Månadsarkiv: mars 2016

Andreas Viestad på fagseminaret på årsmøtet

På fagseminaret i år er vi så heldige å på kokk, forfatter og matskribent Andreas Viestad. Viestad har vist et spesielt engasjement i matkultur, og i 2015 anmeldte han blant annet boka til Helge Gudheim «Kinning, bresting og ysting i … Les meir

Lagt inn i Nyheiter | Innspel avslått på Andreas Viestad på fagseminaret på årsmøtet

Norsk seterkultur søker om beskytta betegnelse på setersmør

Norsk seterkultur ser med glede at det er økende interessen for genuine produkter fra fjellområdene. Samtidig ser vi at stadig fler lanserer produkter som fjell – eller seterprodukter uten av varen faktisk tilknytning til seter eller fjell. Misbruk av begrepene vil kunne … Les meir

Lagt inn i Nyheiter | Innspel avslått på Norsk seterkultur søker om beskytta betegnelse på setersmør

Ny utgåve av Seterbrukaren på veg

Lagt inn i Nyheiter | Innspel avslått på Ny utgåve av Seterbrukaren på veg