Herdalsetra
Fra Herdalsetra

Bli med på spennende studietur til IGW i Berlin

9. des 2012

HANEN med studietur til Berlin

IGW 2013 (Internationale Grüne Woche) arrangeres i Berlin 18. - 27. januar 2013.

Hanen er stolt over å ha fått muligheten til å presentere det fantastiske mangfoldet av perler som finnes i Norge på en av verdens største messer for mat og reiseliv – Grüne Woche i Berlin. Nå ønsker vi at dere som eier og drifter disse perlene også skal få ta del i denne messen!

HANEN arrangerer derfor studietur til Berlin søndag 20. - onsdag 23. januar 2013. Det legges nå siste hånden på et meget spennende og innholdsrikt program. I tillegg til programmet på IGW vil vi også se nærmere på byen Berlin. Og vi har egen, norsktalende guide i med oss i Berlin.

Totalprisen for opplegget i Berlin inkl. hotell, måltider m.v. (det meste vil være inkludert - be om å få tilsendt endelig program om kort tid), blir 4.950 kr i enkeltrom og 4.750 kr per person i dobbeltrom. NB! Flyreisen må hver enkelt bestille og dekke selv utenom opplegget her. Men som kjent er det mange rimelige selskaper som flyr fra Norge til Berlin.

Vi har kun 15 plasser på denne studieturen, så her blir det først til mølla som gjelder. PÅMELDINGSFRIST:  fredag 14. desember 2012. E-post: bernt@hanen.no  Ta også gjerne kontakt med Bernt på E-post dersom det er noe dere lurer på.

cross