Ønskjer jobb

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

Får du problem, send epost til seter@seterkultur.no

43 svar til Ønskjer jobb

 1. Anonym seier:

  Er på utkikk etter seterjobb og annet liknende fra august og utover.
  Liker å jobbe med dyr og være ute i all slags vær.
  Jobber godt og nøyaktig og bryr meg.
  Er glad i å formidle.

  Bor i Bergen og kan reise for arbeidets skyld deltid eller heltid

  Julie Aas
  julieadele.stangaas@hotmail.com

 2. Ønsker meg seterjobb el med melkeku i 14 dager ev lengre i løpet av august mnd

  ola andersbakken
  oandersb@bbnett.no

 3. admin seier:

  Ønsker å være budeie eller gjeter ca 14 dager i juli/august.. Har mye erfaring med sau, og har border collie og hund trent på kadaver.
  Hadde budeiejobb med melkekyr i fjor som ga mersmak.
  Jeg er opptatt av god dyrevelferd og er pliktoppfyllende.
  Et pluss er om man kan drive litt med foredling.
  Ønsker å ha med min datter på 14 år og hundene. Vi bor i Østfold, så en reisevei på +- 4 timer er godt innafor.

  Ring eller send sms ved interesse.

  Mvh Line Fredheim
  Tlf 91855023
  marihonning@gmail.com

 4. admin seier:

  Hej!
  Jag skriver till er med anledning av att jag söker tjänst som budeie till sommaren. Jag är uppvuxen på en ekologisk jordbruksgård utanför Stockholm och har jobbat mycket med jorden och har även en del erfarenhet av djurskötsel. Jag undrar om ni känner till några bönder som söker budeier till sommaren eller om ni vet var jag kan vända mig för att söka tjänsten.

  Jag är en glad och positiv person med mycket energi men även ett stort lugn när det behövs. Jag njuter av att arbeta utomhus och är inte rädd för att hugga i. Jag är ordningssam, snäll och har god fysisk kondition. Jag har erfarenhet av byggnadskonstruktion och har bland annat byggt ett litet hus tillsammans med min partner.

  Hör gärna av er till mig om ni har några frågor!

  Med vänliga hälsningar,
  Evelin Sillén

  +46709438239
  Evelin.sillen@gmail.co

 5. Anonym seier:

  Vi er en familie på fem. 2 voksne på 42 og 44 år. 3 barn på 11, 9 og 7 år. Ønsker å kunne vikariere ca ei uke på seter i sommer i fine fjellomgomgivelser. Vestlandet etc. Vi bor i Trondheim.
  Vi har erfaring fra seterliv med kumelking i Trollheimen en uke hver sommer i noen år. Begge er oppvokst på gård og mannen jobber i felleskjøpet.

  eholoyen@hotmail.com

 6. Regine Nagelhus seier:

  Hei!

  Agronom og lærerutdannet dame på 49 år. Erfaren med melkeproduksjon, og har setret to somrer tidligere. Søker en seter med melkeproduksjon (ku) sommeren 2018.
  Pålitelig og nøyaktig i arbeidet, erfaren med kalving og kalvestell. Opptatt av dyrehelse. Har hjelp av min to sønner på 15 og 21 år. Vi tilbringer gjerne sommeren til fjells.
  Helst ikke foredling av melka på seteren!
  Referanser på forespørsel!

  Regine Nagelhus
  Mob: 90 40 70 60
  regine@live.no

 7. Synnøve Grøgård seier:

  Hei!
  På utkikk etter jobb på støl i sommer(2018).
  Er ei jente på 23 år. Har erfaring med melking av kyr og gjeiter.

  Jeg har 4 huskyer som jeg nesten må ha med meg, de står på kjetting og er veldig rolige.

  Hilsen
  Synnøve Grøgård
  synnove.grogard@gmail.com

 8. admin seier:

  Hei! 🙂
  Jeg heter Erle, og jeg leter etter en sommerjobb! Kan godt jobbe utover høsten, gjerne på en seter og kanskje som gjeter! I fjor jobbet jeg som budeie på Reindalsseter, noe som var veldig fint men jeg har så lyst til å jobbe med dyr, og gjerne på en gård. Er i fysisk god form og til vanlig studerer jeg økologi og naturforvaltning i Bø i Telemark,
  hvor jeg stort sett bor i lavvon å er mye ute i naturen.
  Jeg ønsker å jobbe med noe innenfor natur, fjell og dyr, har billappen og kan reise hvor som helst i sommer. Hvis dere vet dere om noe som kunne passe si gjerne i fra 🙂

  Med vennlig hilsen
  Erle Marlene Botten Hedne
  erle@hedne.no

 9. Anonym seier:

  Hei!

