Fagsamling 14.-15. mars 2023

I år blir det digitalt årsmøte i forkant og uavhengig av fagsamling på Stranda i Møre og Romsdal. Selve årsmøtet blir 9. mars kl 19-21.30. Fagsamlinga er i samarbeid med Kompetansenettverket i Midt-Norge, og mye av fokuset blir på produksjonskjeden på setra, fra terroir, beitekvalitet, råvarekvalitet, smak og mathåndverk. Påmeldingsfrist til både årsmøtet 9. mars og fagsamlinga er 1. mars.

Kurs og fagsamling om mat fra setra

14. mars, tirsdag

Kl 10.00    Faginnlegg med fokus på terroir, utmarksbeiter, råvarekvalitet, mathåndverk og smak/sensorisk praksis

Smakstest av ost og smør med bedømming fra deltakerne. Fagfolk kommenterer framkomne resultat / spørsmål og svar

 Kl 13. – 14        Lunsj                              

kl 15.30     Oppstart praktiske kurs innen kjøtt, melk, bakst, grønt.  Kurs i smør og gammelostproduksjon med erfarne ystere.

 Kl 19.00                 Felles middag og sosialt

Utdeling av seterprisen

15. mars, onsdag

Kl 09.00-15.30       Praktiske kurs fortsetter  

Påmelding og detaljert program for fagsamlinga

Om kompetansenettverket for lokalmat på mathåndtverk.no

Sted: Stranda i Møre og Romsdal, Stranda hotell og Stranda videregående skole:

Hotellet: https://www.google.com/maps/place/Stranda+Hotel/@62.3074066,6.9470935,15z/data=!4m8!3m7!1s0x0:0xda03810e1f908554!5m2!4m1!1i2!8m2!3d62.3074271!4d6.9470984

Mer informasjon kommer. For spørsmål kontakt seter@seterkultur.no /99009584

Dette innlegget vart lagt inn i Nyheiter. Bokmerk fastlenkja.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg.