som finns på en gård. Även erfarenhet med produktion och förädling av livsmedel.
  Vi har jobbat på en stoyl i norge förut och trivdes väldigt bra!
  Vi är naturnära och trivs med att bo långt ute och under enkla förhållanden!
  Ta gärna kontakt om du har frågor!

  Mvh
  Hanna och Christian
  hanna_w@posteo.de

 13. Katharina seier:

  Hei
  Jeg er en ung sterk mann som liker å ta i ett tak. Har god utholdendenhet og er seig. Er veldig glad i dyr og natur. Kan både læres til dyrehold eller til høsting og sanking. Fikk nesten førerkortet innen Covid-19 slo inn, men rekker kanskje å få det avhengig av når det daglige tar seg opp igjen. Ønsker å lære mer om høsting og avling og vil hjelpe bønder denne sommeren som sesongarbeider. Enten på sæter, gård, gartneri, plantasje, som tømrer, you name it. Er til vanlig studerende i Oslo. Kontakt: eirik.nesheim@stud.aho.no

 14. Anonym seier:

  Hei!

  Jeg er en voksen dame på 60 som ønsker å være på en støl i sommer.
  Er vant med dyr, og hadde i ungdommen flere sommerjobber på stor bondegård. Har også hatt to hester i 8 år. Bistår i dag en venninne på hennes småbruk med tilsyn og foring av geiter, hester og høner. Er ikke redd for å være alene og kan være hele sommeren. Naturen er min beste venn. Har bil, og hele landet er interessant!

  Beste hilsen,
  Kirsten Bryn
  kirsten.bryn@gmail.com

 15. Maren Guntvedt seier:

  Jente/kvinne på 28 søkjer sumarjobb til seters:

  Eg har erfaring frå heste- og sauehald, samt noko grønsaksdyrking frå såkalla WWOOFing i Frankrike for nokre år sidan. Glad i dyr, folk, natur og variert arbeid. I utgangspunktet er eg utdanna musiker og lingvist, men sikter på å få meg eigen gård ein dag. Derfor er eg no på Island og jobbar på heste- og sauegard fram til sumaren for å lære meir om dyrehald, men vil gjerne vere i Noreg etter det. Mogleg arbeidsperiode er juni-september, men det er litt fleksibelt.

  Kjem i utgangspunktet frå Nord-Trøndelag, men tek imot jobb der det er å få, altså kor som helst. Køyrer bil (og rir hest) om naudsynt!

  Venleg helsing,
  Maren Guntvedt
  Marenguntvedt@gmail.com

 16. Hei

  Jeg er en 19 år gammel jente fra Vestlandet, som er ute etter en jobb innen gårdsdrift. Er ledig i perioden mai-august. Selv er jeg oppvokst på småbruk, der vi har sau. Men interessen for storfe og mjelkeproduksjon har bare blomstret etter årene.
  Fra tidligere har jeg erfaring fra å være avløyser i båsfjøs og med lausdrift, men aldri jobbet på seter. Så jeg er vant med å jobbe selvstendig, men jobber også godt med andre.
  Jeg tok agronom utdanning ved Voss Jordbruksskole, der jeg fikk mye kunnskap om f.eks produksjon, sjukdommer, håndtering osv.. som har vært veldig nyttig.

  Ellers er jeg en utadvendt, aktiv og blid jente — som ikkje er redd i å ta i et tak. Å få jobbe på en seter i sommer hadde passet meg perfekt. Til høsten er planen min å studere husdyrfag, og videre på en master i husdyrvitenskap.

  Når det gjelder tid og sted, så er jeg åpen for det meste.
  Om dette kunne virke interessant, er det bare å ta kontakt

  Mvh
  Frida Mjelde Fjæreide
  fridamjelde@gmail.com

 17. Ronja seier:

  Hei!
  Jeg er på utkikk etter en jobb til seters denne sommersesongen! Jeg er 24 år gammel, studerer til daglig landbruksøkologi på Ås og vil gjerne tilegne meg mer praktisk forståelse for hvordan vi kan drive landbruk på norske ressurser.