  60 år gammel dame fra Ukraina ønsker seg sesongarbeid på en gård eller lignende i Norge. Er en bonde selv og driver med stelling av kyr, geit, hester, sauer og høner i mange år. Kan ikke språket. Arbeidsrom, pliktoppfyllende og vant til fysisk arbeid. Ønsker å bo på stedet og er fleksibel til oppstartsdatoer og geografisk beliggenhet av arbeidsplassen.

  lacenta@meta.ua

 10. Andreas Vestøl Løvsletten seier:

  Hei!

  Jeg er en 28 år gammel mann fra Asker som elsker friluft og dyr. Jeg har vokst opp med dyr og trives svært godt i deres selskap. Har litt erfaring fra gårdsarbeid fra slekt som driver med dette.

  Utlyser her først og fremst min interesse for å gjete en flokk dyr på beite som kan være utsatt for rovdyr eller andre farer. Kan fint bo utendørs sammen med flokken så lenge som trengs.
  Har stor erfaring med friluft da jeg var med på mange lange turer i skog og mark under oppveksten. Jeg trives svært godt med å sove under åpen himmel.

  Gårdsarbeid o.l. er selvsagt også av interesse.

  Ta kontakt om du trenger en som kan hjelpe til under beitesesongen.

  Vennlig hilsen
  Andreas Vestøl Løvsletten

  andreas3000@hotmail.no

 11. Synneve Øien Frøyen seier:

  Hei,

  Eg er ei hyggeleg og arbeidsvillig kvinne på 25 år som ynskjer sommarjobb på seter/støl i sommar (juli 2018). Studerar no 2 året på plantevitskap, jord -og hagebruk ved NMBU og jobbar elles i kaffibar/kafé. Er veldig interessert i seterdrift og seterkultur og vil veldig gjerne lære meir om ysting og anna produksjon på seter.

  Har tidlegare vore med på Grønt Spatak gjennom Natur og Ungdom, der eg jobba 10 dagar på ein seter på Tynset. Her fekk eg erfaring med mjølking av kyr, tilsyn til sauar, grisar og høner og arbeid på seter og gard. Elles er eg arbeidsvillig, kreativ, glad i natur og dyr og vil veldig gjerne lære nye ting.

  Ynskjer arbeid i Sogn og Fjordane og omegn, men jobbar gjerne andre stader i Noreg.

  Venleg helsing

  Synneve Øien Frøyen
  synnevefroyen@gmail.com

 12. Hilde Berntsen seier:

  Vi er et ektepar på 35 og 41 år som ønsker å jobbe på seter i sommer.
  Vi er seriøse ryddige folk med en enorm arbeidskapasitet. Vi er selvsagt veldig dyrekjære og nevenyttige og tar i både et og to tak. Har høy arbeidsmoral og trives godt i naturen og i arbeide med dyr. Oppstart etter ønske fra dere avtales. Vi kan jobbe til utpå høsten. Og om det er mulig ønsker vi å komme tilbake hver sommer og jobbe på seteren. Vi har mulighet til å arbeide hver vår/sommer til utpå høsten.
  Vi er rolige ordensfolk som trives med hardt arbeide og gjør gjerne en ekstra innsats utover ordinære oppgaver om ønskelig. Vi har god erfaring med flere typer dyr og dyrehold.

  Hilde Berntsen
  hillijoon@gmail.co

 13. admin seier:

  Kjære geiteelskere

  Vi er et sveitsisk-østerriksk par med mange erfaring med geit – på gårder og seter i Norge og i Sveits. Vi hadde ansvar for mellom 40 og 400 geiter, kan melke og yste (kvitost, brunost, ferskost, yoghurt, feta, etc.).

  Vårt store ønske er å være tilbake på en seter i Norge.

  Dine dyr skal være i gode hender og du kan sette oss på alle jobber rundt på gården, i ysteriet og for snekker eller reparasjons arbeider – Martin er en veldig god håndverker.

  Vi er også vandt med gastronomi og snakker engelsk, tysk, fransk og spansk. Vi er voksen, arbeider selvstendig or er personer som får ting unna. Vi er absolutt pålitelig, tar ansvar, klarer oss med fjellet og kan takle det norske været ☺

  Vi gleder oss mye til å høre fra deg!

