Herdalsetra
Fra Herdalsetra

Små bruk – store muligheter

1. des 2014

Studietur til Frankrike/Nice 22. februar til 27. februar 2015

lokmatOppland BS arrangerer studietur i samarbeid med Yvonne Tonnaer med fokus på utviklingsmuligheter for små bruk. Kortreist matproduksjon med omsetning gjennom andelslandbruk, felles utsalgssteder og egen foredling.

Kr. 7000.- i dobbeltrom og kr. 8000.- i enkeltrom. Inkludert i prisen er: Tolk/ reiseleder, full kost og losji, lokal busstransport og ekskursjoner. Reise til og fra Nice må deltakerne selv ordne og bekoste. Det er store muligheter til rimelige reiser ved tidlig bestilling.

Vi får se: Abonnenter henter sine bestilte varer i Nice. Det blir utvekslingskveld på «kortreistkafeen» Vi besøker bruk med melkesau, bruk med gris, bruk med frukt og grønnsaker og et felles utsalgssted i Colomars, drevet av bønder. Det blir møte med bønder og ansvarlige for omsetning av kortreist mat i fylke Alpes-Maritimes og med representant for det sentrale småbrukerlaget. Vi vil også besøke et lokalt marked.

Påmelding til: oppland@smabrukarlaget.no eller
Yvonne.tonnaer@gmail.com innen 8.januar 2015

cross