Ønskjer jobb

Får du problem med å sende, bruk epost og send meldinga til: seter@seterkultur.no

Innlegget må godkjennast, så det tek eit par dagar før det ligg på nettet.

Er du ut etter ein (sommar)jobb på ein gard eller seter legg du igjen eit svar i botnen av denne sida.

Vil du tilsette nokon, tek du direkte kontakt på epostadressa i meldinga deira og ikkje svar på innlegget.

25 Responses to Ønskjer jobb

 1. Hei ! Jeg er en 37 år gammel fjellvannt dame som gjerne kunne tenkt meg å bruk ferien min til å jobbe på seter i sommer. Dette er noe jeg alltid har drømt om men ikke hatt mulighet til enda. Jeg er godt vant med dyr og hardt arbeid. Har egen hest og har jobbet i fjøs tidligere. Er tilgjengelig i uke 30,31,32 og 33. Betaling er ikke motivasjonen for denne sommer jobben da jeg er i fast arbeid til vanlig. Er ut etter muligheten for et avbrekk fra hverdagen og muligheten for fine opplevelser i fjellet. Om sætra driver med servering så har jeg også erfaring fra å jobbe på storkjøkken. Håper noen tar kontakt!

  • Anne Lise Søndrol seier:

   Hei, har du fått deg jobb på seter i sommer??
   Beste helsing
   Anne lise søndrol på
   Fagerdalen støl

  • Anonym seier:

   Hei, prøvd å kontakte deg her før. Har du fått den?
   Beste helsing frå Anne-Lise Søndrol

  • Anne Stine Bondli seier:

   Hei
   Om du fortsatt er på leit etter jobb som budeie, vore det kjekt med hjelp i veke 33. Støl i Valdres med 7 snille og greie kyr, rørmjølking og dyr på inngjerda mark, samt tilsyn med kalver på eige beite.

  • Egil Fjellestad seier:

   Hei ! Budeia eg hadde har reist for i år så om det passer for deg kan du komme på støylen vår på Lote i Nordfjord så snart som mulig og vere ut veke 33.
   På støylen er det 17 kyr .Fjøs med mjølkestall og eiga hytte.
   Vi har foredling av mjølk på garden heime så om du vil vere med på det er også det mogeleg.

   Venleg helsing Egil Fjellestad

  • Anonym seier:

   Hei ! Vi har ledig jobb på sæter.

   om dette er av inyeresse kontakt Egil Fjellestad
   913 93 578

 2. Anonym seier:

  Hei!
  Jeg ønsker å jobbe med melkekyr i sommer, er også interessert i geiter. Jeg er 41 år, lærer og bor i Larvik. Er tilgjengelig fra 22. juni til 9. august. Ta kontakt på mail siljaco@hotmail.com eller tlf. 99 70 28 99. Hilsen Silje.

 3. Lisa Skogstad seier:

  Hei!
  Mitt navn er Lisa, jeg er 29 år, og på utkikk etter jobb på ei seter denne sommeren.
  Jeg er en stor friluftsliventusiast og har erfaring med hardt arbeid ute da jeg har jobbet 13 år på et gartneri og hagebruk i Troms. Dyrestell har jeg liten erfaring med, men jeg er veldig glad i dyr og lærer fort.
  Hardtarbeidende, glad og omgjengelig, er ord som beskriver meg.
  Jeg vil ha mulighet til å jobbe fra den 14.juli.
  Ta gjerne kontakt!
  Hilsen Lisa

  • Anonym seier:

   Trenger nokon som kan jobbe fast på garden min med melkekyr.

  • Arne Jørgen Melien seier:

   Hei!
   Vi er på utkikk etter seterbudeie på ljøsnåvollen seter, ligger femundsmarka i Røros kommune. Fra midten av juli hadde vært perfekt.
   Tlf 91127978

 4. Hei! Jeg heter Magdalene og er en 22 år gammel jente som er på utkikk etter en jobb på ei seter sommeren 2022. I år går jeg på Fosen folkehøgskole på linjen økologisk småbruk. Der har jeg flere uker med fjøsstell og nå nærmer vi oss prosjektmåneden der vi skal bo på Nøst, gården til skolen. På gården har vi kyr, høns, ender og gris. I løpet av måneden har vi fjøsstell og deltar på våronna. Jeg er hardtarbeidende, lærer raskt og tar i et tak når det trengs. Tidligere har jeg deltatt på Grønt spatak der jeg jobber frivillig på ei seter i 14 dager. På setra hadde de cirka 20 melkekyr og noen geiter, og som en del av oppholdet var jeg med i fjøset 2 ganger i døgnet å melka kyrne. Jeg er åpen for arbeid i hele landet og har fri fra 10.juni til starten av august
  Ta gjerne kontakt med med meg på 91591633