  Bertie og Martin

  rohrbeiser@gmail.com

 14. Henning Almli seier:

  Hei Arbeidsom, posetivt og hyggelig man på 39år, Som ønsker å jobbe på sæter, har jobbet 13 år på gård i Løten på hedmarken. Med melkeproduksjon båsfjøs. Foring og stell av ku, ungdyr og kalvforing ta kontakt om dere har bruk for meg og min erfaring med ku. Og melkeproduksjon.

  Med vennlig hilsen
  Henning Almli.
  hennfuru@hotmail.com

 15. Sofie May Rånes seier:

  Hei!

  Eg har alltid hatt ein draum om å jobbe på gard. Å vera ute i all slags vêr eg noko eg trivast veldig godt med, og ikkje minst fysisk arbeid. To somrar jobba eg som gartnar ved eit sjukehus og hadde ansvar for eit stort område. I år har eg lyst til å læra om gardsdrift og dyr.

  Ta kontakt!

  Sofie May Rånes
  sofiemra@gmail.com

 16. admin seier:

  Hei! Er du på utkikk etter en hardtarbeidende og pliktoppfyllende person til gårdsarbeid /seterarbeid i sommer?

  Jeg er en 23 år gammel student som gjerne ønsker seg å jobbe på seter sommeren 2018. Kan jobbe hvor som helst i landet så lenge det er bofasilliteter på stedet.

  Jeg har erfaring med melkekyr og melkeorgan, og har tidligere jobbet som avløser i Gol. Med andre ord, jeg vet hva dette arbeidet innebærer og jeg lengter tilbake til det. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer og geiter.
  Ellers er jeg er en blid og omgjengelig person og er motivert for å jobbe. Jeg er glad i å ta i et tak 🙂

  Det er mulig jeg er ledig fra slutten av mai hvis det ønskes. Ikke nøl med å kontakt! Jeg kan sende referanse og CV hvis det ønskes.

  Vennlig hilsen
  Malin Johansen
  Tel: 91606361
  malin.johansen94@gmail.com

 17. Celina Victoria Svaleng seier:

  Hei!
  Vil du gi meg drømmesommeren min?
  Jeg er ei jente på 24 år fra Bodø som for tiden studerer ved NTNU i Trondheim. Her har jeg studert i nærmere fem år og til neste sommer er jeg ferdig med master i ledelse av teknologi, med en IT-og økonomibachelor i bunnen. Jeg har hatt mange ulike sommerjobber og deltidsjobber de siste årene, for det meste i teknologibedrifter, luftfart og serviceyrker.

  Ettersom det i år er min siste sommerferie som student ønsker jeg å prøve meg på et nytt område som jeg er veldig nysgjerrig på, og ønsker derfor å jobbe med gårdsarbeid, dyr og mennesker på en ny måte. Jeg har dessverre lite kjennskap til gårdsdrift, men er som sagt svært nysgjerrig på området og ønsker å lære alt! Det beste jeg vet er å være ute i naturen, og gå i fjellet, i tillegg til at jeg elsker praktisk arbeid både håndarbeid samt mer fysisk krevende arbeid. Jeg lærer også veldig fort, så du trenger bare vise hvordan ting skal gjøres én gang så er jeg relativt selvdreven etter dette.

  Dersom du vil gi meg en uforglemmelig sommer som jeg kan leve lenge på, trenger litt hjelp på gården din og litt ekstra arbeidskraft kan jeg love deg at jeg stiller med godt humør, mye pågangsmot og stor lærevilje. Jeg ser for meg å jobbe over 6-8 uker i perioden juni-august, og kan jobbe hvor som helst i landet mot så lenge det finnes bofasiliteter.

  Med vennlig hilsen
  Celina Victoria Svaleng
  cvsvaleng@gmail.com

 18. Pernille Høegh seier:

  Hei!
  Jeg heter Pernille og er 27 år. Jeg ønsker å finne meg jobb på seter sommeren 2018. Jeg har vokst opp på gardsbruk med kyr, griser, hester og sauer. Jeg har tidligere studert på landbruksskole i Danmark, og har erfaring med melking, markarbeid og håndtering av hester. (Ridning og kjøre med hest.)
  Jeg er vokst opp i Danmark, (og jeg forstår norsk mye bedre enn jeg skriver det 😉 ), men flytter til Trondheim denne sommeren, der jeg har studert tidligere og fortsatt kommer og studere. Jeg er et arbeidsjern, ansvarlig og god til å gjøre ting av meg selv. Jeg har jobbet mange år i ulike serviceyrker og elsker å jobbe med både mennesker og dyr. Jeg er mild, omgjengelig og pålitelig.
  Jeg elsker fjell og natur, trives veldig godt ute og håper på en trivelig setersommer i det norske.