  Har erfaring fra allsidig gårdsarbeid, blant annet fra en økologisk melkegård i Nord-Trøndelag, der jeg også jobbet med småskala grønnsakspoduksjon. Jeg trives godt med dyr, har respekt for dem og vet jeg blir trygg på dem etterhvert. Har observert melking med maskin og for hånd, og fått prøvd meg såvidt, men ville ikke påstått at jeg kan melke. Men det kan og vil jeg gjerne lære! Er veldig interessert i å lære ysting også. Jeg er hardtarbeidende og engasjert. Kan slå med ljå, lager gode vafler og har erfaring fra service.
  Jeg er i god fysisk form og trives aller best med verden og meg selv når jeg kan jobbe fysisk og ute, med mye luft og vær og grønt rundt meg.

  Tenker jeg er best egnet til å jobbe med ikke altfor mange dyr på en gang, ettersom det vil være min første seterjobb. Er tilgjengelig fra andre halvdel av mai til midten av august og kan jobbe hvor som helst, men siden jeg ikke har lappen er jeg avhengig av å kunne komme meg til dere med offentlig transport.
  Gleder meg til svar fra noen der ute 🙂
  For kontakt: ronjagenneper@gmail.com
  Hilsen Ronja

 18. Maria Hagavik seier:

  Hei!

  Jeg er en 22 år gammel jente som har veldig lyst til å jobbe som avløser på gård, eller noe lignende. Jeg er veldig glad i dyr, og har hatt hund hele livet. Jeg har ikke så mye erfaring med gårdsdrift, eller gårdsdyr, men jeg er veldig lærevillig og lærer fort. Jeg trives best når jeg kan jobbe fysisk og bruke kroppen. Jeg har har bil og kan flytte på meg.

  Mvh Maria Hagavik
  mariahagavik@gmail.com

 19. Tina Korsvold seier:

  Hei! Jeg har ei jente på 15år som drømmer å kunne være til hjelp på en seter/gård i sommer 2020. Hun er ei jente som elsker å ta i et tak, er blid og arbeidsom.
  Hun elsker dyr, har erfaring fra hest, da hun har ridd i mange år.
  Hun er sterk som en okse og er ikke redd for å bli møkkete under neglene!
  Sikkert ikke rette stede her, men det koster ikke å prøve. Evnt om noen her vet hvor jeg kan henvende meg om sommerjobb til ungdom som liker gårdsdrift.
  Kan jobbe hvor som helst i landet.
  Mvh
  Tina Korsvold
  Tinakorsvold@hotmail.com

 20. Hilde Dahl Haaland seier:

  Vi er en dyreglad familie på 4 som gjerne vil jobbe på en geiteseter 2 uker denne sommeren. (Mellom 23.juli og 9.august)
  Det har alltid bodd en liten bonde i magen til mor i huset (41), som liker å stå opp tidlig, lærer raskt, springer gjerne en tur i fjellet, er glad i naturen, godt vant med sau og som har vært besøkende på geiteseter før.
  Vi er glade i dyr hele familien, liker å ta i et tak og ønsker å fylle sommerperioden med noe annet dette året. Far i familien kan ta de tyngste løftene, og ungene på 11 og 8 vil nok også hjelpe til.
  Jeg vet ikke om ungene ser frem til en Wifi-detox, men det jeg VET er at seterlivet vil gi dem en lærdom og en glede som de vil minnes i lang tid!
  (Vi har to utekaniner som vi gjerne tar med oss om det er muligheter til det.)
  Er fleksible mht sted.
  Gleder oss og håper på svar!

  Mvh
  Hilde Dahl Haaland
  Hildedahlhaaland@outlook.com

 21. Marte Bjotveit seier:

  Hei.
  Eg er ei jenta på 20 år som ynskjer seg ein sommarjobb som budeie på støl denna sommaren. Eg har agronomutdanning innan konvensjonelt jordbruk. Eg går no på den økologiske småbrukslinja på Fosen Folkehøgskole, og tykkjer detta er noko eg trivast godt med, og som har gjeve meg meirsmak til å fortsetja innan same retning.

  Eg er i frå Hardanger, men er villig til å jobba i nesten heile landet, med unntak av nord-Noreg. Eg har bil, og er difor villig til å reisa vekk.
  Ta kontakt ved spørsmål.