 5. Anonym seier:

  Hei! Jeg ønsker å jobbe som budeie eller på en gård i sommer, gjerne fra midten av juli til midten/slutten av august. Jeg er 28 år gammel og studerer ved Sogn jord- og hagebruksskule. Seter har jeg ikke jobbet på før, men jeg har erfaring med melking av både geit og ku. Jeg er sterk, pålitelig og veldig glad i dyr. Leter du fremdeles etter budeie eller en som kan passe gården en periode i sommer håper jeg at du tar kontakt med meg på nannabjelland@gmail.com eller 48029293

  Mvh,
  Nanna Bjelland Isdal

 6. Nikolaus Stae seier:

  Hei!
  Vi er en familie på fire stykker (46,39,16,12 år) og er ut etter en seter-/ gårdsjobb fra ca. 10. Juli til ca. 14. August 2022. Vi er vant med gårdsarbeid, er utdannet agronom og har jobbet med både ku, geit, sau og høns. Det er ikke store penger vi er ut etter. Det skål være en sommer med samarbeid i familien før største barn skal flytte ut…
  Send epost til seter2022@gmx.de, så sende vi en liten tekst av oss. Takk på forhand!
  Helsing Nikolaus Stae

 7. Hei, vi er 3 jenter på 16 og 17 år og heter Astrid Vistnes Nora og Victoria Ljøkjell. Vi har veldig lyst å jobbe som en budeie i denne sommeren. Vi har litt erfaring og gård og liv, i barndommen har vi fått lov til å være med på jobber innenfor gård og landbruk. Selv om vi ikke har veldig mye erfaring er jeg sikker på at vi lærer raskt. Vi er alle veldig strukturert, punktlig, ansvarsfull, positiv og er veldig åpen for alt. Vi alle bor på Ler en bygd i Melhus Kommune men er åpen for å reise et stykke, hvis dere har en hytte som vi kan bo i de ukene vi skal være der hadde det vært helt fantastisk. Håper vi hører noe fra dere.

  – Victoria Ljøkjell, Nora Ljøkjell og Astrid Vistnes

 8. Anonym seier:

  Hei,
  noen som trenger en budeie med noe erfaring denne sommeren? Jeg er 26 år og går på Sogn jord-og hagebruksskule i Aurland. I forbindelse med skolen er jeg på sommerkurs frem til ca 10. juli, men etter det og frem til ca. 20. august ser jeg etter en jobb på seter! Gjerne på Vestlandet, men åpen for andre områder også.
  Budeielivet er meningsfullt, hardt og fantastisk fint! Har erfaring som budeie i Telemark for en flokk på 100 melkegeiter, kan melke geit og kyr og er komfortabel og kjent med daglig stell og tilsyn. Er kjapp til beins og trives med hardt fysisk arbeid. Jeg har fått prøve meg på ysting av hvitost og koking av primost, og lærer veldig gjerne mer. Har med meg erfaring fra servicenæringen også og lager gode vafler:)

  Ta gjerne kontakt på e-post: ronjagenneper@gmail.com
  Hilsen Ronja

 9. Katharina seier:

  Hej!
  We are a family (our children are 1 and 3 years old) searching for a job this sommer saeson. Henning has lived and worked for some years on organic farms in Germany with cows and own cheese production. Jørdis wants to make cheese an learn it.
  We are from Germany and living in Denmark. We speak English, German and Danish.

  Please, contact us! muuhkuh@mtmedia.org

 10. Gunhild Skjetne Berg seier:

  På utkikk etter sommerjobb!

  Ser for meg budeie-jobb på ei koselig seter et sted, men også åpen for andre forslag. Kan jobbe fra 16. juni.

  Jeg er 27 år, student og går vernepleie i Trondheim. Gikk landbruk og gartnerinæring i sin tid, på videregående. Lite erfaring ellers, men tar det igjen med pågangsmot! Glad i natur, dyr og friluftsliv. Har drevet med hundekjøring i mange år, når jeg ikke har jobbet innenfor helse. Trives godt eget selskap og kan fint jobbe selvstendig.

  Send meg ei melding på 95472997.

 11. Hei,

  Vi er tre veterinærstudenter fra Norges Miljø- og Biovitenskapelige Universitet (NMBU) som ønsker sommerjobb sammen på seter sommeren 2022.

  Vi går nå tredje året på veterinærstudiet, og har til sammen god erfaring med flere ulike husdyr. Vi er tre trivelige og glade jenter på 22 og 23 år som kommer fra Farsund, Steinkjer og Trondheim/Namdalseid. Vi er ikke redde for å ta i et tak, og er glade i å være ute i naturen. Vi ønsker mer erfaring og nye opplevelser som vi kan ta med oss inn i arbeidslivet, og tenker derfor at en sommerjobb på seter passer perfekt.