  Jeg kan jobbe fra begynnelsen av juni til ca. i midten av august.

  Vennlig hilsen
  Pernille Høegh
  pernillehoeegh@gmail.com

 19. Anonym seier:

  Dame på 45 år fra Verdal ønsker budeiejobb på seter sommeren 2018. Har mange års erfaring med dyr og stell av dyr både ku, sau og gris. Ønsker helst og jobbe på seter med geit for det er et dyr jeg ikke har noe kjennskap til, men ønsker å lære om den produksjonen også. Det kan gjerne være en plass hvor det ystes og lager andre produkter av geitemelk. Ta kontakt om har bruk for meg og min erfaring!

  Vennlig hilsen
  Brit Merete Karlgård
  britkarl@live.no

 20. Malik Riishøj seier:

  Hej på Stølen!
  Jeg er 27 år og til maj færdiguddanet Agronom fra sogn Jord- og Hagebruksskule.
  Jeg ønsker å tilbyde min arbejdskraft og kompetance på en Støl eller Sæter denne sommer.
  Jeg er særligt interesseret i Hardføre og stedegne dyreslag, herunder gamle raser som Vestlands Fjordfe, Telemarksfe, STN og Spælsau.
  Her i Norge har jeg haft chancen for at afprøve mig selv i forskellige situationer indenfor gårdsarbejde – både på skolens gård og på andre spændende gårde rundt i landet;
  Denne sommer har jeg været gedehyrde og ostemager på den mest charmerende, 400 år gamle Støl oppe i dalen; Jeg har lavet hø på et småbruk, der klænger sig til de vindomsuste fjellsider og jeg har rejst langt, langt østpå (Brandbu) for at lære hemmelighederne til at holde de gamle kornsorter, særligt de Norske Landraser, i live i en moderne og industrialiseret Verden.
  Jeg har tidligere jobbet som skogsarbeider og kulturlandskapspleier i Danmark og Island.
  Jeg glæder mig til å høre fra jer!

  Malik Jim Riishøj
  malikjim90@gmail.com

 21. Tuva Mjelde Refsum seier:

  Hei! Jeg er en engasjert og trivelig jente på 17 år (18 i november) og ønsker sommerjobb på seter sommeren 2018.

  Jeg har jobbet frivillig på ei seter på Tynset gjennom prosjektet Grønt Spatak, lært å melke kyr og se til sauer, høns og gris. Min far er veterinær og har lært meg en del om husdyrhold. På fritiden er jeg engasjert i klima og miljø, jeg trives godt i fjellet og er glad i kunst og kultur. Deltidsjobb på kafé i nesten et år har gjort meg svært organisert, pliktoppfyllende og hygienebevisst. Jeg er også veldig glad i å lære nye ting og håper på sommerjobb på seter for å få både erfaring og opplevelse.

  Ønsker du å ansette en sosial, hardtarbeidende og ivrig budeie i sommer eller har spørsmål, ta kontakt!

  Vennlig hilsen
  Tuva Mjelde Refsum
  tuvamr@gmail.com

 22. admin seier:

  Eg heiter Marko er 29 år og fødd i Serbia. Dei siste fire åra har eg arbeidet i Norge. Det var mjølking av 60 kyr. Har erfaring med traktorkøyring.Trenger du ein arbeidstakar, kan du kontakte meg!
  Hilsen Marko
  dako.dasic@gmail.com

 23. Mari Sundbye Forberg seier:

  Hei!
  Jeg heter Mari, er 23 år og studerer historie på NTNU i Trondheim. I sommer har jeg veldig lyst på sommerjobb på en seter. Jeg kan tenke meg både besøksseter og å jobbe bare med seterdriften. Har gått på Fosen Folkehøgskole der vi drev et økologisk jordbruk med både dyr og grønnsaker, og har jobbet på Sverresborg Folkemuseum som formidler i rolle der jeg stelte dyr og fortalte om gardsdrift i gamle dager. Kan jobbe fra medio juni til medio august.
  Jeg er blid, arbeidsom og entusiastisk. Dessuten er jeg til å stole på. Jeg har stort engasjement for tradisjonell gardsdrift og norsk historie, og har veldig lyst til å tilbringe denne sommeren med noen trivelige kyr, sauer eller geiter!

