Immateriell kulturarv knyttet til seterlandskapet i Norge, Frankrike og Spania

Foto: Bolette Bele

Bolette Bele (NIBIO), Véronique Karine Simon Nielsen (NIKU), Almudena Orejas (Spanish Council for Scientific Research, Madrid) og José Antonio Ron Tejedo (University of Oviedo) har nylig publisert artikkelen «Intangible cultural heritage of transhumance landscapes: their role and values – examples from Norway, France and Spain”.

Bolette Bele fra NIBIO. Foto: Øystein Skjæveland

Studien ble gjennomført i JPI nettverksprosjektet «Cultural Heritage in Landscape» (CHeriScape), ledet fra Universitetet i Newcastle. Artikkelen er publisert i ArchaeoPress, og er tilgjengelig som ei pdf-fil du kan laste ned her

Dette innlegget vart lagt inn i Nyheiter. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.