  Vi har alle jobbet i melkefjøs tidligere, og er godt kjent med stell og daglige rutiner. To av oss har også drevet mye med hest, noe som kan komme godt med. Vi er rolige, selvstendige, lærevillige og ordentlige, samt løsningsorienterte og hardtarbeidende.

  Vi ønsker gjerne å tilbringe fire/fem uker sammen på seter i løpet av sommerferien. Vi har sommerferie f.o.m. uke 25 t.o.m. uke 31. Vi er fleksible med tanke på beliggenhet, og kan jobbe hvor som helst i Norge.

  Ta gjerne kontakt på e-post hvis vi virker interessante for deres seter.

  Med vennlig hilsen,
  Anna Justine M. Johnsrud – anna.justine.martinussen.johnsrud@nmbu.no
  Ingrid Maria Jåma – ingrid.maria.jama@nmbu.no
  Kristin Rebekka Kolstad – kristin.rebekka.kolstad@nmbu.no

 12. Katharina seier:

  Hei, jeg heter Marita Ryg, er 22 år gammel og er student ved Høgskulen i Volda. Jeg studerer friluftsliv og naturguide og skal denne våren skrive en bachelor. Oppgaven er å lage et guideprodukt og jeg er derfor ute etter en seter å samarbeide med.
  Jeg ønsker å lage en tur som tar utgangspunkt i et par netters langt opphold på en seter, hvor gjestene får mulighet til å blir med på tur, samt delta på/få demonstrasjon av tradisjonelle seteroppgaver.
  Ta gjerne kontakt om du ønsker å samarbeide med meg
  Email: maritaryg@outlook.com
  Telefon: 48170725

 13. Rebecca seier:

  Hei!
  Jeg heter Rebecca og er på utkikk etter jobb på seter eller gård sommeren/høsten 2022. Jeg er nyutdannet økolog og har erfaring fra arbeid på seter via Grønt spatak med Natur og Ungdom. Arbeidet der besto i håndmelking av ei ku og bearbeiding av melka, pass av geiter og høns, og å lage opplegg for besøkende familier. Jeg er i god fysisk form, omgjengelig og liker å løse praktiske problemer.
  Bare ta kontakt hvis du lurer på noe på 94267965.

 14. Agnete SW seier:

  hei! jeg lurer på om noen trenger budeie på sæter i sommer. Jeg er ei jente på 18 år som kommer fra en gård med ammeku i Ringsaker kommune. jeg går nå mitt siste år på agronom utdanningen ved Jønsberg VGS. og er ferdig utdannet agronom til sommeren. jeg er glad i å jobbe med dyr og være ute. jeg har ingen spesifikke ønsker om bestemte dyreslag. jeg er ledig i perioden: 17 juni til 15 august. håper på positivt svar 🙂

 15. Anonym seier:

  Hei.
  Er ei dame på 62 som ønsker å jobbe på seter til sommeren. Har erfaring og har vært budeie de 2 siste årene. Ønsker Øystre eller vestre Slidre siden jeg har familie i området. Kan være hele sommeren. Har også ei datter som vil være med litt.
  Håper på positiv svar.
  Mvh Tove Kjeserud

 16. Thassilo seier:

  Hei, vi er et par fra Tyskland med barn (1/2 år) og søker sommerjobb på seter eller gard for sommeren 2022. Vi har begge fullført landbruksutdanningen i Tyskland og vi har mye erfaring med melkekyr og geiter. Vi har også erfaring med høy- og fôrhøsting og litt med osteproduksjon. Vi vil gjerne dele en stilling hvis mulig. Vi snakker begge litt norsk og godt engelsk. Takk!
  Kontakt: t.goergen@haarhausen.net

 17. Hei, heter Signe Erlandsen og er på utkikk etter jobb på gård som avløser eller budeie sommeren 2022. Går for tiden 2 året veterinær i Slovakia, og ønsker mer erfaring rundt stordyr. Jeg har tidligere eid hester og drevet aktivt, men sluttet for å fokusere på studier. Har også erfaring med hund, sau og høner. Er aktiv og har stå på vilje. Jeg brenner for dyr og setter alltid deres velvære først. Er aktiv og liker å ta i et tak. Send gjerne en e-post om dette virker interessant. Hilsen Signe.

 18. Anonym seier:

  Hei, er ei sprek, sterk og arbeidsledig dame på 56 år som er ute etter sesong/sommerjobb på seter 2022.
  Har absolutt ingen er faring, men er vant til både tungt og travelt arbeid.
  Er omgjengelig, ryddig og punktlig. Glad i dyr og natur, har godt lag med det meste og de fleste 🙂

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.