  Mari Sundbye Forberg
  mari.forberg.95@gmail.com

 24. admin seier:

  Kjære seterliv!
  Vi er to venninner på 25 og 26 år som ønsker oss budeiejobb en periode i sommeren 2018. Vi var begge to på Håvardsrud Seterliv som budeier i 2018, og jeg (Unni) var også på Håvardsrud 4 uker som budeie i 2013.
  Vi er vant med kuleit, melking både for hånd og med maskin, håndtering/ridning av hest og håndtering av sauer, geiter, høner, griser og andre dyr.
  Jeg og Ane møttes på Norges Veterinærhøgskole i 2012 der vi begge begynte på veterinærmedisin. Etter to år byttet Ane til humanmedisin og Unni til biovitenskap. Vi har begge en brennende interesse for gårds- og seterliv og har godt håndlag med dyr. Vi er vant med lange arbeidsdager på setra og ble brukt som poteter; gjerdefiksere, turguider til hest, melkere, høyhentere, melkeprøvekjørere og en rekke andre ting. Unni stiller også med to gjeterhunder.
  Vi håper på en like trivelig setersommer som vi hadde ifjor!

  Hilsen Ane Aasmo Finne og Unni Margreta Martinsen.
  Telefon Unni: 46742420
  unni.m.martinsen@gmail.com

 25. Gro Marit Hakstad seier:

  Hei,
  Eg er ei livlig jente født 2000 som ønsker å jobbe på ei sæter i sommer. Eg er frå Nordmøre og bor på eit småbruk. Vi har hester, hund og katt, tidligere hadde vi også sauer. No går eg på Øya landbruksskole i Trøndelag 2. året og stortrives med gårdsdrift, dyra og alt arbeide som følger med. Målet mitt er i første omgang å bli utdanna agronom. Eg har lyst til å jobbe på sæter i sommer og ute i naturen. Sist sommer jobbet jeg på ei skjerma avdeling på sykeheimen i Surnadal. Jeg trivdes veldig godt med det å, kontakten med folk er veldig interessant, men det er naturen, dyra og arbeidet med det som er mitt hjerte nærmest. Håper på ei positiv tilbakemelding.

  Vennlig helsing Gro Marit Hakstad
  hakstad@svorka.net

 26. Regine Nagelhus seier:

  Hei!

  Agronom og lærerutdannet dame på 48 år. Oppvokst med melkeproduksjon og har setret to somrer tidligere. Søker en seter med melkeproduksjon (ku) sommeren 2018.
  Pålitelig og nøyaktig i arbeidet, erfaren med kalving og kalvestell. Har hjelp av min to sønner på 15 og 21 år.
  Helst ikke foredling av melka på seteren!
  Referanser på forespørsel!

  Regine Nagelhus
  Mob: 90 40 70 60
  regine@live.no

 27. Aurora seier:

  Heisann!
  Jeg er ei trivelig jente på 17 (som fyller 18 senere i år), som er på utkikk etter sommerjobb på en seter. Jeg er arbeidsom, pliktoppfyllende og effektiv. Og jeg vil gjerne få utfordret meg. Jeg omgås lett med mennesker, men trives også i eget selskap.
  Har en interesse i friluftsliv, og har også bestått jegerprøven. Jeg er vokst opp med gordonsettere som jeg kommer godt overens med, og det gjør jeg også med andre dyr. Viss du tror du har bruk for meg er det bare å sende på en mail til

  atgunder@hotmail.com
  Hilsen Aurora.

 28. Suleiman Adam seier:

  Hei
  Jeg er en gutt på 19 år fra Sudan (Darfur) som bor i Bergen og ser etter jobb i sommer. Jeg har erfaring fra ulike typer gardsdrift. Jeg har vokst opp med geit, høns og esel. Jeg jobbet som gardsgutt i ett og et halv år i Libya med sau. Har erfaring med gjeting, melking av geit m.m.
  I Norge har jeg jobbet på sykkelverksted, og kan sende attest fra dem.
  Jeg er arbeidssom og i god form. Liker å arbeide både inne og ute, og liker godt å være i fjellet i Norge. Jeg kom til Norge for nesten tre år siden og snakker norsk.

  Håper noen har jobb til meg.
  Hilsen Suleiman Adam
  Mobil: 47746158
  suliman.abdellh@gmail.com

 29. Helle Roland Rolfsrud seier:

  Hei!