  Mvh
  Marte Bjotveit. Tupsjøen.

  e-post
  martetuppo@icloud.com

 22. Hei!
  Jeg og typen min er veldig interessert i jobb sammen på setra sommeren 2020. Vi er begge veterinær studenter i starten/midten av 20 åra med bakgrunn som avløsere. Typen min har i tillegg tatt melkekurs i fjor sommer. Vi er flittige arbeidere som lærer raskt og som er svært komfortable rundt forskjellige typer dyr, alt fra gårdsdyr til smådyr.

  Vennlig hilsen
  Isabel Farmen Aarum og Geoff Shortle
  Isabelfarmenaarum@yahoo.no

 23. Katharina seier:

  Hei 🙂
  Jeg er på utkikk etter en avløser- og/eller budeiejobb med geit. Alt fra tilkallingsvikar til fast avløser er ønsket. Har vært geitebudeie i to sommere  og vært med i 3 kjeingssesonger. Har erfaring med å klippe klauver, gjete dyr, grove snekkerarbeid, sette gjerde og har også vært med på slakt. (Kan gjerne også overta noen andre oppgaver på gården som f.e. hagestell om ønsket). Helst i Lillehammer/Ringebu- eller Valdresområdet. Er ledig fra mars.
  Ved interesse ta kontakt via epost rs.aurora23@gmail.com  eller telefon 91596636
  Med vennlig hilsen
  Ronja

 24. Tove Kjeserud seier:

  Hei!
  Er ei godt voksen dame på 60 som ønsker å være på en støl i sommer.
  Er vant med kyr da jeg bodde på gård 8 år i ungdommen . Var også budeie for 16 kyr i 2015. Er ikke redd for å være alene og kan være hele sommeren. Har også 2 hunder og 2 katter jeg må ha med.
  Helst i Valdres, men er åpen for det meste.

  Mvh Tove kjeserud
  tove-ste@hotmail.com

 25. Malin Lindström seier:

  Jeg är en 32 år gammal jente som gärna önskar ett seterjobb med geiter i sommar. Jag vill lära mig mer om dyrhold, småbruk och tradisjonsdrift.
  Jag bor i de svenska fjällen i Västerbottenslän och planerar själv att starta en liten geitgard. Jag har jobbat på en mjölkgård samt på småbruk tidigare. Jag har erfarenhet av traktorkörning. Men jag skulle vilja få mer erfarenhet inom att driva just en geitgard.
  Jag är ledig från mitten av april till slutet av maj, är öppen att jobba som lärling och vart som helst. Jag har bil.

  Mvh
  Malin Lindström
  Lindztrom222@hotmail.com

 26. Monica A. Ulas seier:

  Hei. Jeg og min sønn vil ha seterjobb i sommer. Gjerne et sted hvor de trenger 2. Jeg har lang erfaring med både ku og geit.
  Hele Norge er av interesse.

  Monica A. Ulas
  Monicavelten1963@gmail.com

 27. Gunhild E. S. seier:

  Hei!
   
  Jeg er en 23 år gammel jente fra Sørlandet som gjerne ønsker en seterjobb denne sommeren! Jeg vil lære mer om dyrehold og tradisjonsdrift.
  Jeg vokste opp på småbruk og har god kontakt med dyr. Jeg har ikke direkte erfaring i seterdrift, men har noe erfaring med melking av kuer og annet dyrehold. Jeg lærer raskt og er åpen for nye erfaringer. Min søster har jobbet på seter før, så jeg kjenner til jobben, og vet hva som kreves og forventes. Sted er ikke viktig da jeg har bil og er fleksibel.
  Jeg er ledig hele sommeren fra midten av juni til midten av august, og er åpen for korte eller lange arbeidsperioder.  

  Vennlig hilsen  
  Gunhild E. S.
  gslaagedal@gmail.com

 28. Veronika & Matthias seier:

  We had 10 summer Alp-experience in Switzerland, searching now for new alp. We both have been some times to Norway, such searching here too.
  We will be 42, 37, 6, 3, 1 of age, experienced in cow caring (with education job of farmer and skill in claw treating). We are used to basic living standards and high work load.
  Goats are welcome and known, too. Cheesemaking swiss standard.
  Contact us!

