Herdalsetra
Fra Herdalsetra

Klar for årsmøte i Norsk seterkultur

25. apr 2017

Nå er alt klappet og klart for både fagsamlinga og årsmøte. 13.-14. mai på Brimi seter. Vi ser fram til å dele erfaringer med seterbrukere og regner med å lære mye relevant. Årsmeldinga er klar og kan lastes ned lenger nede i teksten.

På fagsamlinga den 13. mai blir det et variert program med erfaringer fra seterbrukere som har satset på seterdrifta. Vi er også spente på hva vi får høre om setermelk og celletall, og lære mer om hva vi eventuelt kan gjøre for å ungå det. I beiteprosjektet Bedre og økt beiting har de jobba med optimalisert utnytting av beitene, og det er nok også relevant for mange. Vel møtt til alle som har meldt seg på! Dersom du ikke rakk og melde deg på så er det fremdeles noen få plasser igjen!

 

 

cross