  Jeg er en 17 år gammel (blir 18 i år) jente som har veldig lyst til å jobbe på en gård eller seter. Erfaringen jeg har er at jeg har jobbet mye i grisefjøs og at jeg har gått VG1 Naturbruk, på skolen lærte vi mye om gårdslivet med gris, ku, høns og hest. Nå går jeg VG2 hest- og hovslagerfaget på et lite sted som heter Bygland.
  Jeg er seriøs, pliktoppfyllende og lærer veldig fort , gjør det som må gjøres. Er vant med lange harde dager i både skogen (hugge tømmer med motorsag) og i stallen/fjøset.
  Jeg har lyst til å bo på en seter fordi jeg vil ha et lite avbrekk fra Internett og sosiale medier, da det suser rundt meg 24/7.

  Bare å ta kontakt hvis jeg virker interessant

  Helle Roland Rolfsrud

  hellerolfsrud99@gmail.com

 30. God dag, kjære norske bønder!

  Her er jeg en stakkar ukrainsk agronom, med 10 års erfaring, som ser etter jobb hos dere. I ti lange og lykkelige år har vi drevet vår familiebedrift med korn og fugleproduksjon, samt melkekyr, geiter, griser og noen sauer. Vi drev stort med hvete, rug, havre, mais og bygg. Hadde dyrket og fulgt opp ulike typer fugler helt fra inkubator til markedsplass i form av egg og kjøtt. Der var det både kyllinger, kalkuner, gås og ender. Vi jobbet selv, hadde innleid arbeidskraft og enkle robothjelp i melkeproduksjon. Dessverre ble vi presset ut av markedet av store innkjøpskjeder som ga oss for lite inntekt. Nå ser jeg etter en jobb i Norge og håper at både min kunnskap og erfaringer kan fortsatt brukes i landbruket, da dette er livet mitt. Det er det jeg kan og vil jobbe med. Så klart har jeg førerkort klasse B, C og kan også kjøre traktor. Elsker jord, planter og dyr. Jeg snakker engelsk, og har begynt å lære norsk. Da jeg ønsker å få realkompetanse i Norge som agronom. Denne annonsen fikk jeg hjelp med å skrive av en tidligere kunde av meg som bor nå i Norge og anbefalte meg å prøve lykken her i landet. Derfor har jeg både referanser fra norske og ukrainske kunder og samarbeidspartnere. Vennligst ta kontakt med meg på engelsk. Jeg kan starte å jobbe omgående i fra noen måneder opp til et halvt år eller mer ( ett år). Jeg blir glad i å hjelpe noen som tar vare på det grønne og levende rundt oss.

  Med vennlig hilsen
  Yurii Omelianchenko
  yuriiomelianchenko@i.ua

 31. Hei
  Jeg og mine to barn, Bruno 13 og Junifer 11, ønsker å dra til fjells og passe geiter på en seter igjen denne sommeren, 2018.
  Vi har passet geiter i to sommere på en seter i Heidal, mens barna var små.
  Nå ønsker de å dele ansvaret sammen med meg. Den gangen hadde vi 40 geiter vi melket med en halvautomatisk maskin. Det gikk veldig bra, og enn så små de var hadde barna sine mindre oppgaver. Nå håper vi å kunne reise til fjells igjen og være budeier.
  Fjellet er det beste stedet å være om sommeren!

  Vennelig hilsen
  Regien , Bruno og Junifer Cox Baggethun
  regiencox@gmail.com

 32. Ine seier:

  Hei.
  Arbeidsom, positiv og hyggelig dame på 32 år, som ønsker å jobbe i lærerferien i sommer. For to år siden jobbet jeg i to uker med å holde oppsyn med sau i Hedmark, samt litt småting/bistand på en gård. Trivdes med alle arbeidsoppgavene, om det var å rive opp ugress under strømgjerder, flytte halmballer til traktorhenger, andre småting og selvfølgelig vandring i skogene resten av dagen. Mitt favorittsyssel er å gå i fjellet, og små arbeidsoppgaver ute, og dette ble derfor en fantastisk opplevelse. Håper jeg kunne gjort tilsvarende sommeren 2018, rundt 4 uker. Ingen formening om hvor i landet; hjelper gledelig til hvor som helst.

  Kontakt meg på Lisbeth.bjorno@gmail.com
  Hilsen Lisbeth Trøite Bjørnø

 33. Erlend Storaker Christensen seier:

  Hei !