  Veronika & Matthias
  post@radwandernde.de

 29. Emilie seier:

  Jeg er en kvinne på 24 år som ønsker meg en form for deltidsjobb på en gård eller stall i nærheten av Oslo området. Jeg planlegger å studere husdyrvitenskap fortløpende og jeg ønsker da praktisk erfaring fra gårdslivet. Jeg er super lærevillig, vokst opp med hund, katt, kanin og holdt av og på med hest ila livet. Jeg er spesielt interessert i sau og hest.
  Gjerne ta kontakt om du har spørsmål, jeg er åpen for det meste 🙂

  Emilie

  Emilieelstad@gmail.com

 30. Anne-Karin Flovik seier:

  Din seterhjelp i sommer…?…
  Dame i sin beste alder ønsker oppdrag på seter i sommer – helst i Midt-Norge.
  Er oppvokst på gård med gummistøvler på og vant til å ta i et tak. Omsorgsfull for omgivelser, dyr og mennesker rundt meg. Omgjengelig, pålitelige, ansvarsfull og selvgående.
  Er litt sånn opptatt av det bør være orden og greit rundt meg og trives med praktiske oppgaver utendørs – glad i naturen.
  Bor i by’n, men har føttene og røttene fra oppveksten med meg. Har sertifikat og bil.
  Oppgir gjerne referanser når vi har fått opprettet kontakt.

  Vennlig hilsen
  Anne-Karin Flovik
  akflovik@online.no

 31. Anonym seier:

  Jeg er en blid jente på 24 år som drømmer om å jobbe på gård/seter sommeren 2020. Som person er jeg omsorgsfull, pliktoppfyllende og ærlig. Jeg har alltid vært eventyrlysten og har en interesse for friluftsliv, klatring, toppturer og reising. Jeg er veldig glad i dyr og har erfaring med både hund og hest. I tillegg har jeg vært med på melking av geiter ved et par anledninger. Til sommeren er jeg ferdig med mitt fjerde år som student i klinisk ernæringsfysiologi. Av annen arbeidserfaring har jeg jobbet som pleieassistent på sykehus, bolig og i hjemmesykepleien.
  Jeg er åpen for å jobbe i hele landet, og har et hjerte for Vestlandet og Nord-Norge. Jeg kan tenke meg å jobbe med alt fra sau til geit og kyr. Hest hadde vært en nydelig. Jeg er fleksibel med oppstart og varighet. Jeg har lappen og tilgang på bil.
  Ikke nøl med å ta kontakt 🙂 Jeg gleder meg til å høre fra deg!

  Med vennlig hilsen Eline Horne
  Mail: elinehorne@gmail.com

 32. Mari seier:

  Vi er to venninner på 21 år som kommer fra Trøndelag og som ønsker å jobbe på seter i sommer. Vi har begge en del erfaring med dyr, jeg har jobbet som avløser i flere år på en gård med melkekyr og drevet en del med hest. Hun andre er oppvokst på gård med melkekyr og kyllinger. Vi er begge studenter hvor jeg studerer naturforvaltning og hun studerer for å bli lærer. Ellers er vi to aktive jenter som liker å ta i et tak. Høres det interessant ut, ikke nøl med å ta kontakt.

  Mvh
  Mari Dyrvik Rogstad
  mari_rogstad@hotmail.com

 33. Anonym seier:

  Hei! 
  Jeg er ei 20 år gammel jente fra Stange, Hedmark. Jeg har vokst opp på småbruk og har god erfaring med mange ulike typer dyr både hjemmefra hvor vi har hatt blant annet hester, hunder, høns og kaniner og fra gårder rundt. Har også erfaring med stell av gris hos broren min som driver et fjøs. Elsker friluft og fysisk arbeid og er ikke redd for å ta i et tak! Er veldig lærevillig og kunne ikke tenkt meg noe mer idyllisk enn å få være rundt dyr og stelle med de en hel sommer! Akkurat nå tar jeg en bachelor i biologi, så en jobb med dyr og kanskje også planter ville vært midt i blinken med tanke på dette. Jeg er ledig fra midten av juni til begynnelsen av august, er åpen for å jobbe hvor som helst i landet! 
  E-post: ingrid1999@live.no 
  Mvh
  Ingrid Kleppe Normann 

