Ledige jobbar

Har du ein jobb å tilby nokon legg du igjen eit svar i botnen av sida.

Når du tek kontakt, nyttar du epostadressa og ikkje svar på innlegget.

Får du ikkje lagt ut innlegget ditt her, send det til: seter@seterkultur.no

12 Responses to Ledige jobbar

 1. Jo Risløv seier:

  Eg har ledig jobb som budeie sommaren 2023 i Vik i Sogn.

  Du vil hovudsakleg få ansvar for mjølking og stell av dei 140 geitene på garden. Geitene beitar på innmarksbeite og skal mjølkast morgon og kveld. Elles kan det vera aktuelt at du tek del i litt anna arbeid på garden. Garden ligg om lag 7,5 km frå Vikøyri. Det kan avtalast bustad i eit eldre hus på garden, med innlagt straum og vatn.

  Ta kontakt på mobil 971 70 653 dersom du har spørsmål.

  Jo Risløv

 2. Anonym seier:

  Søker etter budeie på geitestøl på Hardangervidda i sommer. Trenger hjelp med ysting av brun geitost. Og hjelpa av og til med å følge geitene på beite, etter melking, og henta geitene på beite, til melking. Men geitene er flinke å komma heimatt. Me treng hjelp fra juni/juli til ut i september evt. Send ein mail vist dette er noko for deg.
  Mvh
  Rune og Bente
  Mail: herlandseterdrift@outlook.com

 3. Roy Bjarne Pettersen seier:

  Tradisjonen tro,søker en også i 2023 budeie til geiteseteren som heter Mjølstøyl. Den befinner seg i øvre deler av Vinje,Telemark.
  Det er en moderne seter, teknisk og bygnings relatert. Jobben er knyttet til melking, tilsyn og omsorg for en flokk på ca 75 geiter pluss 10-15 kje. Det settes nøye krav til renslighet, punktlighet og ha dyrenes beste i tankene. Du blir neppe millionær på penger,men rik på opplevelser. Jobben er for en person i tidsrommet juli og august. Uten hund. Be om mer informasjon og bilder. Søknadsfrist 28.mai.

  • Jori G. L. seier:

   Hei,
   har du ei e-postadr. ein kan kontakta deg på?

  • Pauline Berger seier:

   Hello Roy Bjarne!
   My name is Pauline, I am German and have been working with cows in Switzerland for about 6 summers in the Alps. Because I also work in Norway every spring as a sculptor (mostly Stange, Larvik), this year I thought, it might be beautiful to find a Seter in Norway, instead of Switzerland! I am experienced with cows, very friendly, reliable and comitted, I love the work with the animals and know how to milk, recognise, if a cow is ill or unwell. If you want to get to know me, I would be very happy to hear from you. With many best wishes, and have a good day, Pauline

 4. Anonym seier:

  Budeie søkes til kuseter i Lom.
  Strømaggregat. røyrmjølkingsanlegg, kraftforsilo og tankhenting.
  24 mjølkekyr, disse er kun inne under mjølking, går ellers i utmark om dagen og inngjerd nattbeite.
  Aktuell periode fra begynnelsen av juni til midten av september (alt etter været).
  Egen røkterbolig. Lønn etter avtale.

  Er du interessent: ta kontakt med Per Eiliv Nyrnes, tlf 99644965
  e-post: penyrnes@gmail.com

 5. Jill-Connie Sommernes seier:

  Hei alle seterglade mennesker.
  Vi ønsker oss budeie/budør, som kunne tenke seg litt fast seterjobbing i årene fremover.
  Vi har ei lita seter i Nord Østerdalen, på Kvikne.
  Her går kyrne fritt i utmark på dagtid og i inngjæret område på natten.
  Vi har et fint fungerende fjøs, med nylig renovert melkekjøkken og strømtilførsel fra aggregat.
  Selve fjøset er noe gammelt, men fungerer bra.
  Setra består av ei gammel bu, som brukes mest som soverom og et nyere påbygg – med stue og kjøkken/gang.
  Lys i setra er fra solcelle og kjøleskap/komfyr går på gass.
  Så her lever man litt på gammelmåten.
  Det er utedo på setra, men også en campingdo som må tømmes manuelt.
  Dusjing har vi gjort i melkekjøkken, der vi har tilgang på varmtvann.
  Vi driver også med oppsett av et aneks, som kommer til å romme flere sengeplasser.

  Ei god gammeldags, idyllisk seter.
  Bilvei opp og kort vei til bygda og/eller turmuligheter.

