Lastar Hendingar

« Alle Hendingar

  • Denne hending er over.

Invitasjon til Trøndersk Matfestival 1.-3.aug 2019

mars 1 @ 08:00 - 17:00

Hjertelig velkommen til Trøndersk Matfestival 2019, i hjertet av Trondheim. Da er påmeldingen åpnet

Følg denne linken for registrering: Søknad om plass Trøndersk Matfestival 2019

Her finner du også utstillerinvitasjon, reglementet, samt retningslinjer fra Mattilsynet.

Invitasjon og prisliste ligg vedlagt.

I påvente av nytt Torg i Trondheim (som blir ferdig til 2020), blir arealet til Trøndersk Matfestival 2019 veldig likt arealet i fjor, dvs hele Munkegata fra Torvet til Nidarosdomen og Kongensgate fra Torvet og østover. Det blir en helhet i arealet – vi skal skape tidenes stemning på Trøndersk Matfestival, sammen med dere utstillere og publikum.

Søknad om utstillerplass har frist 15. mars 2019. Alle som har produkter på Trøndersk Matfestival må registrere seg, og søke om plass. Det er veldig viktig at vi innen fristen har oversikt over ditt arealbehov og hvilke produkter du skal ha med.

Du søker enten som «Enkeltutstiller» eller som «Utstiller i utstillersamarbeid». Er du utstiller i utstillersamarbeid, er det viktig at du samtidig med påmeldingen melder din koordinator for fellesstand, hvilket arealbehov og annet teknisk utstyr du trenger for din deltagelse.

Deltageravgiften øker etter 15. mars.

Torsdag 1.aug kl. 20.30 inviterer vi til middag, gratis arrangement for våre utstillere. Invitasjon og påmelding kommer senere. Info om «utstillerhotell» blir sendt deltagende utstillere i april/mai.

Detaljar:

Dato
mars 1
Tid:
08:00 - 17:00