 34. Anonym seier:

  Jeg er en 22 år gammel jente som studerer biologi i Oslo. Jeg er halvveis i bacheloren min og tenker å ta en master i økologi og naturforvaltning. Derfor ønsker jeg en sommerjobb som gir meg muligheten til å være mye ute å oppleve naturen. Jeg er svært glad i friluftsliv og trives godt med dyr.
  Jeg er åpen for å dra hvor som helst i Norge og vil gjerne oppleve andre landsdeler.
  Jeg har en stor interesse for dyr og natur, og jeg har noe erfaring. Jeg har bodd ett år på en gård med sauer og høner, utenom det har vært mye på venners gårder og trives blant gårdsdyr. I tillegg lærer jeg raskt og er alltid åpen for nye utfordringer og erfaringer.
  Jeg er glad i fysisk arbeid og trives svært godt ute. Fra tidligere jobber har jeg diverse erfaring innen realfag, service og undervisning. Jeg har en ståpåvilje og gjør alltid mitt beste for å gjøre en god jobb.
  Jeg har billappen og er ledig mellom 12. juni og 17. august.
  Ta gjerne kontakt!
  Hilsen Vilde Å. Torp
  vildings97@hotmail.com

 35. Anonym seier:

  Vi er to søstre på 24 (Ingrid) og 28 år (Kristin) som gjerne kunne tenkt oss å jobbe på seter i sommer. Vi holder vanligvis til i Trondheim, hvor vi begge henholdsvis studerer og jobber innenfor molekylær medisin. Vi har vokst opp på et lite sted med kjøkkenhage, høner, kaniner, hest i en periode, men har utover dette ingen spesiell erfaring innen husdyrhold.
  Da begge har en liten drøm om å skaffe seg småbruk en gang i fremtiden, er vi veldig interessert i å lære mer om seterdrift og dyrehold. Utover dette er vi begge opptatt av landbruk og matproduksjon, og det hadde vært givende å lære mer i praksis. Dersom noen av dere også holder på med annen foredling, som f.eks. osteproduksjon eller annet hadde dette vært veldig gøy å få innblikk i!
  Ellers er vi begge aktive jenter, som liker å holde på med friluftsliv både på sommer- og vinterstid, som for eksempel fotturer, klatring, langrenn og topptur. Vi er også utholdende, vant til å jobbe fysisk, og lærer fort.
  Ingrid ser optimalt sett for seg å jobbe 4 ukers tid, men er fleksibel. For Kristin er det aktuelt å jobbe 2 uker. Vi har begge førerkort.
  Mvh
  Ingrid Aass Roseth og Kristin Roseth Aass
  e-post: ingridroseth@gmail.com

 36. Hei!
  Vi er to jenter på 16 år som går første året naturbruk på Mære landbruksskole. Dyr og natur er en stor interesse for oss begge, så seterlivet ville passet oss perfekt. Vi er interesserte i en sommerjobb og kan jobbe hvor som helst i landet. Som følge av vår studieretning har vi relevant erfaring med de fleste husdyr. Lærelysten er stor hos begge, og vi er svært arbeidsvillige og positivt innstilt til hardt arbeid. En av oss har traktorlappen. Om dette virker interessant, ikke nøl med å kontakte oss på 45889400 / 94183883 🙂

  Toni Frigaard og Anna Sletten Bedin

  toni.frigaard@gmail.comannaflyta.no

 37. Andrea seier:

  Hei,
  Jeg er en kvinne på 25 år som ser etter jobb på gård. Kan gjerne begynne omgående, og har mulighet til å jobbe fram til påske.
  Sommeren 2019 jobbet jeg på en støl med melking av geiter samt annet lett gårdsarbeid, noe jeg trivdes veldig godt med og skal for øvrig tilbake dit sommeren 2020.
  Jeg holder nå på å ta siste emnet av en bachelorgrad i psykologi. Emnet er nettbasert, så kan gjøre dette hvor som helst.
  Referanser kan sendes på forespørsel.
  Ser frem til å høre fra deg!
  Mvh,
  Andrea Å.
  andyy_94@hotmail.com