  Jeg er en mann på 24 år med et stort ønske om å få jobbe på gård eller seter våren og/eller sommeren 2018, med mulighet for å jobbe hvor som helst i landet. Skulle det være behov for det, kan jeg fint jobbe både før og etter nevnte perioder.

  Jeg har over to perioder bodd og arbeidet på Island, senest fire måneder i høst. Først og fremst som servitør, men ettersom jeg bodde på gården til restauranteieren, ble det til at jeg hjalp til på gården også. Det innebar blant annet sanking, fôring og klipping av sauer. Jobber gjerne med andre dyr også, det skal sies.
  Jeg er en eventyrlysten fyr som elsker fysisk arbeid, er godt vant med dyr og som også har jobbet som vaktmester på Færøyene og på hotell i Estland.

  Vennlig hilsen

  Erlend S Christensen
  93nordmann93@gmail.com

 34. Tuula Sharma Vassvik seier:

  Hei! Jeg er en 25 år gammel kvinne som har lyst å jobbe som budeie en sommer-sesong (sommeren 2018). Jeg har ikke erfaring med dette, men har snakka med venner som har fortalt om sine erfaringer i denne stillinga og jeg syns det virker utrolig givende.

  Jeg har en del erfaring med å jobbe ute i all slags vær både som gartner-assistent og som felt-assistent under arkeologiske utgravninger. Å være ute og å jobbe fysisk er noe jeg er veldig glad i.

  Håper på å høre fra deg!

  Med vennlig hilsen
  Tuula Sharma Vassvik
  tuulalu@hotmail.com

 35. Anne Bø Tibballsa seier:

  Hei,
  Jeg er ei smilende og arbeidssom dame som ønsker å jobbe på seter i sommer, gjerne som budeie, eller med annet arbeid dere har behov for. Jeg har erfaring fra somre på gård med melkefjøs i ungdomstida.
  Jeg er 36 år og jobber til daglig som landskapsarkitekt. I år ønsker et avbrekk fra kontordagene, og tilbringe en hel sommer ute i landskapet, og bli litt bedre kjent med den flotte setertradisjonen fra innsiden. Jeg er sprek og glad i å være ute i skog og fjell.

  Hilsen Anne Bø Tibballsa

  annetibballs@gmail.com

 36. admin seier:

  Jeg er en jente på 23 som gjerne ønsker seg å jobbe på seter
  eller gård i løpet av første halvår av 2018 og ut sommeren 2018. Kan jobbe hvor som
  helst i landet så lenge det er bofasilliteter på stedet.
  Jeg har erfaring med melkekyr og melkeorgan, og har tidligere jobbet som avløser i Gol. Med andre ord, jeg vet hva dette arbeidet innebærer og jeg lengter tilbake til det. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer og geiter.
  Ellers er jeg er en blid og omgjengelig person og er motivert for å jobbe. Jeg er glad i å ta i et tak 🙂

  Om noen har behov for hjelp mellom januar og august 2018 er det bare å ta
  kontakt!
  Jeg kan sende referanse hvis det ønskes 🙂

  Vennlig hilsen

  Malin Johansen
  Tel: 91606361
  malin.johansen94@gmail.com

 37. Ebba seier:

  Heia! For sommeren nærmere bestemt juli 2018 søker jeg noen som trenger en gjeter med gjeterhund, f.eks for patrullering i marka og som holder oppsyn over dyra på fjellet. Jeg kan jobbe ideelt mot bosted. Jeg bor i Møre og Romsdal men er flyttbar. Under sommeren har jeg fri fra jobben min som er innen kultur.
  Jeg har tidligere arbeidet ideelt på et dyrehjem for hjemløse dyr.
  Jeg er ikke noen gardsbrukerjente, men sporty, vennlig og ansvarsfull. Dyrevelferd står høyt i kurs!

  Mvh Ebba
  100phund@gmail.com

 38. Annie Dahr Nygaard seier:

  Hei!

  Vi er en liten familie på tre, som søker opphold og jobb på gård eller seter sommeren 2018. Vi kan jobbe fra juni til ut august, eller lengre etter avtale.

  Jeg (mamma) er 29 år gammel og har jobbet på gård og seter flere sommere tidligere og kan sende referanser hvis det er ønskelig. Jeg har mest erfaring med kyr, men er lærenem og nysgjerrig, og jeg tar gjerne på meg ansvar for andre dyr også. Jeg har erfaring med både håndmelking og melkemaskin.

  Pappa er 31 år gammel, sprek og sterk, og bidrar gjerne både i fjøset eller med andre oppgaver som vedlikehold av hus o.l.

