Herdalsetra
Fra Herdalsetra

Er du ei EVENTYRBUDEIE - eller kjenner du kanskje ei?

2. nov 2015

I serien "Eventyrjenter" som ble sendt på NRK1 i september 2015, ble vi kjent med fire jenter som var ute på hver sine ekspedisjoner i naturen .

https://tv.nrk.no/serie/eventyrjenter/DMPF71002214/sesong-1/episode-1

Med filmkameraet som følgesvenn har jentene ledd og grått, kjempet og slitt for å nå målene sine. Nå skal vi lage en ny sesong av den populære serien, og ønsker oss nye deltakere. Vi ser for oss at en av jentene denne gangen kan være ei budeie på ei seter. Vi er på jakt etter deg som er glad i å være ute i naturen, som ikke er redd for å vise deg fram som du er, og som skal tilbringe sommeren på setra. Ei eventyrjente i  setermiljø vil  kunne by på stor grad av naturopplevelse ser vi for oss. Kontakten med dyr og formidling av viktig kultur vil gi et ekstra pluss.

Konseptet går ut på at du filmer seg selv, så en viss erfaring med kamera er god ballast å ha. Ta kontakt eller tips oss på: eventyrjentene@nrk.no  innen 15. november dersom du er interessert, og send gjerne med et bilde eller to.

 

NRK Mediehuset Trøndelag v/Eva Laukøy TV-journalist Mobil: 979 79 912  Tel.: 23 52 11 67 Post: Postboks 2450 Sluppen,  7005 Trondheim eva.laukoy@nrk.no

 

cross