Ledige jobbar

Har du ein jobb å tilby nokon legg du igjen eit svar i botnen av sida.

Når du tek kontakt, nyttar du epostadressa og ikkje svar på innlegget.

Får du ikkje lagt ut innlegget ditt her, send det til: seter@seterkultur.no

10 Responses to Ledige jobbar

 1. Hanne Eliassen seier:

  Hei, jeg er ei dame på 36år med mye erfaring fra økologisk båsfjøs og også med de fleste andre dyr. I dag jobber jeg som landbruksrådgiver(NLR Østafjells) innen økologi og klima, men kjenner på at jeg savner fysisk arbeid og nærhet til dyr(helst kyr). Derfor vurderer jeg muligheten for å jobbe på seter i sommerferien 2023. Det må være mulighet for at min mann (jobber for riksantikvaren med verna bygg, er opprinnelig håndverker, og har blant annet jobbet på norsk folkemuseum) og våre to barn på 4 og 7 år kan være der deler av tida. Ønsker å være på en mindre seter hvor det meste gjøres på gamlemåten Min mann kan også være behjelpelig med mindre restaureringsarbeid.

  Ta kontakt hvis dette kan være aktuelt på telefon 45403368

 2. Hei, vi prøver å bistå en bonde i Øyer kommune med å få noen til å stelle dyrene hans på setra sommeren 2022. Han har ca. 15 melkekyr som går på innmarksbeite ved setra. Setra ligger på Hita litt innenfor Pellestova i Øyer fjellet. Han har vanligvis dyrene på setra fra slutten av juni til ca. 10 september. Han ønsker primært hjelp fra noen som kan være der hele perioden, men også hjelp i en del av sesongen kan være aktuelt.
  Hvis du tror dette kan være av interesse for deg så vennligst ta kontakt med oss for nærmere info.

 3. Einar Grythe seier:

  Hei!

  Vi er på jakt etter røkter/budeie til sæter i Gausdal vestfjell sommeren 2022. Det er ca 15 melkekyr, og det er rørmelking.

  Det er ønskelig med noen med gardserfaring, men ikke et krav da opplæring vil bli gitt. Vi ønsker noen som er stødige og selvstendige.

  Det er ca 1 måned med jobb fra månedsskiftet juni/juli 2022.

  Ta gjerne kontakt med Einar Grythe på: 90650937

 4. Roland Selinger seier:

  Hi!

  My name is Roland and I’m an experienced milker and herder. I have worked two seasons in the Alps both with goats and cows back home and would like to experience the Seter life in Norway. I have my own car and will be ready to work as of the beginning of June. Please write me if you are interested!

  Kind regards,

  Roland.

 5. Anne Marit Øian seier:

  Jeg er 24 år og jeg og ei venninne er på utkikk etter noen som trenger budeie i noen uker i sommer. Vi er begge fra gård og er glad i fysisk arbeid og dyr! Jeg har nylig gjennomført avløserkurs via Tine.
  Anne Marit

 6. Liv Øgreid seier:

  Hei!
  Er en jente på 22 år som leter etter jobb på Sæter! Jeg har en bachelor i musikkpedagogikk, og er veldig glad i barn.

  Liv

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.