Fagsamling om helseeffekter og kvaliteter ved rå melk

Norsk Gardsost har fått en av de fremste kapasitetene på effekten av rå, ubehandla melk, Ton Baars fra Raw milk institute til å fortelle om helseeffekt og kvaliteter og hvilke tiltak er gjort i Tyskland og andre europeiske land for å kunne tilby rå melk i markedet. Tirsdag 7. kl 12.00-16.00 mars belyses temaet i Landbrukets hus, Oslo.
 

Innlegg og diskusjon ved:
-HOD Helse og omsorgs departementet/ Folkehelseavdelingen/ Mattilsynet
-Oikos – Hvorfor merker vi nå en økt etterspørselen etter rå melk og hvem er forbrukeren/hvem er det som etterspør?

-Biologisk-dynamisk forening og Arild Grøndahl, Grøndalengård: «Hvordan kan vi som melkebønder på best måte imøtekomme den økte etterspørselen etter rå melk på en trygg måte»

-Melk.no, Matmerk og faglaga ved Bondelaget og Bonde og Småbrukarlaget er invitert til å komme med innlegg.

Møtet er åpent for alle

Meld deg på til Kathrin på epost: norskgardsost@gmail.com innen 25. februar 2017.


 

Dette innlegget vart lagt inn i Nyheiter. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.