Herdalsetra
Fra Herdalsetra

Siste helg i seterfjellet nærmer seg . . .

13. aug 2014

Seterbesøket har jevnt over vært godt også sommeren 2014 her i Seterlandet Nord-Østerdalen og Røros-traktene. Noen arrangementer og besøksdager har kanskje hatt litt færre besøkende, mens andre har hatt flere, men i sum virker det som om de som har stått i med pjalten, brunosten, setersmøret, skjørosten og alt det andre gode har hatt en god sommer i besøkstall.

seterlandet

 

 

 

 

 

 

Kommende helg er den siste med arrangementer, og Øverdalssetra lengst sør i Seterlandet vårt inviterer Ellen og Hans i Sollia til konsert med Eli Storbekken i seterkafeen sin. - En verdig avslutning på sesongen, beretter de to geitebøndene som byr på produkter fra både geita og anna til de som stikker innom mellom kl. 12-18 kommende søndag 17/8. Konserten er satt opp på utescena kl. 14.00

Kontaktinfo til Ellen og Hans: tlf. 909 69 518
Med hilsen fra
SETERLANDET
Nord-Østerdalen og Rørostraktene
www.seterlandet.com

cross