  Vårt største ønske er at det er noen med litt erfaring fra tidligere, som er lettlært, som takler ei utfordring og ikke er redd for å få til ting på egenhånd.
  Samt. at det er noen som ønsker å komme tilbake senere, da vi har brukt mye tid på opplæring de tidligere årene vi har leid hjelp.

  Sommeren er ei travel tid. Men vi er stort sett i nærheten, om det skulle dukke opp noe man trenger hjelp til. Eller ønsker en dag fri i ny og ne.

  Vi ser for oss 4-6 uker med hjelp, da vi også ønsker å være der litt selv ila sommertiden. Men dette kan selvsagt diskuteres.

  Om dette er noe som høres ut som en jobb for deg, så ikke nøl med å ta kontakt.
  Ring meg gjerne på: 90641582 eller send en sms.

  Det kommer ikke noe varsel til oss, dersom man kommenterer på innlegget her. Så det er ikke sikkert vi ser. Derfor er det best å ta kontakt pr tlf.

  Håper på positiv renspons og gleder meg til eventuelt samarbeid

 6. Olav Magistad seier:

  Ønsker å komme i kontakt med noen som kunne tenke seg og lage ett samarbeide med eigen foredling av mjølk på ei seter i Valdres,

  Melke, eventuelt separere yste eller berre pasteurisering av melk, setra ligger tett ved fiskevann med fin natur i Vestre Slidre.

  Ta kontakt for info : 91544575

 7. Anonym seier:

  Søker etter budeie/ budør sommeren 2023.
  Har ca 200 geiter på stølen. Noe av melka blir foredla på stølen. Der koker me brun geitost. Stølen ligg på ca 1250 moh.
  Det er mye turister forbi, og me har salg av geitoster mm.
  Jobben består av å melke geiter, og følge dei til beite. Geitene går ute og beiter dag, og natt. Dei er flinke til å komme heim att til melking.
  Det er ganske ny fjøs med rørmelking. Me er på stølen juli, august og nokre dagar i september. Kan du være heile eller noe av sommeren så ta kontakt.
  Kan og tilby jobb for ein lengre periode der du kan begynne tidligere på våren, og være utover hausten.
  Reidar og Kjersti Stenberg
  Tlf. 92037514
  rei-sten@online.no

 8. Anonym seier:

  Vi er på utsikt etter pålitelig budeie for sommeren 2023 da det er mye annet som skal skje denne sommeren og vi ønsker å få fri fra setra hele eller deler av sommeren. Normalt er vi på setra selv, men med innleid hjelp noen uker. Erfaring fra seter ikke nødvendig, men vi ser helst at du har erfaring med ku og mjølking.
  Vi flytter til seters rundt St.Hans og er det til begynnelsen av september. Vi har 12/13 kyr. Kyrne går på utmarksbeite på dagetid med Telesporbjeller. De er er trofaste med å komme hjem til kveldsmelking ca 16.30 (90% av tiden). Om natta går de på kvea. De er kun inne for å bli mjølka. Vi har et lettvint seterstell med ca 4 timers arbeid hver dag. All mjølk leveres til Tine. Vi har rørmjølking. Kraftfor deles ut fra mjøltralle som fylles fra en kraftforsilo.
  Seterhusa våres er gamle tømrahus med enkel standard. Vi har innlagt strøm og kaldt vann i selet. I fjøset har vi varmtvanssbereder slik at vi har dusj på en av båsene i fjøset. Sommerstid tar vi gjerne et kveldsbad i et tjønn ca. 500 meter fra setra. Setra ligger på Skotten Seter i Ringebu, omlag 15 km fra Ringebu Sentrum. Det er en stor setergrend, men kun oss som har seterdrift. Mjølkebilen kommer litt før kl. 07.00 onsdag, fredag og søndag. Vi pleier å være ferdig med mjølkinga til tankbilen kommer.
  Kontaktperson: Kjell Arne Kaus, tlf. 91330261
  epost: kakaus@online.no
  hilsen
  Turi Elise og Kjell Arne Kaus
  Ringebu

  • Eva Blomstervik seier:

   Hei. Jeg er en dame på 41 år som jobber som vernepleier. Jeg har lang erfaring med dyr generelt og kuer. Hjalp alltid bestemor i fjøset som barn. Hadde sommerjobb i fjøs da jeg var 13 år og jobbet i fjøs en liten periode da jeg var 19 år. Har hest og er vant med store dyr. Jeg kan tenke meg å jobbe på en seter i sommer. Jeg er pålitelig og glad i dyr. Håper jeg kan være av interesse for dere.
   Mvh Eva Blomstervik

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.