 38. Anonym seier:

  Hei
  Vi er to søstre på 22 og 25 år som ønsker å arbeide på en seter i sommer (2020). Vi er to eventyrlystne jenter som alltid har hatt en interesse for naturen og dyr. Vi har ingen erfaring fra seterlivet, men dette er for oss noe vi har villet i lang tid. Begge to er arbeidsomme, pliktoppfyllende og omsorgsfulle. Selv om vi ikke har så mye erfaring fra dette tidligere er vi alltid nysgjerrig og ivrig etter å lære mer.
  Jeg (søster på 25 år) studerer medisin på mitt femte år, og burde få meg en jobb på et sykehus for å få erfaring. Det som trekker meg i den andre retningen er drømmen om å jobbe på en seter.
  Den andre søsteren på 22 år har i to år bodd i Australia hvor hun har jobbet på en fiskefabrikk og på en vingård der hun har lært å dyrke på økologisk vis. I tillegg har hun brukt ett år på å reise i Asia.
  Vi ønsker å lære, og er åpen for arbeid med både kyr/geiter.

  Mvh. Sofie Helvig
  sofie.helvig@hotmail.com

 39. admin seier:

  Hei!
  Jeg er ei jente på snart 15, og har ei venninne på snart 17 år. Vi har sett for oss at det kunne vært gøy og lærerikt å jobbe på seter en sommer. Begge to har mye erfaring med store dyr, da vi begge to rir aktivt. Jeg er også ganske vant med kyr, siden min bestefar drev tidligere gård, som nå min eldre bror driver. Har vært der og hjulpet til en del. Ingen av oss har lappen, men har foreldre som gjerne vil kjøre oss hit og dit:)

  Vi beskriver oss selv som pliktoppfyllende, arbeidsomme og dyrevenner.

  Om noen ønsker to setertauser, ikke nøl med å ta kontakt!

  Karen T. Brattli

  karen.brattli@gmail.com

 40. Hilde seier:

  Hei!
  Ektepar søker sommerjobb. Kan jobbe med diverse, alt fra stell av dyr til å yte service. Har erfaring innen flere yrker. Catering/ matlaging, servering, røkter, avløser, jobbet på seter og med melkekuer og travhester og kundeservice osv. Voksne pålitelige folk, nøyaktig og ryddige, ærlige og til å stole på.
  43 og 37 år gamle. Oppstart etter avtale.
  Send e-post for mer info samt telefon nummer.

  hillijoon@gmail.com

 41. Romea Som seier:

  Hei

  My name`s Romea from Switzerland. We have a lot of Alps, I know. But somehow Norway and it`s astonishing nature and it`s culture interest me a lot – I want to come back and experience Norway working on an alp. I`m love to live and work with nature. I`m openminded, a quik learner, I do have endurance and soooo much motivation to spend the summer on an alp in Norway.

  Would be beautiful to hear from you.

  All the best,
  Romea

  somromea99@gmail.com

 42. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg er en jente på 20 år fra innlandet som kunne tenke meg en sommerjobb på gård/seter deler av sommeren 2020. Jeg har bestandig vært glad i dyr og synes det å være blant dyrene både gir meg energi og indre ro. Fra før har jeg lite/ingen erfaring med gårdsarbeid, men er mer enn villig nok til å lære. Jeg beskriver meg selv som pliktoppfyllende, omsorgsfull, pålitelig og arbeidsom – er ikke redd for å ta i et tak. For tiden studerer jeg for å bli sosionom, og arbeidsmessig har erfaring fra både serviceyrke og helse/omsorg. Har veldig lyst til å tilegne meg en ny type kunnskap, og seterlivet har i en lang stund vært en drøm. Jeg har egen bil.
  Gjerne send meg en melding!
  Epost: Karolineam99@hotmail.com

  Mvh Karoline Amdahl

 43. Hei. Jeg er en 46 år gammel mann med en hund som alltid er i bånd. Jeg er på leiting etter en jobb sommer som vinter. Gjerne som gjeter men alt av intresse. Har vokset opp og jobbet med dyr men aldri på en Seter. Har ikke førerkort.