  Datteren vår fyller to år i April 2018. Hun er glad i dyr og tillitsfull, og elsker å treffe nye mennesker og besøke nye steder.

  Vi er blide og arbeidsomme og ikke redd for fysisk arbeid. Vi er veldig glad i dyr og natur. Til vanlig bor vi i Oslo hvor vi jobber som skuespillere. Vi er interessert i jobb over hele landet, men drømmer særlig om vestlandet eller Lofoten.

  Ta kontakt, vi gleder oss til å høre fra deg!

  Vennlig hilsen
  Annie Dahr Nygaard
  annie.d.nygaard@gmail.com

 39. Ingerid Østborg Helmen seier:

  Hei!

  Jeg er en 30 år gammel kvinne som ønsker å jobbe på en seter i noen uker av sommeren 2018. Jeg har noe erfaring med gårdsarbeid da jeg mine fleste somre som yngre hjalp til på min onkels gård med alt fra mjølking av ku til å plukke floghavre. Jeg er godt kjent med og er glad i dyr. Ta gjerne kontakt på mail.

  Mvh.
  Ingerid Østborg Helmen
  ingerid.helmen@gmail.com

 40. admin seier:

  Jeg er en jente på 24 som gjerne kunne tenke seg å jobbe på seter
  eller gård i løpet av første halvår av 2018. Kan jobbe hvor som
  helst i landet så lenge det er bofasilliteter på stedet Jeg har en
  forkjærlighet for aboslutt alle dyr og har tidligere jobbet med diverse
  oppgaver på en ranch i Zimbabwe. Ellers er jeg blid og positiv, ikke
  redd for å ta i et tak og veldig nysgjerrig og lærervillig.

  Om noen har behov for hjelp mellom januar og juni 2018 er det bare å ta
  kontakt!

  Vennlig hilsen
  Ingvild Mathisen

  ingvild_my@hotmail.com»

 41. Elvira Margrethe Wilberg seier:

  Heisann..Jeg er ei dame på 46 år. Jeg ser etter en seterjobb/gårdsjobb. Jeg har erfaring med sau og geit,innsanking og møkking av telje (Dombås/Dovrefjell). Jeg har også erfaring som gårdsdame ved Stenerud Islandshestegård.Har levd med gårdsdrift i familien med aktiv deltakelse helt fra barndommen. Ønsker jobb som gjeter sommeren 2018. Jeg er en ansvarsfull og sterk naturelsker. Med teknisk erfaring.Jeg søker også etter jobb på gård fra januar 2018,da med boligmulighet. Jeg har en 7 mnd. gammel boardecollie/finsk lapphund. Bo og passe på bygningsmasser og tomt med påfølgende oppgaver er også av interesse.
  Håper på positivt svar.

  Mvh:
  Elvira Margrethe Wilberg
  elvirawilberg@gmail.com

 42. Karoline Nymoen seier:

  Hei,

  Jeg er ei smilende og glad 25 år gammel jente som trives med dyr, mye aktivitet og flott natur rundt meg. I juli 2018 kunne jeg tenke meg å jobbe på en koselig seter ett eller annet sted i Norge. Jeg er svært glad i dyr og jobber gjerne med kyr, sauer, geiter eller hester. Hund, hest og katt er jeg vokst opp med.

  Jeg er hardtarbeidende, lærevillig og veldig glad i å ta i et tak! Jeg jobber mer enn gjerne ved ei besøks-seter, eller ei seter med et lite utsalg eller kafé.

  Skulle du ha ei koselig seter med behov for arbeidskraft i juli-måned 2018, ta gjerne kontakt.

  Vennlig hilsen
  Karoline Nymoen

  karoline.nymoen@gmail.com

 43. Hilde Iren Pouragha seier:

  Hei.
  40 år gammel dame ønsker jobb på gård som gårdsarbeider, stallmedarbeider , produksjon av gårdsmat o.l . Har mange års erfaring som leder innen service og retail. Har et stort ønske om å jobbe og bo på gård. Har erfaring med hester og hunder og litt erfaring med kyr, sau og høns. Jeg er nevenyttig og har førerkort på traktor. Vant til tungt fysisk arbeid og lange dager.
  Seriøs og pliktoppfyllende. Ønsker å bo på stedet og er flyttbar til størstedelen av landet. Jobber pr i dag som retail store manager og har oppsigelsestid.
  Ta kontakt om du trenger en med på laget.

  Hilde Iren Pouragha
  hilde_iren@live.com

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.