  Mvh
  Kjell Ulven Valsjø
  kjellvalsjo@gmail.com

 44. Katharina seier:

  Vi er et samboerpar på 30 og 37 år fra Trondheim som ønsker oss sommerjobb på seter. Vi startet på voksenopplæring i landbruksfag nå i høst på Mære landbruksskole og kunne tenkt oss sommerjobb på seter for å tilegne oss mer praksis men også for opplevelsen sin del. Vi har lite erfaring fra før, men håper det ikke utgjør noe hinder. Vi ønsker å lære og er åpen for arbeid med både kyr/geiter og evt dyrking av grønt. Da vi ikke har mye erfaring fra før ser vi at det kan være best å arbeide på seter med ikke altfor mange dyr.
  En av oss kommer til å arbeide frivillig med husdyrstell og dyrking av grønt på Voll gård i Trondheim fra januar 2020 og utover våren. Så noe erfaring vil vi inneha innen sommeren.
  Vi ønsker helst arbeid nord/sør for Trondheim, i nærliggende kommuner eller fylker.
  Vi har en sønn på 4 år som vi må ha med oss som assistent, dette vil være en stor og lærerik opplevelse for han og han elsker å være med dyr.
  Håper på å høre fra noen.

  Mvh
  Kine W.Aune

  Epost: kinewaune@hotmail.no

 45. Anonym seier:

  Hei.
  Jeg er en mann på 60 som er på utkikk etter en sommerjobb på
  seter/gård (ca. mai til september) i 2020.
  Jeg har en agronomisk utdanning i bunn og jobbet som avløser
  tidligere. Akkurat nå er jeg turistguide i Bergen med gjester fra
  mange ulike land. Når jeg har ledig tid jobber jeg som kaffevert på
  Bergensbanen. Jeg snakker flytende norsk, engelsk, tysk, fransk og
  nederlandsk. Det ville vært helt topp med bevertning og innlogering av
  gjester ved siden av arbeidet på seter/gården.
  Vestlandet er mitt foretrukket område men kan egentlig jobbe hvor som
  helst. Jeg førerkort for bil og traktor/snøscooter.

  Paul
  paul@evers.no

 46. Anonym seier:

  Hei.
  Jeg er en kvinne på 31 år som ønsker seterjobb for sesongen 2020. Jeg har jobbet på seter med kyr flere sommere tidligere og kan melke både for hånd og med maskin. Jeg finner stor glede og ro i seterlivet, og trives veldig godt med stell av dyr.

  Jeg er gift og har en datter på 3 år, og mann og barn tenker jeg å ta med meg til seters. De har opplevd setersommer før og trives godt med det. I utgangspunktet ønsker vi å finne en koselig seter hvor vi kan tilbringe sommeren, og hvis vi finner et slikt sted kan jeg jobbe kun for oppholdet.

  Jeg har referanser som kan sendes på forespørsel.

  Mvh
  Annie Dahr Nygaard
  annie.d.nygaard@gmail.com

 47. Hei.
  Jeg er en jente på 23 som kunne tenke meg en gårdbasert sommerjobb, gjerne på seter, sommeren 2020, mulighet for utover høsten også. Jeg er da ferdig med bachelor i biologi, og kunne gjerne tenkt meg å utvide erfaringsområdet mitt litt. Jeg er glad i natur og dyr, har holdt på med hest i mange år, og har også i det siste fått en stor interesse for planter og dyrking. Spesielt kunne jeg tenkt meg å jobbe med dyr, gjerne sau og geit. Hest hadde vært nydelig, om mulig.
  Ved siden av at jeg synes en sånn jobb i seg selv hadde vært veldig gøy, kunne jeg tenkt meg litt bredere erfaring innenfor faktisk ressursbruk i Norge, økologisk landbruk og spesielt seterdrift, da dette er av interesse innenfor min retning i økologi. Mer lærdom rundt dyrking og jordbruk kunne jeg også likt.

  Ellers er jeg aktiv, liker svært godt at det skjer ting, som fotturer med overnatting, toppturer på ski, surfing og klatring. Jeg er utholdende og liker praktisk arbeid. Jeg har vokst opp på småbruk, uten at vi har hatt stor gårdaktivitet der utover høner og en hund 🙂
  Jeg er åpen for å jobbe hvor som helst. Jeg har bil.

  Mvh
  Ingvild Remø
  ingvildrem@hotmail.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.